- امتیاز واکنش
- 12,721
- زمان حضور
- 30 روز 11 ساعت 4 دقیقه
نویسنده این موضوع
نام رمان: بـوسـه یک اژدها | Kiss of a Dragon
نام نویسنده: آلیسا وودز
نام مترجم: cute_girl
ژانر: عاشقانه، فانتزی
خلاصه:
فهرست | کلیک کنید.
فصل یک
فصل دو
نام نویسنده: آلیسا وودز
نام مترجم: cute_girl
ژانر: عاشقانه، فانتزی
خلاصه:
[لوسیَن]
من یک شاهزاده اژدها از خاندان اسموک هستم… و من دارم میمیرم.
پانصد سال برای مردی مثل من واقعاً کافی است. یک هیولا. با این حال، یک پیمان ده هزار ساله با من خواهد مرد، اگر من یک دراگونلینگ بدنیا نیاورم تا جای من را بگیرد. دو برادر من در این کار به درد نمیخورند. پس این کار به عهده من است، بزرگترین برادر با فاصله سنی کم، و با این حال، من نمیتوانم با ترس و وحشت از یک پایان دیگر، مرگی دیگر و خون زنی دیگر روی دستانم مواجه شوم.
[آرابلا]
من از مرگ در یک کوچهی تاریک در سیاتل توسط یک مرد بسیار زیبا که با بالهای طلایی به پرواز درامده بود، نجات پیدا کردم. حالا او مرا به مخفیگاهاش برده، چشمانم را به دنیایی از موجودات فناناپذیر باز کرده که نمیدانستم وجود داشتهاند، و یک وظیفه غیر ممکن به من داده - پیدا کردن یک همسر برای او. آن موقع، و فقط آن موقع، مرا آزاد خواهد کرد.
لوسین بیشتر از آنچه که میخواهد به آرابلا نیاز دارد؛ آرابلا بیشتر از آنچه که باید لوسین را میخواهد؛ و سرنوشت هر دو جهان فانی و فناناپذیر فقط به بهبودی قلبهایشان بستگی ندارد، اما پیدا کردن یک عشق که حقیقیست…
فهرست | کلیک کنید.
فصل یک
فصل دو
برای دیدن پارتها گزینه اشتراک رو بزنید.
رمان بــوسه یک اژدها | cute_girl مترجم ویژه انجمن رمان۹۸
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
آخرین ویرایش: