- امتیاز واکنش
- 38,170
- زمان حضور
- 101 روز 10 ساعت 48 دقیقه
فال حافظ روزانه
دوشنبه 22 فروردین 1401
فال حافظ امروز متولدین #فروردین :
دارم امید عاطفتی از جانب دوست
کردم جنایتی و امیدم به عفو اوست
دانم که بگذرد ز سر جرم من که او
گر چه پریوش است ولیکن فرشته خوست
تعبیر:
دوستی به تو کمک می کند، دست او را پس نزن. به خاطر کاری که کرده ای تو را می بخشد. خود را پنهان نکن. سری در این کار است که با گفتگو و مشورت حل می شود. مطمئن باش پریشانی ات برطرف شده وحالت نیکو می گردد.
فال حافظ امروز متولدین #اردیبهشت :
یاد باد آن که ز ما وقت سفر یاد نکرد
به وداعی دل غمدیده ما شاد نکرد
دل به امید صدایی که مگر در تو رسد
ناله ها کرد در این کوه که فرهاد نکرد
تعبیر:
در راه موفقیت گام بر می داری و به مقامی می رسی ولی در اثر غرور دوستان خود را می رنجانید دقت کنید که امروزه دوست خوب کمیاب است. قدر آنها را بدانید.
فال حافظ امروز متولدین #خرداد :
گر بود عمر به میخانه رسم بار دگر
بجز از خدمت رندان نکنم کار دگر
خرم آن روز که با دیده گریان بروم
تا زنم آب در میکده یک بار دگر
تعبیر:
از کسی که برایش زحمت کشیدی و دوستش داشتی نا امید شده ای ،غصه نخور که درهای رحمت خداوند بسیار است. همت کن و بلند شو و به کارت ادامه بده تا موفق شوی.
فال حافظ امروز متولدین #تیر :
آنان که خاک را به نظر کیمیا کنند
آیا بود که گوشه چشمی به ما کنند
دردم نهفته به ز طبیبان مدعی
باشد که از خزانه غیبم دوا کنند
تعبیر:
نا امید مباش. بالاخره شما هم در مسیر موفقیت و کامیابی قدم خواهی زد اما باید سعی و تلاش خود را بیشتر کرده و اجازه ندهید که ناامیدی و یاس در شما راه پیدا کند.
فال حافظ امروز متولدین #مرداد :
دیدی ای دل که غم عشق دگربار چه کرد
چون بشد دلبر و با یار وفادار چه کرد
آه از آن نرگس جادو که چه بازی انگیخت
آه از آن سرخوش که با مردم هشیار چه کرد
تعبیر:
با کوچکترین اتفاقی فکر می کنید دنیا به آخر رسیده و بسیار غصه می خورید. خداوند هر چه که برای شما تقدیر کرده همان رقم خواهد خورد. خودتان به فکر چاره باشید و از دوستانتان نیز کمک بگیرید.
فال حافظ امروز متولدین #شهریور :
سرو چمان من چرا میل چمن نمیکند
همدم گل نمیشود یاد سمن نمیکند
دی گلهای ز طرهاش کردم و از سر فسوس
گفت که این سیاه کج گوش به من نمیکند
تعبیر:
تصمیم به کاری گرفته ای درانجامش شک نکن و دل به خدا بسپار ،برای کاری که می خواهی بکنی همت داشته باش و اگر ناامید شوی موفق نخواهی بود.
فال حافظ امروز متولدین #مهر :
ای نسيم سحر آرامگه يار کجاست
منزل آن مه عاشق کش عيار کجاست
آن کس است اهل بشارت که اشارت داند
نکته ها هست بسی محرم اسرار کجاست
تعبیر:
گم کرده ی خود را پیدا می کنی. وعده ی دیدار نزدیک است. هوشیار باش. خبر خوبی به تو خواهند داد. با مشکلات بجنگ و از بخت خود گله نداشته باش بعد از هر تاریکی روشنایی هست . سعی کن عقلت بر قلبت غلبه داشته باشد.
فال حافظ امروز متولدین #آبان :
ما را ز خيال تو چه پروای نوشیدنی است
خم گو سر خود گير که خمخانه خراب است
سبز است در و دشت بيا تا نگذاريم
دست ازسر آبی که جهان جمله سراب است
تعبیر:
حوادث زیادی در آینده برایت اتفاق میافتد پس بیدار و هوشیار باش. برای رسیدن به خوشی آینده، روزگار امروزت را خراب نکن. از اینکه بعضی ها همه چیز دارند و تو نداری ناراحت نباش زیرا تو گوهری داری که بقیه از داشتن آن محرومند. دنیا سرابی بیش نیست حتی سبزه و گل و دشت چند صباحی می مانند ، تکیه بر این عالم فانی نکن.
فال حافظ امروز متولدین #آذر :
مرا میبینی و هر دم زیادت میکنی دردم
تو را میبینم و میلم زیادت میشود هر دم
به سامانم نمیپرسی نمیدانم چه سر داری
به درمانم نمیکوشی نمیدانی مگر دردم
تعبیر:
عاشق و دلداده ای و بسیار در این عشق غرق شده ای و حاضری هر چیز را به خاطر آن بپذیری ولی کمی هم به خودت برس زندگیت را سرو سامانی بده.
فال حافظ امروز متولدین #دی :
دوش می آمد و رخساره برافروخته بود
تا کجا باز دل غمزده ای سوخته بود
يار مفروش به دنيا که بسی سود نکرد
آن که يوسف به زر ناسره بفروخته بود
تعبیر:
ذات و طینتی زیبا داری و همین برای معرفی تو کافی است. احتیاج به آراستن ظاهر نیست. اعتماد به نفس خود را تقویت کن. هر کس که تو را انتخاب کند عاشق طینتت می شود. همواره وفادار باش که در بی وفایی خیری نیست.
فال حافظ امروز متولدین #بهمن :
دلی که غيب نمای است و جام جم دارد
ز خاتمی که دمی گم شود چه غم دارد
نه هر درخت تحمل کند جفای خزان
غلام همت سروم که اين قدم دارد
تعبیر:
تو که خودت به همه چیز واقف هستی پس چرا غصه می خوری. کاری نکن که احترام خودت را از دست بدهی. سرمایه ی اندک تو تبدیل به بزرگترین سرمایه ها خواهد شد. و این بخاطر تدبیر و عقل خودت می باشد. تو از خدا طلب کن او هم به تو کرم می کند.
فال حافظ امروز متولدین #اسفند :
چو گل هر دم به بويت جامه در تن
کنم چاک از گريبان تا به دامن
من از دست غمت مشکل برم جان
ولی دل را تو آسان بردی از من
تعبیر:
حاضرید برای رسیدن به نیات خود هر کاری بکنید.مایوس نشوید به خدا توکل داشته باشید. هیچ کار سختی نبوده که آسان نشود. از دوستان تان مشورت بگیرید، ان شاءالله به هدفتان خواهید رسید.
منبع فال حافظ
دوشنبه 22 فروردین 1401
فال حافظ امروز متولدین #فروردین :
دارم امید عاطفتی از جانب دوست
کردم جنایتی و امیدم به عفو اوست
دانم که بگذرد ز سر جرم من که او
گر چه پریوش است ولیکن فرشته خوست
تعبیر:
دوستی به تو کمک می کند، دست او را پس نزن. به خاطر کاری که کرده ای تو را می بخشد. خود را پنهان نکن. سری در این کار است که با گفتگو و مشورت حل می شود. مطمئن باش پریشانی ات برطرف شده وحالت نیکو می گردد.
فال حافظ امروز متولدین #اردیبهشت :
یاد باد آن که ز ما وقت سفر یاد نکرد
به وداعی دل غمدیده ما شاد نکرد
دل به امید صدایی که مگر در تو رسد
ناله ها کرد در این کوه که فرهاد نکرد
تعبیر:
در راه موفقیت گام بر می داری و به مقامی می رسی ولی در اثر غرور دوستان خود را می رنجانید دقت کنید که امروزه دوست خوب کمیاب است. قدر آنها را بدانید.
فال حافظ امروز متولدین #خرداد :
گر بود عمر به میخانه رسم بار دگر
بجز از خدمت رندان نکنم کار دگر
خرم آن روز که با دیده گریان بروم
تا زنم آب در میکده یک بار دگر
تعبیر:
از کسی که برایش زحمت کشیدی و دوستش داشتی نا امید شده ای ،غصه نخور که درهای رحمت خداوند بسیار است. همت کن و بلند شو و به کارت ادامه بده تا موفق شوی.
فال حافظ امروز متولدین #تیر :
آنان که خاک را به نظر کیمیا کنند
آیا بود که گوشه چشمی به ما کنند
دردم نهفته به ز طبیبان مدعی
باشد که از خزانه غیبم دوا کنند
تعبیر:
نا امید مباش. بالاخره شما هم در مسیر موفقیت و کامیابی قدم خواهی زد اما باید سعی و تلاش خود را بیشتر کرده و اجازه ندهید که ناامیدی و یاس در شما راه پیدا کند.
فال حافظ امروز متولدین #مرداد :
دیدی ای دل که غم عشق دگربار چه کرد
چون بشد دلبر و با یار وفادار چه کرد
آه از آن نرگس جادو که چه بازی انگیخت
آه از آن سرخوش که با مردم هشیار چه کرد
تعبیر:
با کوچکترین اتفاقی فکر می کنید دنیا به آخر رسیده و بسیار غصه می خورید. خداوند هر چه که برای شما تقدیر کرده همان رقم خواهد خورد. خودتان به فکر چاره باشید و از دوستانتان نیز کمک بگیرید.
فال حافظ امروز متولدین #شهریور :
سرو چمان من چرا میل چمن نمیکند
همدم گل نمیشود یاد سمن نمیکند
دی گلهای ز طرهاش کردم و از سر فسوس
گفت که این سیاه کج گوش به من نمیکند
تعبیر:
تصمیم به کاری گرفته ای درانجامش شک نکن و دل به خدا بسپار ،برای کاری که می خواهی بکنی همت داشته باش و اگر ناامید شوی موفق نخواهی بود.
فال حافظ امروز متولدین #مهر :
ای نسيم سحر آرامگه يار کجاست
منزل آن مه عاشق کش عيار کجاست
آن کس است اهل بشارت که اشارت داند
نکته ها هست بسی محرم اسرار کجاست
تعبیر:
گم کرده ی خود را پیدا می کنی. وعده ی دیدار نزدیک است. هوشیار باش. خبر خوبی به تو خواهند داد. با مشکلات بجنگ و از بخت خود گله نداشته باش بعد از هر تاریکی روشنایی هست . سعی کن عقلت بر قلبت غلبه داشته باشد.
فال حافظ امروز متولدین #آبان :
ما را ز خيال تو چه پروای نوشیدنی است
خم گو سر خود گير که خمخانه خراب است
سبز است در و دشت بيا تا نگذاريم
دست ازسر آبی که جهان جمله سراب است
تعبیر:
حوادث زیادی در آینده برایت اتفاق میافتد پس بیدار و هوشیار باش. برای رسیدن به خوشی آینده، روزگار امروزت را خراب نکن. از اینکه بعضی ها همه چیز دارند و تو نداری ناراحت نباش زیرا تو گوهری داری که بقیه از داشتن آن محرومند. دنیا سرابی بیش نیست حتی سبزه و گل و دشت چند صباحی می مانند ، تکیه بر این عالم فانی نکن.
فال حافظ امروز متولدین #آذر :
مرا میبینی و هر دم زیادت میکنی دردم
تو را میبینم و میلم زیادت میشود هر دم
به سامانم نمیپرسی نمیدانم چه سر داری
به درمانم نمیکوشی نمیدانی مگر دردم
تعبیر:
عاشق و دلداده ای و بسیار در این عشق غرق شده ای و حاضری هر چیز را به خاطر آن بپذیری ولی کمی هم به خودت برس زندگیت را سرو سامانی بده.
فال حافظ امروز متولدین #دی :
دوش می آمد و رخساره برافروخته بود
تا کجا باز دل غمزده ای سوخته بود
يار مفروش به دنيا که بسی سود نکرد
آن که يوسف به زر ناسره بفروخته بود
تعبیر:
ذات و طینتی زیبا داری و همین برای معرفی تو کافی است. احتیاج به آراستن ظاهر نیست. اعتماد به نفس خود را تقویت کن. هر کس که تو را انتخاب کند عاشق طینتت می شود. همواره وفادار باش که در بی وفایی خیری نیست.
فال حافظ امروز متولدین #بهمن :
دلی که غيب نمای است و جام جم دارد
ز خاتمی که دمی گم شود چه غم دارد
نه هر درخت تحمل کند جفای خزان
غلام همت سروم که اين قدم دارد
تعبیر:
تو که خودت به همه چیز واقف هستی پس چرا غصه می خوری. کاری نکن که احترام خودت را از دست بدهی. سرمایه ی اندک تو تبدیل به بزرگترین سرمایه ها خواهد شد. و این بخاطر تدبیر و عقل خودت می باشد. تو از خدا طلب کن او هم به تو کرم می کند.
فال حافظ امروز متولدین #اسفند :
چو گل هر دم به بويت جامه در تن
کنم چاک از گريبان تا به دامن
من از دست غمت مشکل برم جان
ولی دل را تو آسان بردی از من
تعبیر:
حاضرید برای رسیدن به نیات خود هر کاری بکنید.مایوس نشوید به خدا توکل داشته باشید. هیچ کار سختی نبوده که آسان نشود. از دوستان تان مشورت بگیرید، ان شاءالله به هدفتان خواهید رسید.
منبع فال حافظ
⚛ تاپیک جامع فال روزانه حافظ ⚛
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com