- امتیاز واکنش
- 38,170
- زمان حضور
- 101 روز 10 ساعت 48 دقیقه
فال حافظ روزانه
چهارشنبه 11 اسفند 1400
فال حافظ امروز متولدین #فروردین :
سحرم هاتف میخانه به دولتخواهی
گفت بازآی که دیرینه این درگاهی
همچو جم جرعه ما کش که ز سر دو جهان
پرتو جام جهان بین دهدت آگاهی
تعبیر:
هنوز هم راه برگشت برایت باز است و میتوانی اشتباهات گذشته را جبران کنی. تقصیر کارهایت را به گردن روزگار نیانداز . از اشتباهات درس بگیر و آنها را پلی برای پیروزی قرار بده. همه زمین میخورند اما باید ایستاد و ادامه داد تا به مقصود رسید.
فال حافظ امروز متولدین #اردیبهشت :
چل سال بیش رفت که من لاف میزنم
کز چاکران پیر مغان کمترین منم
هرگز به یمن عاطفت پیر می فروش
ساغر تهی نشد ز می صاف روشنم
تعبیر:
عمر گرانقیمت خویش را صرف کردی بدون آنکه چیزی عایدت شود چه مادی و چه معنوی. آرزویی کردهای بدون اینکه برای رسیدن به آن تلاش کنی. اعتقاد داری که انسان بدشانسی هستی ولی اینطور نیست شما خودت فرصت ها را از دست دادهای. هنوز هم فرصت باقی است یا علی بگو و از نو شروع کن.
فال حافظ امروز متولدین #خرداد :
سلیمی منذ حلت بالعراق
الاقی من نواها ما الاقی
الا ای ساروان منزل دوست
الی رکبانکم طال اشتیاقی
تعبیر:
مطمئن باش پاسخ نیکی جز نیکی نیست و تو پاداش کارهای خوب و تلاشهایت را خواهی گرفت.در آینده نه چندان دوری شاهد اتفاقات جدیدی در زندگیت خواهی بوو که شما را کاملا از خود بی خود می کند. همچین اخبار خوشی در راه است.
فال حافظ امروز متولدین #تیر :
چو آفتاب می از مشرق پیاله برآید
ز باغ عارض سـ*ـاقی هزار لاله برآید
نسیم در سر گل بشکند کلاله سنبل
چو از میان چمن بوی آن کلاله برآید
تعبیر:
توقع خیلی زیادی از روزگار داری و دلت میخواهد بدون دردسر به همه چیز برسی. این خیالی بیش نیست بدون سعی و کوشش کار به جایی نخواهی برد. اگر همت بلند نداشته باشی، فرصتها را از دست میدهی.
فال حافظ امروز متولدین #مرداد :
اگر به کوی تو باشد مرا مجال وصول
رسد به دولت وصل تو کار من به اصول
کجا روم چه کنم چاره از کجا جويم
که گشتهام ز غم و جور روزگار ملول
تعبیر:
آرزوی انجام کاری تمام فکر تو را به خود مشغول نموده ، اما امکانات انجام آن را نداری و از این بابت بسیار مغموم و ناراحت هستی ، به آب و آتش می زنی و هر سختی و خطر را به جان می خری ، بدان و آگاه باش اهداف بلند ، مسیری بس طولانی و پر سنگلاخ و پایانی نامعلوم دارد.
فال حافظ امروز متولدین #شهریور :
ما بدين در نه پی حشمت وجاه آمدهايم
از بد حادثه اين جا به پناه آمده ايم
آبرو میرود ای ابر خطاپوش ببار
که به ديوان عمل نامه سياه آمدهايم
تعبیر:
دست تقدیر مسیر زندیگتان را تغییر داده است اما در همه حال از یاد خدا غافل نشده ید. دست به دعا برداشته اید تا خداوند شما را یاری کند. کرم و بخشش خدا شامل حالتان می شود. آبروی کسانی که میخواستند شما را گناهکار جلوه دهند میرود و همه چیز روشن میشود.
فال حافظ امروز متولدین #مهر :
دیدی که یار جز سر جور و ستم نداشت
بشکست عهد وز غم ما هیچ غم نداشت
بر من جفا ز بخت من آمد وگرنه یار
حاشا که رسم لطف و طریق کرم نداشت
تعبیر:
چرا عاقل کند کاری ک باز آرد پشیمانی. از کاری که کرده ای بسیار نادم و پشیمانی. با شکست مواجه شده ای و فکر می کنی دیگر کسی تو را دوست ندارد و مورد احترام نیستی. اما مرور زمان همه چیز را دست می کند. مطمئن باش این شکست مقدمه ای است برای پیروزی بزرگ ان شاءالله.
فال حافظ امروز متولدین #آبان :
صبا اگر گذری افتدت به کشور دوست
بیار نفحهای از گیسوی معنبر دوست
اگر چه دوست به چیزی نمیخرد ما را
به عالمی نفروشیم مویی از سر دوست
تعبیر:
منتظر خبری هستید که باید برای رسیدن این خبر انتظار زیاد بکشید و دست به دعا بردارید. ناامید نشوید به چیزی یا کسی شک نکنید. حسرت رسیدن این خبر نباید شما را از پای در بیاورد بندهای غم عاقبت از دلتان باز می شود اگر با خدا باشید.
فال حافظ امروز متولدین #آذر :
ای صبا نکهتی از خاک ره يار بيار
ببر اندوه دل و مژده دلدار بيار
گردی از رهگذر دوست به کوری رقيب
بهر آسايش اين ديده خونبار بيار
تعبیر:
اندوه دل و روح شما با خبر خوشی که در راه است برطرف میشود و همه چیز برایتان رنگ و بوی دیگری میگیرد. به کوری چشم حسودان شما به تمام آرزوهایتان خواهید رسید و از قفس غم رهایی پیدا می کنید، چشمتان به جمال یار روشن میشود و کامتان شیرین خواهد شد و این خبر به همگان خواهد رسید.
فال حافظ امروز متولدین #دی :
غم زمانه که هیچش کران نمیبینم
دواش جز می چون ارغوان نمیبینم
به ترک خدمت پیر مغان نخواهم گفت
چرا که مصلحت خود در آن نمیبینم
تعبیر:
چرا فکر میکنید غم دلتان را پایانی نیست دوای درد شما با خدا بودن است، راز و نیاز کردن با خداوند از درد دلتن می کاهد. افسوس گذشته را میخورید که هیچ فایده ای هم ندارد. تنها شدهاید. راهتان را گم کرده اید. بلند شوید و مثل آبی روان به جنب و جوش درآئید و خودتان مشکلاتتان را حل کنید.
فال حافظ امروز متولدین #بهمن :
از خون دل نوشتم نزدیک دوست نامه
انی رایت دهرا من هجرک القیامه
دارم من از فراقش در دیده صد علامت
لیست دموع عینی هذا لنا العلامه
تعبیر:
برای رسیدن به مقصودی، از فدا کردن جانتان هم دریغ ندارید. خدا کریم است و طلب تو را هم میداند و تو پاداش تلاشهایت را خواهی دید و به مقصودت خواهی رسید.
فال حافظ امروز متولدین #اسفند :
شهریست پرظریفان و از هر طرف نگاری
یاران صلای عشق است گر میکنید کاری
چشم فلک نبیند زین طرفهتر جوانی
در دست کس نیفتد زین خوبتر نگاری
تعبیر:
حال وقت نشستن نیست باید کاری کنید تا توان جوانی دارید می توانید خودتان را به هدف برسانید هر چند که این آدمیان خاکی شما را بسیار فریب داده اند ولی باز هم گذشته را فراموش کنید. توقع خودتان را کمی پائین آورید، گره کارتان باز می شود و کاری که بسیار سخت و دشوار باشد حل می گردد به شرط اینکه رازتان را فاش نکنید.
منبع فال حافظ
چهارشنبه 11 اسفند 1400
فال حافظ امروز متولدین #فروردین :
سحرم هاتف میخانه به دولتخواهی
گفت بازآی که دیرینه این درگاهی
همچو جم جرعه ما کش که ز سر دو جهان
پرتو جام جهان بین دهدت آگاهی
تعبیر:
هنوز هم راه برگشت برایت باز است و میتوانی اشتباهات گذشته را جبران کنی. تقصیر کارهایت را به گردن روزگار نیانداز . از اشتباهات درس بگیر و آنها را پلی برای پیروزی قرار بده. همه زمین میخورند اما باید ایستاد و ادامه داد تا به مقصود رسید.
فال حافظ امروز متولدین #اردیبهشت :
چل سال بیش رفت که من لاف میزنم
کز چاکران پیر مغان کمترین منم
هرگز به یمن عاطفت پیر می فروش
ساغر تهی نشد ز می صاف روشنم
تعبیر:
عمر گرانقیمت خویش را صرف کردی بدون آنکه چیزی عایدت شود چه مادی و چه معنوی. آرزویی کردهای بدون اینکه برای رسیدن به آن تلاش کنی. اعتقاد داری که انسان بدشانسی هستی ولی اینطور نیست شما خودت فرصت ها را از دست دادهای. هنوز هم فرصت باقی است یا علی بگو و از نو شروع کن.
فال حافظ امروز متولدین #خرداد :
سلیمی منذ حلت بالعراق
الاقی من نواها ما الاقی
الا ای ساروان منزل دوست
الی رکبانکم طال اشتیاقی
تعبیر:
مطمئن باش پاسخ نیکی جز نیکی نیست و تو پاداش کارهای خوب و تلاشهایت را خواهی گرفت.در آینده نه چندان دوری شاهد اتفاقات جدیدی در زندگیت خواهی بوو که شما را کاملا از خود بی خود می کند. همچین اخبار خوشی در راه است.
فال حافظ امروز متولدین #تیر :
چو آفتاب می از مشرق پیاله برآید
ز باغ عارض سـ*ـاقی هزار لاله برآید
نسیم در سر گل بشکند کلاله سنبل
چو از میان چمن بوی آن کلاله برآید
تعبیر:
توقع خیلی زیادی از روزگار داری و دلت میخواهد بدون دردسر به همه چیز برسی. این خیالی بیش نیست بدون سعی و کوشش کار به جایی نخواهی برد. اگر همت بلند نداشته باشی، فرصتها را از دست میدهی.
فال حافظ امروز متولدین #مرداد :
اگر به کوی تو باشد مرا مجال وصول
رسد به دولت وصل تو کار من به اصول
کجا روم چه کنم چاره از کجا جويم
که گشتهام ز غم و جور روزگار ملول
تعبیر:
آرزوی انجام کاری تمام فکر تو را به خود مشغول نموده ، اما امکانات انجام آن را نداری و از این بابت بسیار مغموم و ناراحت هستی ، به آب و آتش می زنی و هر سختی و خطر را به جان می خری ، بدان و آگاه باش اهداف بلند ، مسیری بس طولانی و پر سنگلاخ و پایانی نامعلوم دارد.
فال حافظ امروز متولدین #شهریور :
ما بدين در نه پی حشمت وجاه آمدهايم
از بد حادثه اين جا به پناه آمده ايم
آبرو میرود ای ابر خطاپوش ببار
که به ديوان عمل نامه سياه آمدهايم
تعبیر:
دست تقدیر مسیر زندیگتان را تغییر داده است اما در همه حال از یاد خدا غافل نشده ید. دست به دعا برداشته اید تا خداوند شما را یاری کند. کرم و بخشش خدا شامل حالتان می شود. آبروی کسانی که میخواستند شما را گناهکار جلوه دهند میرود و همه چیز روشن میشود.
فال حافظ امروز متولدین #مهر :
دیدی که یار جز سر جور و ستم نداشت
بشکست عهد وز غم ما هیچ غم نداشت
بر من جفا ز بخت من آمد وگرنه یار
حاشا که رسم لطف و طریق کرم نداشت
تعبیر:
چرا عاقل کند کاری ک باز آرد پشیمانی. از کاری که کرده ای بسیار نادم و پشیمانی. با شکست مواجه شده ای و فکر می کنی دیگر کسی تو را دوست ندارد و مورد احترام نیستی. اما مرور زمان همه چیز را دست می کند. مطمئن باش این شکست مقدمه ای است برای پیروزی بزرگ ان شاءالله.
فال حافظ امروز متولدین #آبان :
صبا اگر گذری افتدت به کشور دوست
بیار نفحهای از گیسوی معنبر دوست
اگر چه دوست به چیزی نمیخرد ما را
به عالمی نفروشیم مویی از سر دوست
تعبیر:
منتظر خبری هستید که باید برای رسیدن این خبر انتظار زیاد بکشید و دست به دعا بردارید. ناامید نشوید به چیزی یا کسی شک نکنید. حسرت رسیدن این خبر نباید شما را از پای در بیاورد بندهای غم عاقبت از دلتان باز می شود اگر با خدا باشید.
فال حافظ امروز متولدین #آذر :
ای صبا نکهتی از خاک ره يار بيار
ببر اندوه دل و مژده دلدار بيار
گردی از رهگذر دوست به کوری رقيب
بهر آسايش اين ديده خونبار بيار
تعبیر:
اندوه دل و روح شما با خبر خوشی که در راه است برطرف میشود و همه چیز برایتان رنگ و بوی دیگری میگیرد. به کوری چشم حسودان شما به تمام آرزوهایتان خواهید رسید و از قفس غم رهایی پیدا می کنید، چشمتان به جمال یار روشن میشود و کامتان شیرین خواهد شد و این خبر به همگان خواهد رسید.
فال حافظ امروز متولدین #دی :
غم زمانه که هیچش کران نمیبینم
دواش جز می چون ارغوان نمیبینم
به ترک خدمت پیر مغان نخواهم گفت
چرا که مصلحت خود در آن نمیبینم
تعبیر:
چرا فکر میکنید غم دلتان را پایانی نیست دوای درد شما با خدا بودن است، راز و نیاز کردن با خداوند از درد دلتن می کاهد. افسوس گذشته را میخورید که هیچ فایده ای هم ندارد. تنها شدهاید. راهتان را گم کرده اید. بلند شوید و مثل آبی روان به جنب و جوش درآئید و خودتان مشکلاتتان را حل کنید.
فال حافظ امروز متولدین #بهمن :
از خون دل نوشتم نزدیک دوست نامه
انی رایت دهرا من هجرک القیامه
دارم من از فراقش در دیده صد علامت
لیست دموع عینی هذا لنا العلامه
تعبیر:
برای رسیدن به مقصودی، از فدا کردن جانتان هم دریغ ندارید. خدا کریم است و طلب تو را هم میداند و تو پاداش تلاشهایت را خواهی دید و به مقصودت خواهی رسید.
فال حافظ امروز متولدین #اسفند :
شهریست پرظریفان و از هر طرف نگاری
یاران صلای عشق است گر میکنید کاری
چشم فلک نبیند زین طرفهتر جوانی
در دست کس نیفتد زین خوبتر نگاری
تعبیر:
حال وقت نشستن نیست باید کاری کنید تا توان جوانی دارید می توانید خودتان را به هدف برسانید هر چند که این آدمیان خاکی شما را بسیار فریب داده اند ولی باز هم گذشته را فراموش کنید. توقع خودتان را کمی پائین آورید، گره کارتان باز می شود و کاری که بسیار سخت و دشوار باشد حل می گردد به شرط اینکه رازتان را فاش نکنید.
منبع فال حافظ
⚛ تاپیک جامع فال روزانه حافظ ⚛
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com