- امتیاز واکنش
- 13,207
- زمان حضور
- 29 روز 22 ساعت 6 دقیقه
نویسنده این موضوع
به نام خود مهربونش
خب دوستان عبارات کوتاه و زیبای استاد پناهیان رو براتون توی این تاپیک ارسال می کنم خیلی قشنگن امیدوارم خوشتون بیاد
سخنرانی های استاد خیلی نیاز به فکر و اندیشه داره اما این عبارات کوتاهشون معمولا قشنگ و دلنشینه
من که راضیم و خیلی وقت ها لـذت می برم و استفاده می کنم ^_^
خب دوستان عبارات کوتاه و زیبای استاد پناهیان رو براتون توی این تاپیک ارسال می کنم خیلی قشنگن امیدوارم خوشتون بیاد
سخنرانی های استاد خیلی نیاز به فکر و اندیشه داره اما این عبارات کوتاهشون معمولا قشنگ و دلنشینه
من که راضیم و خیلی وقت ها لـذت می برم و استفاده می کنم ^_^
دنیا محل افزایش ظرفیت و لیاقت انسان برای ملاقات با خداست. این ظرفیتسازی و لیاقتیابی بیشتر با سختیها به دست میآید، سختیهای ناشی از تکلیف و تقدیر؛ و دین برنامهای برای مدیریت این سختی هاست. "یَا أَیُّهَا الْإِنْسَانُ إِنَّکَ کَادِحٌ إِلَى رَبِّکَ کَدْحًا فَمُلَاقِیهِ - انشقاق (84)" البته اگر کسی هم با دینداری سختیهایش را مدیریت نکند، باز سختی خواهد کشید.
هنگامی که دچار تردید میشویم عقل ما مورد امتحان قرار گرفته است. پیروزی در این نوع امتحان به رهایی عقل از هوای نفس و علاقه های بی ارزش است. مشورت و استخاره کارهای خوبی هستند ولی جای رهایی عقل از هوا را نمیگیرند. استخاره اصلی استمداد از خداوند متعال برای نورانیت و هدایت عقل است.
اندیشیدن درباره حیات آخرت، انرژی، نشاط و قدرت فوق العاده برای زندگی میدهد. تفکر درباره زندگی پس از مرگ، ما را مشتاق و منتظر حضور در آخرت میکند و عبور از دالان مرگ را برای انسان آسان می نماید. کسی که آخرت گرا باشد اسیر تلخ و شیرین دنیا نمیشود و از درون آباد و نیرومند میشود.
عبارات کوتاه استاد پناهیان
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com