Mahla_Bagheri
مدیر تالار آموزش نویسندگی
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار انجمن
ناظر کتاب
نویسنده ویژه
مدرس نویسندگی
نویسنده این موضوع
نام رمان: بوژنه *
نام نویسنده: مهلا باقری
نام ناظر: maryamstarfire
ژانر: عاشقانه
خلاصه: زخم میزنی و نمیدانی ثبات جهانت لبخند کودکانهی من است. به بندم میکشی و خودت از نفس کشیدن میایستی. وجودت را از چشمان عصیانگرم دریغ میکنی؛ اما نمیدانی تو خود منی، یا شاید من خود تو... به کجا میخواهی برسی؟ من از جهانت پا پس نمیکشم!
* بوژنه به معنای غنچه است.
نکته: مونولگها و سخن گفتن اهالی افجه جملاتی ادبی است و دیالوگها محاوره است.
این رمان اختصاصی انجمن رمان 98 تایپ شده و هرگونه کپی برداری، پیگرد جدی به همراه دارد!
خوشحال میشم بعد از نقد، بقیه دوستان هم نظرشون رو بگند:)
نام نویسنده: مهلا باقری
نام ناظر: maryamstarfire
ژانر: عاشقانه
خلاصه: زخم میزنی و نمیدانی ثبات جهانت لبخند کودکانهی من است. به بندم میکشی و خودت از نفس کشیدن میایستی. وجودت را از چشمان عصیانگرم دریغ میکنی؛ اما نمیدانی تو خود منی، یا شاید من خود تو... به کجا میخواهی برسی؟ من از جهانت پا پس نمیکشم!
* بوژنه به معنای غنچه است.
نکته: مونولگها و سخن گفتن اهالی افجه جملاتی ادبی است و دیالوگها محاوره است.
این رمان اختصاصی انجمن رمان 98 تایپ شده و هرگونه کپی برداری، پیگرد جدی به همراه دارد!
خوشحال میشم بعد از نقد، بقیه دوستان هم نظرشون رو بگند:)
رمان بوژنه | مهلا باقری کاربر انجمن 98
افرام. مردم دیار ما نابود میکنند قاتل غنچه کنده شده ز باغچه خوشیام را. تا مو میبافم و دامن سور و هلهله را چرخ میدهم؛ پاییز، ملودی استقبالش را هم وزن با باد سبک بالش را کوچه به کوچه روانهام میکند. میآیم؛ اما، اجازه میدهی بلبل دستیام بر سر بالکن زندگی آواز ناب عشق بخواند؟ * بوژنه به معنای...
forum.roman98.com
نقد و بررسی رمان بوژنه | مهلا کاربر انجمن رمان ۹۸
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
آخرین ویرایش: