- امتیاز واکنش
- 23,591
- زمان حضور
- 104 روز 16 ساعت 52 دقیقه
پس از مدتها انتظار، آن روز فرا رسید
قسمت جدید برنامه جذاب و آموزشی نقد و قند جملات شاخ
با حضور خودم تنها
خب بگذریم، با جمله بسیار پرملات امشب در خدمتتونم:
سوال اول؛ چاقو رو اگه فرو کرده تو پهلوی طرف، فردا چطوری پاشده بـ*ـغلش کرده؟
اصلا یه ابهام خاصی هم این جمله داره اینکه؛ چاقو رو نصفه فرو کرده یا کامل
تبصره: اگه کامل فرو کرده باشه که فرداش باید بیاد سرخاکش نه بیاد بـ*ـغلش کنه تو بیمارستان
سوال دوم؛ اگه براش کمپوت نخره هم بـ*ـغلش میکنه یا نه؟
سوال سوم؛ به فرض اگر طرف بتونه فردا هم بـ*ـغلش کنه، از کجا معلوم همون چاقو رو موقع بـ*ـغل کردن فرو نکنه تو قلبش؟
سوال چهارم؛ بخشش و مهربونی چه ربطی به بـ*ـغل کردن داره؟(دلیل: رجوع شود به سوال سوم)
سوال پنجم؛ دو هفته نبودم خوش گذشت؟(سوال کلیدی)
یچیزی به ذهنم رسید، چطووووور ممکنه که چاقو رو فرو بکنه و بچرخونه توی پهلوش، ولی دل و روده و کلیه ی طرف نریزه بیرون؟
اون وسط باید یه نفرم بیاریم با خاک انداز دل و روده و کلیه و متعلقاتشون رو جمع کنه بریزه سرجاش.
اصلاااااا تو مگه مرض داری یکیو اجیر میکنی که بیاد چاقو فرو کنه تو پهلوت؟
خودت چاقو رو فرو کن تو پهلوت، اینطوری دست کسی ام به خونت آلوده نمیشه، تا میتونی هم تا تههههههه چاقو رو بکن تو پهلوت و هر مدلی هم که دوست داری بچرخونش، اینطوری به سلیقه خودتم هست، کارتو جذاب تر میکنه.
فقط از اونجایی که فهمیدم عاشق کمپوتی قبلش یه کمپوت برای خودت بخر، چاقو رو که چرخوندی تو پهلوت، کمپوت رو بجای اون بدبختی که میخواستی اجیرش کنی بـ*ـغل کن. بعدم کمپوت رو بازش کن و بخورش. دست آخر هم اگر احیانا کارت به بیمارستان کشید و زنده موندی، منم برای اینکه تنها نمونی برات دوتا (یکی نه هاااا، دوتاااااا) کمپوت آناناس تو این گرونی برات میخرم میام عیادتت.
خوب شد گفتم گرونی، حالا که دارم حساب میکنم میبینم همچین کمپوت هم نیاز نداری، همون موقع یکی خوردی دیگه، هرچقدرشم موند بیار بیمارستان برای خودت، اینطوری به صرفه ترم هست.
خب دیگه ازاین جمله که خداحافظی گفتنی گرم نمیشه، اگه بخوام باهاتون به سبک این جمله خداحافظی کنم، باید ینفرو بکشیم تا امشب این متن تموم بشه.
پس تا خونی ریخته نشده؛
خدفظ
(وی به دلیل عجله برای زنده ماندن، نتوانست کلمه ی خداحافظ را کامل تلفظ کند)
#نقد_و_قند_جملات_شاخ
قسمت جدید برنامه جذاب و آموزشی نقد و قند جملات شاخ
با حضور خودم تنها
خب بگذریم، با جمله بسیار پرملات امشب در خدمتتونم:
تو یه چاقو بکن تو پهلوی من بچرخون،فرداش یه کمپوت بخر بیا عیادتم من بـ*ـغلت میکنم، با من از بخشش و مهربونی حرف نزن :)
همین اول کار سوال پیش میاد؛سوال اول؛ چاقو رو اگه فرو کرده تو پهلوی طرف، فردا چطوری پاشده بـ*ـغلش کرده؟
اصلا یه ابهام خاصی هم این جمله داره اینکه؛ چاقو رو نصفه فرو کرده یا کامل
تبصره: اگه کامل فرو کرده باشه که فرداش باید بیاد سرخاکش نه بیاد بـ*ـغلش کنه تو بیمارستان
سوال دوم؛ اگه براش کمپوت نخره هم بـ*ـغلش میکنه یا نه؟
سوال سوم؛ به فرض اگر طرف بتونه فردا هم بـ*ـغلش کنه، از کجا معلوم همون چاقو رو موقع بـ*ـغل کردن فرو نکنه تو قلبش؟
سوال چهارم؛ بخشش و مهربونی چه ربطی به بـ*ـغل کردن داره؟(دلیل: رجوع شود به سوال سوم)
سوال پنجم؛ دو هفته نبودم خوش گذشت؟(سوال کلیدی)
یچیزی به ذهنم رسید، چطووووور ممکنه که چاقو رو فرو بکنه و بچرخونه توی پهلوش، ولی دل و روده و کلیه ی طرف نریزه بیرون؟
اون وسط باید یه نفرم بیاریم با خاک انداز دل و روده و کلیه و متعلقاتشون رو جمع کنه بریزه سرجاش.
اصلاااااا تو مگه مرض داری یکیو اجیر میکنی که بیاد چاقو فرو کنه تو پهلوت؟
خودت چاقو رو فرو کن تو پهلوت، اینطوری دست کسی ام به خونت آلوده نمیشه، تا میتونی هم تا تههههههه چاقو رو بکن تو پهلوت و هر مدلی هم که دوست داری بچرخونش، اینطوری به سلیقه خودتم هست، کارتو جذاب تر میکنه.
فقط از اونجایی که فهمیدم عاشق کمپوتی قبلش یه کمپوت برای خودت بخر، چاقو رو که چرخوندی تو پهلوت، کمپوت رو بجای اون بدبختی که میخواستی اجیرش کنی بـ*ـغل کن. بعدم کمپوت رو بازش کن و بخورش. دست آخر هم اگر احیانا کارت به بیمارستان کشید و زنده موندی، منم برای اینکه تنها نمونی برات دوتا (یکی نه هاااا، دوتاااااا) کمپوت آناناس تو این گرونی برات میخرم میام عیادتت.
خوب شد گفتم گرونی، حالا که دارم حساب میکنم میبینم همچین کمپوت هم نیاز نداری، همون موقع یکی خوردی دیگه، هرچقدرشم موند بیار بیمارستان برای خودت، اینطوری به صرفه ترم هست.
خب دیگه ازاین جمله که خداحافظی گفتنی گرم نمیشه، اگه بخوام باهاتون به سبک این جمله خداحافظی کنم، باید ینفرو بکشیم تا امشب این متن تموم بشه.
پس تا خونی ریخته نشده؛
خدفظ
(وی به دلیل عجله برای زنده ماندن، نتوانست کلمه ی خداحافظ را کامل تلفظ کند)
#نقد_و_قند_جملات_شاخ
⌇•° نَقد وَ قَند جُمَلآتِ شآخ °•⌇
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
آخرین ویرایش: