- امتیاز واکنش
- 1,500
- زمان حضور
- 7 روز 19 ساعت 56 دقیقه
نویسنده این موضوع
در را پشت سرش بست و قفل کرد. وقتی که آن فاجعه را که آپارتمانش بود، دید خشکش زد. همه چیز یا واژگون شده بود یا خرد و خاکشیر شده بود؛ از مبلمان و قفسههای کتابخانه گرفته تا تلویزیون که روی صفحهاش افتاده بود. پنجرهها باز بودند و آپارتمان سرد بود.
سردردش حالا تبدیل به میگرن شده بود. چشمانش را در مقابل نور در خیابانی که از پردهی سوراخ سوراخش گذشت، پوشاند. او تنها به داخل حمامش تلوتلو خورد. در کابینت داروها را بخاطر قویترین دارویی که دکتر مالارد تجویز برای اوکرده بود، باز کرد و در کابینت را محکم بست.
چشمانش کاملا نقرهای بود و در تاریکی حمام میچرخیدند و میدرخشیدند.
در حالی که مشتهایش را در آینه میکوبید، فریاد زد:
- مشکلم چیه؟
در حالی که خونش روی دیوار میپاشید، گوشهایش پر از صدای ویز ویز شد. روی زمین افتاد. درحالی که داشت کاملا بیهوش میشد، تلفنش دوباره شروع به زنگ زدن کرد.
فصل دوم
بیابان سونوران*، اَریزونا*
مرکز فرماندهی خدای سفید*
دامیان بیلون به تلفن خیره شد. وقتی کسی جرعت میکرد در روی خدای سفید بایستد، یک روز سرد در جهنم بود، مدافع بشریت* و مربی شرارت* یا به قول دوستان نزدیکش، اربـاب جهان*.
گوشیاش زنگ خورد و او درحالی که منتظر آن زن بود تا با عذرخواهی فراوان تماس بگیرد.
-دامیان من یکی از... یکی از مهندسات هستم. اسمم جیک اچه*. مهندس شمارهی 0092841.
دامیان برای یک جستجوی سریع پیدیاِی* خود را باز کرد. او نام همه را در آخرین نسل نگهبانانش را نمیشناخت، به خصوص آنهایی که در این زمینه کار میکردند.
جیک اچ. سال سازمان: 2000. تنها ماموران مخفی او که در پایگاه اطلاعاتی او، دارای اطلاعات اندکی بودند. جیک ریسک دستگیریاش را کرده بود تا به او زنگ بزند.
دامیان پرسید:
- کجایی؟
- مرکز فرماندهی بخش نوا*.
- همونجا بمون.
دامیان گوشی را گذاشت و به افسر اجرایی و همکارش که معمولا با او بحث دوستانه داشت، نگاه کرد.
- هَن*، من برای مدتی به بخش شمالـی ویرجینیا* میرم. برای شام روی من حساب نکنید.
هَن سر تکان داد و دامیان وارد عمارت بزرگ 20000 فوت مربعی* در وسط بیابان سونوران که به آن خانه میگفت، شد.
هَن صدا زد:
- به لانی* سلام برسون!
*بیابان سونوران: Sonoran Desert
*اَریزونا: Arizona
*مرکز فرماندهی خدای سفید: The White God’s Headquarters
*مدافع بشریت: the Defender of Mankind
*مربی شرارت: the Tamer of Evil
*اربـاب جهان: the BS Master of the Universe
*جیک اِچ: Jake H
*پیدیای: PDA ،Personal digital assistant
*مرکز فرماندهی بخش نوا: NOVA Sector HQ
*هَن: Han
*بخش شمالـی ویرجینیا: the Northern Virginia Sector
*20000 فوت مربعی: 1858 متر مربع
*لانی: Laney
⨂ پیشگوی دامیان (جلد اول مجموعه جنگ خدایان | ماهان کاربر انجمن رمان ۹۸
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
آخرین ویرایش: