خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Yaaas

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
20 دقیقه
سلام
یه رمانی بود که فکر میکنم 5یا6سال پیش خودندم و الان هرچی سرچش میکنم بالا نمیاد
اسم شخصیت دختر فکر میکنم تمنا بود
نامزد داشت ولی یه پسری دنبالش میکنه و مزاحمش میشه برادرش متوجه میشه با پسره درگیر میشه پسره میمیره
پسره دوتا برادر دیگه هم داشته
برادر بزرگه میگه اگه میخوایی از برادرت بگذرم با برادر کوچکترم ازدواج کن دختره قبول میکنه و بقیه اتفاقا
لطفا اگه کسی میدونه اسم رمان چیه بهم بگه

~♦•پیدا کردن رمان‌های گمنام•♦~

mahdi2225

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
6 دقیقه
سلام اسم یه رمانی رو فراموش کردم داستان در مورد یه دختریه ک عاشق پسر خاله دوستش میشه و بعد متوجه میشه نامزد خواهرشه و بعد اتفاقی تو یه مهمونی میره گیر می افته زنگ‌میزنه به این پسرع بیاد و بعد اتفاقای می افته محبورش میشن باهم ازدواج کنن و کم کم عاشق هم‌میشن

لبخند

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
20 دقیقه
سلام من دنبال یه رمان تقریبا قدیمی ام که شخصیتهاشون پزشکن و توی بیمارستانه. دختره تاثا جایی که یادم میاد تازه شکسته عشقی خورده و به یه بیمارستان جدید میاد که اقای دکتر خوشتیپمونو میبینه. اگه کسی میدونه کمک کنه ممنون میشم.
رمان دروغ شیرین

Nafas1382

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
59 دقیقه
سلام ، من یه رمانی خیلی وقت پیش خوندم ولی اسمش یادم نیست، داستان در مورد یک پسری که خواننده ست و عشقش میمیره اما الکی بوده و در واقع زنده هست و بعد چندوقت پیداش می‌کنه ، دوتا جلد هم داشت ، توروخدا اگه میدونین چیه بگین لطفا

Jannastran

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
9 دقیقه
رمان درباره دختریه که برادرش بی گناهه اما اتهام قتل میخوره که دختری رو کشته حالا پدر دختر میاد خواهر اون کسی کدخترشو کشته برای پسرش خون بس میگیره اما نه خون بس واقعی که دخترو دوس داره و امانت میدونه اما پسرش که این دخترو دوست نداره باهاش رفتار خوبیم نداره

Javaher1378n

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
9 دقیقه
سلام بچه ها من یه رمانی رو قبلا خوندم یادم نمیاد اسمس چی بوده

یه پسری به اسم ویهان که یه کارخونه تجاری بزرگ و قوی داره که از کوچیکی عاشق یه دختری(اسم دختره یادم نیست ) از خانواده مرفه میشه اسم بابای دختره خسرو اسم مامانشم آزیتا بوده (مامانش تو کوچیکی ولش کرده رفته )
به هر ترتیبیه با دختره ازدواج میکنه و حالا بقیه شو یادم نمیاد
فقط اینکه پسره ناراحتی قلبی داره
همیناش یادم مونده
کسی میدونه اسمش چیه ؟

Maedamiriii

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
21 دقیقه
سلام ی رمانی بود که اسمش یادم نمیاد اما درمورد این بود که تو یک مدرسه ای معلم کنکور گزاشته بودن و این معلم مرد بود و خیلی بداخلاق که عاشق یکی از دانش اموزاش شده بود
بعد سعی میکرد دختررو ارتقاع بده

حتی ی قسمتش یادمه که وقتی فهمید دختره مدرسه گوشی اورده گوشیشو ازش گرفت و وقتی دختره خواست یواشکی گوشیشو ازش بگیره گوشیو از پنجره پرت کردن بیرون...
ممنون میشم اگه کسی میدونه اسمش چیه بگه

عاطي

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
3
زمان حضور
2 ساعت 12 دقیقه
خيلي سال پيش خوندم رمان از زبان آقا هست كه تو خارج از كشور عاشق يه دختر خارجي ميشه باهم ازدواج ميكنن و صاحب دختري ميشن و بعد از روابط صميمانه ي همسرش با مردي متوجه خيانت همسرش ميشه و بعد از جدايي ايران برميگرده و با دختر ديگه اي ازدواج ميكنه و متوجه ميشه كه اصلا نميتونه بچه دار شه..

Silvana

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
1 ساعت 5 دقیقه
سلام دنبال رمانی میگردم که موضوعش اینطوری بود که مامان دخترع (گوهر)با یه پسر همسن دخترش رل میزنه این وسط هم گیوا دختر زنه میفهمه میگه که به پسره بگو بیاد ببینمش تو اولین دیدار پسره عاشق دختره میشه بعدش هم دختره قبول نمی کنه پسره رو این وسط تولد دختر خاله دختر عموش بود اونجا با حامی عموی دختره اشنا میشه و عاشق هم میشن میشه اسم رمان رو بگیدد

Silvana

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
1 ساعت 5 دقیقه
سلام دنبال اسم اصلی رمانی میگردم که پسرع یع خلافکار بود به اسم مهراب این پسره زخمی میشه میارنش بیمارستان تمنا هم شیف بود میره بالا سر بیمار ولی پسره امپول خالی رو نزدیک رگ دختره میگیره میگه که نجاتش بده اسمش خلافکار جذاب من بود ولی هر چی گشتم پیدا نکردم

shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا