نویسنده این موضوع
یا علی گفتیم و عشق آغاز شد...
نگهدارندهی بالا و پستی/ گواه بر هستی او جمله هستی
نام رمان: خاطرات نوجوانی
نام نویسنده: Hannaneh کاربر انجمن رمان۹۸
نام ناظر: Asal_Zinati
ویراستار: Mounes Hasanpour niloofar.H
ژانر رمان: اجتماعی
خلاصه:
زندگی میگذرد؛ پس بخندیم تا خوش بگذرد.
خاطرههای شیرین، همیشه چاشنی لبخندت میشوند، مثل قصه ما که سر دراز داشت و داستانمان هم که پر از حرف بود.
داستان ما از جایی شروع شد که مهاجرت من برایم خوشآیند شد. خوشآیند شد؛ چون با چهار نفر درست شبیه خودم آشنا شدم. قرار بود تو قصه من و اون چهار نفر اتفاقات زیادی رقم بخوره، اتفاقاتی که شروعشون از مدرسه بود!
خلاصه سه جلد:
داستان بچههای این گروه هم طولانی بود و هم خیلی پر ماجرا ولی شروع سادهای داشت؛ مهاجرت چند باره یکی از بچهها!
اما این بار این مهاجرت، فقط برای گذروندن زندگی نبود، بلکه برای زندگی کردن بود...
زندگی اون با زندگی چند نفر دیگه گره خورد و مشکل این جا بود که این گره آن قدر کور شد که اگر اونها میخواستند نجات پیدا کنند، باید دخترانه، مرد میشدند و میجنگیدند. میجنگیدند تا اتفاقاتی رو رقم بزنند که سالهای سال، زبانزد و نگهدار این عالم باشد.
کلیپ رمان خاطرات نوجوانی:
تاپیک نقد:
خوشحال میشم فرم زیر رو هم کامل کنین:
پ ن: منتظر نظراتتون هستم**
نگهدارندهی بالا و پستی/ گواه بر هستی او جمله هستی
نام رمان: خاطرات نوجوانی
نام نویسنده: Hannaneh کاربر انجمن رمان۹۸
نام ناظر: Asal_Zinati
ویراستار: Mounes Hasanpour niloofar.H
ژانر رمان: اجتماعی
خلاصه:
زندگی میگذرد؛ پس بخندیم تا خوش بگذرد.
خاطرههای شیرین، همیشه چاشنی لبخندت میشوند، مثل قصه ما که سر دراز داشت و داستانمان هم که پر از حرف بود.
داستان ما از جایی شروع شد که مهاجرت من برایم خوشآیند شد. خوشآیند شد؛ چون با چهار نفر درست شبیه خودم آشنا شدم. قرار بود تو قصه من و اون چهار نفر اتفاقات زیادی رقم بخوره، اتفاقاتی که شروعشون از مدرسه بود!
خلاصه سه جلد:
داستان بچههای این گروه هم طولانی بود و هم خیلی پر ماجرا ولی شروع سادهای داشت؛ مهاجرت چند باره یکی از بچهها!
اما این بار این مهاجرت، فقط برای گذروندن زندگی نبود، بلکه برای زندگی کردن بود...
زندگی اون با زندگی چند نفر دیگه گره خورد و مشکل این جا بود که این گره آن قدر کور شد که اگر اونها میخواستند نجات پیدا کنند، باید دخترانه، مرد میشدند و میجنگیدند. میجنگیدند تا اتفاقاتی رو رقم بزنند که سالهای سال، زبانزد و نگهدار این عالم باشد.
کلیپ رمان خاطرات نوجوانی:
تاپیک نقد:
نقد و بررسی - رمان خاطرات نوجوانی | Hannaneh کاربر انجمن رمان ۹۸
یا علی گفتیم و عشق آغاز شد.... نگه دارندهی بالا و پستی * گوا بر هستی او جمله هستی نام رمان: خاطرات نوجوانی نام نویسنده: Hannaneh کاربر انجمن رمان۹۸ نام ناظر: SHADOW ویراستار: SHADOW ژانر رمان: اجتماعی، طنز خلاصه: زندگی میگذرد، پس بخندیم تا خوش بگذرد. خاطرههای شیرین همیشه چاشنی لـ*ـبخندت...
forum.roman98.com
خوشحال میشم فرم زیر رو هم کامل کنین:
نقد رمان خاطرات نوجوانی
با سلام خدمت شما خواننده عزیز، ضمن تشکر از وقت شما برای این رمان، تقاضامندم نظر خود را در مورد اعلام فرمایید.
docs.google.com
پ ن: منتظر نظراتتون هستم**
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
رمان خاطرات نوجوانی | Hannaneh کاربر انجمن رمان ٩٨
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
آخرین ویرایش توسط مدیر: