نام دلنوشته:
آماج تژگاه
نگارشگران:
مهلا باقری و ریحانه رادفر
سطح کتاب:
ارزشمند
ژانر:
عاشقانه، تراژدی
مقدمه:
آماجت از رسوخ به آرزوهای منواجم چه بود که سلاخی از تبار عشق و تیشهای از جنس «ما» داشت؟! تژگاه رخسارت نشتری به قبضهی زندگی این من جاویدان داشت و التفاف نگاهمان دشنهای بر قلب خائنین محبتنما؛ اما تو چرا؟ شهر آرزوهایم را به آتش زدی و همین عوام اهتمامجو، تکاپویی ز تب تند عاشقیِ جهان، سر بر آوردند و خنجری زهراگین را در دل فانویل فرو کردند. تنها بانوی سرزمین رؤیاهایم و تنها مصدوم این جنگ ناعادلانه بودم!
لینک دانلود کتاب در سایت اصلی:
تاپیک کتاب در انجمن:
نگارشگران عزیز Mahla_Bagheri و ~ریحانه رادفر~
دل نوشتهی شما در صفحهی اصلی سایت و برای دانلود قرار گرفت.
از اعتماد شما به انجمن رمان ۹۸ سپاس گزاریم.
آماج تژگاه
نگارشگران:
مهلا باقری و ریحانه رادفر
سطح کتاب:
ارزشمند
ژانر:
عاشقانه، تراژدی
مقدمه:
آماجت از رسوخ به آرزوهای منواجم چه بود که سلاخی از تبار عشق و تیشهای از جنس «ما» داشت؟! تژگاه رخسارت نشتری به قبضهی زندگی این من جاویدان داشت و التفاف نگاهمان دشنهای بر قلب خائنین محبتنما؛ اما تو چرا؟ شهر آرزوهایم را به آتش زدی و همین عوام اهتمامجو، تکاپویی ز تب تند عاشقیِ جهان، سر بر آوردند و خنجری زهراگین را در دل فانویل فرو کردند. تنها بانوی سرزمین رؤیاهایم و تنها مصدوم این جنگ ناعادلانه بودم!
لینک دانلود کتاب در سایت اصلی:
دانلود دلنوشته آماج تژگاه | رمان ۹۸ | دانلود رمان
دانلود دلنوشته آماج تژگاه دانلود دلنوشته آماج تژگاه مقدمهی دلنوشته آماج تژگاه: آماجت از رسوخ به آرزوهای منواجم چه بود که سلاخی از تبار عشق و دانلود دلنوشته آماج تژگاه رمان ۹۸ | دانلود رمان آماجت از رسوخ به آرزوهای منواجم چه بود که سلاخی از تبار عشق و تیشهای از جنس «ما» داشت؟! تژگاه رخسارت...
roman98.com
تاپیک کتاب در انجمن:
دلنوشته آماج تژگاه | مهلا و ریحانه کاربران انجمن رمان ۹۸
«بسماللهالرحمنالرحیم» دلنوشته: آماجِ تژگاه نویسندگان: ~ریحانه رادفر~ و Mahla_Bagheri ژانر: عاشقانه، تراژدی ویراستار: . faRiBa . سطح؛ منتخب مقدمه: آماجت از رسوخ به آرزوهای منواجم چه بود که سلاخی از تبار عشق و تیشهای از جنس «ما» داشت؟! تژگاه رخسارت نشتری به قبضهی زندگی این من جاویدان داشت و...
forum.roman98.com
نگارشگران عزیز Mahla_Bagheri و ~ریحانه رادفر~
دل نوشتهی شما در صفحهی اصلی سایت و برای دانلود قرار گرفت.
از اعتماد شما به انجمن رمان ۹۸ سپاس گزاریم.
اطلاعیه دلنوشتههای قرار گرفته بر روی سایت
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com