- امتیاز واکنش
- 17,409
- زمان حضور
- 92 روز 19 ساعت 14 دقیقه
نویسنده این موضوع
معرفی کتاب جنگ چهره زنانه ندارد | سوتلانا اکساندرا الکسیوویچ
روزی که تصمیم به خواندن این کتاب گرفتم مدام با خودم فکر میکردم چطور یک نویسنده توانسته سیصد و خردهای صفحه فقط در مورد پرستارهایی که در جنگ حضور داشتن بنویسد. بعد حدس زدم چون نویسنده زن هستش، پس حتما کلی احساسات میان داستانها گنجانده و حتما قصهها کشیده شدهاند به سمت سانتی مانتالیسم. بعد که...
forum.roman98.com
به خاطر زندگی جونشون رو از دست میدادن، در حالی که هنوز نمیدونستن زندگی یعنی چی. درباره همه چی فقط تو کتابا خونده بودن.
بعد از جنگ، تا مدتها میترسیدم بچه دار شم. وقتی بعد از هفت سال بچهدار شدم، تازه آروم شدم. اما تا به امروز نمی تونم هیچی رو ببخشم. و نمیبخشم. من وقتی اسرای آلمانی رو میدیدم، خوشحال میشدم. خوشحال میشدم از این که اونا رو تو این وضعیت میدیدم؛ هم سرشون توی کیسه بود و هم پاهاشون. اونا رو از خیابونای روستا عبور میدادن، التماس میکردن؛ «مادر، نون بدید… نون…». تعجب میکردم از این که روستاییها از خونههاشون بیرون میاومدن، یکی بهشون نون میداد، یکی یه تیکه سیب زمینی. پسر بچهها پشت سر اسرا میدویدن و به طرف شون سنگ پرتاب میکردن…
خدا آدم رو نیافرید تا بره تیراندازی کنه، خدا انسان رو برای عشق و عشق ورزیدن آفرید. تو چی فکر میکنی؟
جنگ چهره زنانه ندارد | سوتلانا الکساندرا الکسوویچ
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com