- امتیاز واکنش
- 17,409
- زمان حضور
- 92 روز 19 ساعت 14 دقیقه
نویسنده این موضوع
دیدن دختر صد در صد دلخواه در صبح زیبای آوریل | هاروکی موراکامی
دیدن دختر صد در صد دلخواه در صبح زیبای ماه اوریل دنیای قصوی موراکامی با هر آنچه که پیشتر تجربهاش کردم تفاوت داشت. زبان داستان ها ساده است و در عین حال اثرگذار. برای فهم کلماتش لازم نیست هر جمله را چند بار تکرار کنی، در عوض شاید در پایان هر داستان ساعتها به فکر فرو بروی. کتاب، مجموعهای است...
forum.roman98.com
ای کاش می توانستم با او حرف بزنم. فقط از خودم برایش می گفتم و از او درباره ی زندگی اش می پرسیدم. بعد از صحبت می توانستیم جایی ناهار بخوریم. شاید یکی از فیلم های وودی آلن را ببینیم و شاید کمی هم شانس آوردم.
فاصله مان از پنجاه قدم کمتر شده.نمی توانم پا پیش بگذارم و بااو حرف بزنم.در دست راستش پاکت سفید چروکیده ایست که تمبر ندارد.حتما برای یکی نامه نوشته است.از نگاه خواب آلودی که توی چشم هایش هست می توانم بفهمم تمام شب مشغول نوشتن نامه بوده است… چند قدم دیگر برمی دارم و برمیگردم.در میان جمعیت گم می شود.حالا دیگر یادم می آید چه باید به اومی گفتم.شاید گفت و گوی طولانی ای می شد…
مرد یخی دربارۀ من حرف میزد. میدانم باور کردنش مشکل است، اما او تقریباً همهچیز را دربارۀ من میدانست. دربارۀ اعضای خانوادهام، سن و سالم، چیزهایی که دوستشان داشتم یا از آنها متنفر بودم. از وضعیت سلامتیام، مدرسهای که رفته بودم و دوستهایی که داشتم. او حتی چیزهایی را که خیلی وقت پیشترها برایم اتفاق افتاده بود و خودم فراموششان کرده بودم، میدانست.
احساس میکردم در مقابل غریبهای برهنه ایستادهام. دستپاچه گفتم: «چطور ممکنه؟»
مرد یخی گفت: «وقتی اینطوری نگات میکنم، درست مثل اینه که به عمق یخها نگاه کنم، میتونم همه چیز رو در مورد تو ببینم.»
از او پرسیدم: «میتونی آیندهام رو ببینی؟»
خیلی آرام گفت: «من نمیتونم آینده رو ببینم. اصلاً علاقهای به آینده ندارم. اگه بخوام دقیقتر بگم هیچ تصوری از آینده ندارم. برای این که یخ هیچ آیندهای نداره. تنها چیزی که یخ داره گذشتهایه که درون اون به دام افتاده. اینطوریه که یخ میتونه همه چیزو حفظ کنه. اون قدر روشن و متمایز و واضح که انگار هنوز جریان داره. این ذات یخه.»
دیدن دختر صد درصد دلخواه در صبح زیبای آوریل | هاروکی موراکامی
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com