خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

آیا این تاپیک مفید است ؟

  • کم

  • متوسط

  • زیاد

  • عالیه

  • نظری ندارم


نتایج فقط بعد از شرکت در نظرسنجی قابل رویت است.

Afshin Javan

اخراج شده
کاربر اخراج شده
کاربر مسدود شده
عضویت
18/1/20
ارسال ها
2,337
امتیاز واکنش
13,208
امتیاز
323
زمان حضور
52 روز 9 ساعت 59 دقیقه
نویسنده این موضوع
اینترنت و استفاده روزمره

گر شما برای کارتان یا امور تحصیلی به طور روزمره از اینترنت استفاده می‌کنید، بهره وری از اصول کلیدی موفقیت شما خواهد بود. جهت بهینه سازی امور تحت وب بهترین افزونه‌های فایرفاکس را به کار بگیرید تا کارهایتان سریع‌تر، آسان‌تر و کاراتر انجام پذیرند.

معرفی بهترین افزونه‌های فایرفاکس
طرح بندی کاشی‌ها را برای زبانه‌هایتان امتحان کنید
اگر شما اغلب از چند زبانه استفاده می‌کنید و در بیشتر مواقع بین آن‌ها جابه‌جا می‌شوید، احتمالا اگر به جای ردیف کردن، آن‌ها را کاشی چینی کنید بهره‌وری بهتری خواهید داشت. افزونه Tile Tabs این امکان را در اختیار شما قرار می‌دهد تا زبانه‌ها را در یک صفحه منفرد از طریق تقسیم صفحه نمایش مشاهده کنید. این ابزار به خصوص جهت مقایسه محتویات دو سایت یا کپی کردن اطلاعات از یک سایت به دیگری بسیار به کار می‌آید. شما می‌توانید انتخاب کنید که دو، سه، چهار یا همه زبانه‌ها را در ترتیب متنوعی از چینش، هرکدام به همراه نوار هدایت خود، داشته باشید.
از ویژگی‌های برجسته چینش کاشی مانند‌ زبانه‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
• همسان ‌سازی هدایت به شما این اجازه را می‌دهد که همه کاشی‌ها و زبانه‌ها را به صورت هم‌زمان جابه‌جا کنید.

• نحوه چینش می تواند به ترتیب متفاوت افقی، عمودی و شبکه‌ای باشد و در نتیجه می تواند به شما انعطاف بالایی در مشاهده محتویات دهد.

• منوهای شخصی سازی شده شما را قادر می‌سازند تنها طرح‌ها و الگوهایی را ببینید که بیشتر از آن‌ها استفاده می‌کنید.

• میان‌برهای صفحه کلید برای نحوه چینش، جابه‌جایی زبانه‌ها و ایجاد زبانه‌های جدید به شما امکان می‌دهند چینش کاشی مانند زبانه‌هایتان را به سرعت انجام دهید.
• نحوه جداسازی زبانه‌ها‌، پوسته ها، مرزهای کاشی‌ها همگی قابل تنظیم هستند و باعث می‌شوند شما آن طور که می‌خواهید کاشی‌ها را ببینید.
Tile Tabs افزونه ای عالی برای کسانی است که بیشتر از یک زبانه را مورد استفاده قرار می‌دهند

میان‌برهای تقویت شده را به جستجوها اضافه کنید
نظرتان در مورد ساده‌تر کردن جستجو چیست؟ SME – Search Made Easy به شما اجازه می‌دهد بر روی هر لغتی در یک صفحه وب کلیک کنید و از منو زمینه، گزینه جستجو را انتخاب نمایید. این قابلیت اگر که شما می‌خواهید اطلاعات بیشتری در مورد لغتی خاص بیابید یا فیلمی مرتبط با آن لغت را از YouTube ببینید، می تواند به دردبه‌خور باشد. با این افزونه، به جای باز کردن زبانه‌ای جدید و جستجو، تنها نیاز است دوبار کلیک کنید.
تنظیمات افزونه به شما اجازه می‌دهد تا موتور جستجوی پیش فرضتان و سایت‌هایی را که دوست دارید در منوی زمینه ظاهر شوند، را انتخاب کنید. شما همچنین می‌توانید برای هر عملکرد یک میان‌بر ویژه تعریف کنید یا سایت‌های مورد علاقه خودتان را به لیست اضافه کنید. نتایج جستجو برای راحتی شما می توانند در زبانه‌ای جدید یا صفحه‌ای جدید باز شوند.
SME – Search Made Easy جستجو را برای شما ساده‌تر می‌کند

افزونه ای برای ساده‌تر کردن جستجو در مرورگر فایرفاکس
زبانه ای جدید پر از بوکمارک داشته باشید
اگر می‌خواهید باز کردن بوکمارک‌ها برایتان خیلی ساده‌ای باشد، می‌توانید از افزونه Bookmark Tab استفاده کنید تا هر وقت زبانه‌ای جدید باز می‌کنید، بوکمارک‌های شما را باز کند. این افزونه به شما امکان می‌دهد به سادگی و سرعت به هر جایی که می‌خواهید از طریق بوکمارک‌هایتان در نوار ابزار، منو و... بروید. همچنین می‌توانید جعبه جستجویی در بالای لیست بوکمارهایتان داشته باشید، پوشه‌های بازشده را نشان‌دار ببینید، همه بوکمارک‌ها را درون پوشه هایشان داشته باشید یا قابلیت دید کلی را خاموش کنید. همچنین در صورتی که تمایل دارید نمایشی شخصی سازی شده از بوکمارک‌ها داشته باشید می‌توانید شیوه نمایش را نیز تغییر دهید.
افزونه Bookmark Tab مانند میان‌بر زیبایی است که می‌توانید با استفاده از آن به نحوی کارا بوکمارک‎‌ها را در یک زبانه جدید باز کنید


کارآیی بیشتری را برای دکمه خانه فایرفاکس تعریف نمایید
فایرفاکس افزونه به‌ درد بخوری به نام UsableHomeButton دارد که هدف ساده‌ای را دنبال می‌کند. ‌این افزونه دکمه خانه فایرفاکس را به هر وب‌سایتی که شما اکنون مشاهده می‌کنید لینک می‌کند. در نتیجه، با کلیک بر روی دکمه خانه فایرفاکس شما به صفحه اصلی سایتی که در حال مشاهده آن هستید، هدایت می‌شوید. چرا؟ سایت‌های بسیاری هستند که امکان بازگشت به صفحه اصلی آن‌ها چندان راحت نیست. سایت‌هایی که انتقال ساده را برای کاربر تسهیل می‌کنند که مشکلی ندارند؛ اما گاهی اوقات برای شما مقدور نیست که به مسیر اولیه‌تان در صفحه اصلی سایت بازگردید. در چنین اوقاتی این افزونه ساده می‌تواند بسیار مفید واقع شود.
همچنین توسط این افزونه یک منوی زمینه به دکمه خانه در فایرفاکس شما افزوده می‌شود. یک ویژگی خوب منو زمینه امکان «فراموشی» صفحه یا سایت جاری است که با استفاده از آن سایت یا صفحه موردنظر از تاریخچه مرورگر شما پاک می‌شود. اگر شما بر روی forget about the site کلیک نمایید هر کوکی مربوط به آن نیز پاک خواهد شد. همچنین می‌توانید زبانه جاری را خالی سازید یا مستقیما به صفحه آغاز که در تنظیمات فایرفاکس تعریف کرده‌اید، بروید.
به وسیله UsableHomeButton شما دیگر هیچ ‌گاه راه بازگشت خود به صفحه اصلی یک سایت را گم نمی‌کنید.

کدام یک از این افزونه‌ها بیشتر سبب بهره ‌وری و کارآیی شما می‌شوند؟
چه شما بخواهید وبسایت‌ها را مقایسه کنید، چه به دنبال میان‌برها باشید؛ این عناوین مطمئنا می‌توانند برای شما مفید واقع شوند. اما، افزونه‌های بسیار دیگری نیز وجود دارند که می‌توانند در مسیرهای متفاوتی برای ما مفید باشند.



آموزش صفر تا صد مبانی سطحی وب

 
  • تشکر
Reactions: ALENIM، TiNAX007، gandom و 2 نفر دیگر

Afshin Javan

اخراج شده
کاربر اخراج شده
کاربر مسدود شده
عضویت
18/1/20
ارسال ها
2,337
امتیاز واکنش
13,208
امتیاز
323
زمان حضور
52 روز 9 ساعت 59 دقیقه
نویسنده این موضوع
غیر فعال کردن ایمیل های مزاحم
سرویس ایمیل جیمیل ویژگی‌ جدیدی را فعال کرده است که مورد تقاضای بسیاری از کاربران بود. حالا کاربران می‌توانند دکمه بلاک را در جیمیل خود فعال کنند همچنین می‌توانید نمایش و دیدن پیام‌ها از کسانی که مزاحم هستند یا برایتان مشکلی ایجاد می‌کنند را متوقف کنید.


آموزش بلاک کردن ایمیل های مزاحم در جیمیل
بلاک کردن افراد مزاحم مسیری راحت و دو مرحله‌ای دارد که مستقیما پیام‌های این افراد را به بخش اسپم می‌فرستد. در کنار امکان بلاک گزینه‌ "unsubscribe" در اپلیکیشن های جیمیل فعال شده است. از طریق این امکان می‌توانید مستقیما روی نسخه موبایل از گروه ایمیلی که تمایل ندارید خارج شوید.
برای فعال کردن هر دو امکان به قسمت بالای سمت راست ایمیل بروید و روی سه نقطه کلیک کنید. پس از باز کردن این منو بر روی موبایل می‌توانید گزینه مورد نظرتان را انتخاب کنید. اگر بعد از بلاک کردن فرستنده‌ای پشیمان شدید می‌توانید به بخش تنظیمات جیمیل رفته و آن‌ها را به حالت اول برگردانید.
تنظیمات جیمیل


آموزش صفر تا صد مبانی سطحی وب

 
  • تشکر
Reactions: ALENIM، TiNAX007، gandom و 2 نفر دیگر

Afshin Javan

اخراج شده
کاربر اخراج شده
کاربر مسدود شده
عضویت
18/1/20
ارسال ها
2,337
امتیاز واکنش
13,208
امتیاز
323
زمان حضور
52 روز 9 ساعت 59 دقیقه
نویسنده این موضوع
آموزش ترفند های شبکه های اجتماعی
فکر نمی‌کنم بتوان این روزها کسی را پیدا کرد که اهل فن‌آوری باشد و در شبکه‌های اجتماعی عضو نباشد. حتی آن‌هایی هم که علاقه‌ای به فن‌آوری ندارند، دستی در شبکه‌های اجتماعی دارند. شاید با آمدن شبکه‌هایی چون - و غیره، فیس‌بوک دیگر حال و هوای قبل را نداشته باشد، اما هنوز هم می‌توان آن را کامل‌ترین شبکه اجتماعی موجود نامید. جایی که تقریبا می‌توان هر محتوایی را با دیگر دوستان به اشتراک گذاشت.
البته هر چقدر هم که در زمینه استفاده از فیس‌بوک مهارت داشته باشیم، هنوز هم ویژگی‌ها و ترفندهای نهفته‌ای هستند که با دانستن‌شان می‌توانیم بهره بیشتری از این شبکه اجتماعی ببریم. با ما همراه باشید تا با هم به اعماق فیس‌بوک سفر کنیم و به قول معروف ته و توی این شبکه اجتماعی را در بی‌آوریم.


آموزش ترفندهای کاربردی فیس بوک
1-قرار دادن دوستان در گروه‌های مشخص
جدا کردن دوستان شاید کار جالبی نباشد، اما خب برای مواقع خاصی بکار می‌آید. برای قرار دادن دوستان در گروه‌های مختلف، روی Friends در نوار سمت چپ نیوزفید کلیک کنید و از صفحه باز شده Create List را انتخاب کنید. با اینکار می‌توانید از این پس با باز کردن منوی قرار گرفته زیر باکس وضعیت، افرادی را که دوست دارید پست به اشتراک گذاشته شده را ببینند، برگزینید.
2-دریافت نوتیفیکیشن از افراد خاص
مشخصا همه ما در فیس‌بوک افرادی را در لیست دوستان داریم که برایمان اهمیت بیشتری دارند، پس ترجیح می‌دهیم اگر قرار است نوتیفیکیشنی دریافت کنیم از این افراد باشد. برای این‌کار به تایم لاین کسی که دوست دارید بروید، روی منوی قرار گرفته در سمت راست تصویر کاور کلیک کنید و گزینه Get Notifications را برگزینید. از این پس هر کاری که این فرد خاص در فیس‌بوک انجام دهد، نوتیفیکیشنش را دریافت خواهید کرد.
3- چک کردن فیس‌بوک بدون باز کردن صفحه این شبکه
گاهی وقت‌ها می‌شود که اصلا حوصله چک کردن تایم لاین و نوتیفیکیشن‌هایی را که برایمان آمده است، نداریم و می‌خواهیم فقط آنهایی را که به ما مربوط می‌شود، ببینیم. برای این‌کار به بخش تنظیمات فیس‌بوک بروید و بخش Notifications را انتخاب کنید. از این قسمت می‌توانید انواع نوتیفیکیشن‌هایی را که می‌خواهید دریافت کنید، انتخاب کرده و آن‌ها را از طریق ایمیل‌تان ببینید.
4- رویت رویدادهای فیس‌بوکی در تقویم‌های دیگر
احتمالا تعداد رویداد‌هایی که عضوش هستید در فیس‌بوک به حدی رسیده است که زمان کافی برای بررسی آن‌ها ندارید. اگر می‌خواهید این رویدادها را در تقویم‌هایی که بیشتر در دسترستان است، مثل تقویم‌های گوگل، اپل یا مایکروسافت ببینید، تنها کافی‌ست کاری که می‌گوییم انجام دهید. از سمت چپ نیوز فید به بخش Events وارد شوید. در اینجا لینک‌های رویدادهای پیش رو را خواهید دید و می‌توانید لینک‌های مربوطه را به تقویم‌های دیگر پیوند دهید.


5-ذخیره لینک‌های نیوز فید
وقتی می‌بینید که زمان کافی برای خواندن تمام پستهای فیس‌بوک ندارید، می‌توانید خیلی راحت آن‌ها را ذخیره کرده و برای زمانی نگه دارید که فرصت خواندنشان را پیدا می‌کنید. برای این‌کار چه در دسکتاپ و چه در موبایل روی فلش کوچک کنار پست کلیک و گزینه Save for later را انتخاب کنید. بعدها می‌توانید از طریق گزینه Saved که در کنار نیوز فید پدیدار می‌شود، به لینک‌های ذخیره شده دسترسی پیدا کنید.
6- قرار دادن ویدئو به‌جای عکس پروفایل
یکی از جدیدترین ویژگی‌های اضافه شده به فیس‌بوک قرار دادن تصاویر متحرک به جای عکس پروفایل است. البته این ویژگی فعلا فقط برای برنامه فیس‌بوک iOS قابل دسترس است. کاربر می‌تواند یک ویدئوی 7 ثانیه‌ای گرفته و روی عکس پروفایلش قرار دهد.
7- ویرایش عکس‌ها پیش از پست کردن آن‌ها
اخیرا کاربران فیس‌بوک می‌توانند پیش از ارسال هر عکسی روی نیوز فید در دو برنامه ویژه اندروید و iOS، تصاویر خودشان را با دودل و از طریق دکمه Edit تغییر دهند و روی آن‌ها هر شکلی که دلشان می‌خواهد، بکشند.
8- عدم اجازه به تگ کردن
اگر دل‌تان نمی‌خواهد در عکس‌هایی که دوستانتان به اشتراک می‌گذارند تگ شوید، می‌توانید این امکان را از آن‌ها بگیرید. به تایم لاین بروید و بخش Tagging را در تنظیمات فیس‌بوک بی‌یابید و از آنجا تنظیمات تگ شدن را تغییر دهید. ازاین پس هر زمان که از طریق یکی از دوستانتان تگ شدید، فیس‌بوک برایتان نوتیفیکیشن می‌فرستد و اجازه شما را می‌خواهد.


ویرایش عکس‌ها پیش از پست کردن آن‌ها در فیس بوک
9- پیدا کردن مکان‌های جالب در اطراف محلی که هستید
فیس‌بوک فقط مکانی برای به اشتراک گذاری احساسات و علایق‌تان نیست. از طریق برنامه این شبکه اجتماعی روی موبایل می‌توانید با انتخاب گزینه Nearby Places، از مکان‌های جالب اطرافتان مطلع شوید. مکانهایی مثل کافی شاپ‌ها، رستوران‌ها و غیره. این ویژگی در سفر به جاهایی که تا به‌حال نرفته‌اید، واقعا به کار می‌آید.
10- مرور تاریخچه دوستی‌ها
اگر به تایم لاین یکی از دوستان بروید و روی دکمه منو که سه نقطه افقی زیر کاور است کلیک کنید و گزینه See Friendship را انتخاب کنید، می‌توانید مروری بر دوستی‌اتان



آموزش صفر تا صد مبانی سطحی وب

 
  • تشکر
Reactions: ALENIM، TiNAX007، gandom و 2 نفر دیگر

Afshin Javan

اخراج شده
کاربر اخراج شده
کاربر مسدود شده
عضویت
18/1/20
ارسال ها
2,337
امتیاز واکنش
13,208
امتیاز
323
زمان حضور
52 روز 9 ساعت 59 دقیقه
نویسنده این موضوع
چطور صفحات اضافه « پاپ » رو ببندیم
این روزها وب گردی کاربران همراه با یک معضل اساسی است و آن مدیریت تب های فراوانی که معمولا در یک صفحه مرورگر باز می شوند. این معضل به ویژه در مرورگر فایرفاکس به دلیل نوع چینش تب ها خود را بیش از همه نشان می دهد؛ اما خوشبختانه افزونه های خوبی برای این موضوع و مدیریت تب ها در فایرفاکس وجود دارد.
تب ها در حالت کلی در اغلب مرورگرها تقریبا به یک شکل نمایش داده می شود. با کمی تفاوت نسبت به مرورگر کروم، چینش تب ها در فایرفاکس می تواند کمی برای کاربرانی که عادت به باز کردن چندین تب به شکل همزمان دارند، دردسرساز باشد، از این روی، برخی افزونه ها برای مدیریت این موضوع ضروری هستند.
افزونه Tree-Style Tab افزونه ای است که نوار تب ها در فایر فاکس را به یک نوار عمودی با چینش درختی تبدیل می کند؛ شبیه آن چه در نمای درختی Explorer ویندوز سراغ دارید.





آشنایی با افزونه های مفید در فایرفاکس







بعد از نصب افزونه، باید مرورگر خود را دوباره راه اندازی کنید که بعد از این، تفاوت را به شکلی اساسی احساس میک نید. این افزونه از تنظیمات بسیار خوبی برخوردار است که بعد از راه اندازی مجدد مرورگر با صفحه آن روبه رو می شوید. در تب اول، تنظیمات یعنی تب Appearance می توانید نحوه نمایش و جایگاه نوار دختی تب ها را تعیین کنید. همچنین امکان تعیین پوسته نمایش نوار تب برای کاربر موجود است.




افزونه Tree-Style Tab افزونه ای است که نوار تب ها در فایر فاکس را به یک نوار عمودی تبدیل می کند.
تب Menu مجموعه عملکردهای کلیک راست ماوس بر نوار تب را برای کاربر تعیین می کند. در اینجا می توانید گزینه های مورد نظر خود را به منوی کلیک راست اضافه یا از آن حذف کنید.

در تب New Tab نحوه مدیریت باز شدن تب های جدید برای کاربر تعیین می شود و در تب Auto Hide نیز چگونگی نمایش نوار تب ها و حالت مخفی شدن آن را می توانید تعیین کنید.
این افزونه در هنگام عملکرد مدیریت بسیار خوبی را بر تب ها اعمال میکند و بایا نکه در آغاز کار شاید کمی با فضای جدید مرورگر خود با نصب آن احساس غریبگی داشته باشید، پس از عادت کردن به فضای جدید، می توانید فواید استفاده از این افزونه را درک کنید. این افزونه یک رهیافت جدید به مدیریت تب ها در فایرفاکس است که خلاقیت و انعطاف را در اختیار کاربران قرار می دهد.


آموزش صفر تا صد مبانی سطحی وب

 
  • تشکر
Reactions: ALENIM، TiNAX007، gandom و 2 نفر دیگر

Afshin Javan

اخراج شده
کاربر اخراج شده
کاربر مسدود شده
عضویت
18/1/20
ارسال ها
2,337
امتیاز واکنش
13,208
امتیاز
323
زمان حضور
52 روز 9 ساعت 59 دقیقه
نویسنده این موضوع
چطور در گوگل مقاله پیدا کنیم



یکی از امکانات کمتر شناخته شده ی گوگل، امکان جستجوی اسناد متنی منتشر شده در فضای اینترنت می باشد. به زبان ساده تر فرض کنید می خواهید به دنبال مقالاتی با پسوند پی‌دی‌اف و در مورد "اندروید" بگردید، برای این کار کافیست عبارت اندروید را همراه با دستوری که در ادامه مطلب خدمت شما معرفی میکنیم، جستجو کنید.
پس از مشاهده نتایج جستجو خواهید دید که مقالات مربوط به اندروید و با پسوند PDF برای شما نمایش داده شده و شما می توانید آن ها را به راحتی دانلود کنید.
شما با استفاده از دستور filetype: می‌توانید جستجوی خود را محدود به یک نوع فایل مشخص کنید.
به عنوان مثال برای جستجوی یک کتاب الکترونیکی با موضوع اندروید کافیست عبارت " اندروید filetype


df " را در کادر جستجو کرده و منتظز نتایج باشید.

نکته: شما به جای پسوند pdf در عبارت اندروید filetype


df می توانید پسوند های.دیگر مانند PDF,DOCx,PPTو غیره را نیز جایگزین کنید.



آموزش صفر تا صد مبانی سطحی وب

 
  • تشکر
Reactions: ALENIM، TiNAX007، gandom و 2 نفر دیگر

Afshin Javan

اخراج شده
کاربر اخراج شده
کاربر مسدود شده
عضویت
18/1/20
ارسال ها
2,337
امتیاز واکنش
13,208
امتیاز
323
زمان حضور
52 روز 9 ساعت 59 دقیقه
نویسنده این موضوع
سابقه گوگل چیست ؟
تاکنون به این موضوع فکرکرده اید که گوگل اطلاعات جستجویتان را در اختیار دارد؟ شما به وسیله قابلیت سابقه گوگل می توانید این موضوع را بررسی کنید و همچنین سابقه تمام جستجوهای خود را ببینید و دانلود کنید.
کاربران با این قابلیت به آدرس هایی که جستجو کرده اند دسترسی پیدا می کنند حتی می توانند فهرستی از تصاویری را که هنگام جستجو روی آنها کلیک کرده اند مشاهده کنند. پاک کردن حافظه مرورگر موجب نمی شود که این اطلاعات پاک شوند.
اما دلیلی برای نگرانی وجود ندارد، زیرا علاوه بر دانلود سوابق جستجوهای خود می توانید آنها را پاک کنید. در ابتدا برای دانلود سوابق جستجوها به این شکل عمل کنید.
به صفحه «google web and app activity» بروید و روی آیکون «gear» در گوشه سمت راست بالای صفحه کلیک کنید.
از منویی که باز می شود گزینه دانلود را انتخاب کنید. اکنون یک پنجره باز می شود که به شما هشدار می دهد سوابق جستجوهای خود را در یک رایانه عمومی دانلود نکنید زیرا حاوی حجم زیادی از اطلاعات حساس است.
تاکنون به این موضوع فکرکرده اید که گوگل اطلاعات جستجویتان را در اختیار دارد؟ شما به وسیله قابلیت سابقه گوگل می توانید این موضوع را بررسی کنید و همچنین سابقه تمام جستجوهای خود را ببینید و دانلود کنید.
کاربران با این قابلیت به آدرس هایی که جستجو کرده اند دسترسی پیدا می کنند حتی می توانند فهرستی از تصاویری را که هنگام جستجو روی آنها کلیک کرده اند مشاهده کنند. پاک کردن حافظه مرورگر موجب نمی شود که این اطلاعات پاک شوند.
اما دلیلی برای نگرانی وجود ندارد، زیرا علاوه بر دانلود سوابق جستجوهای خود می توانید آنها را پاک کنید. در ابتدا برای دانلود سوابق جستجوها به این شکل عمل کنید.
به صفحه «google web and app activity» بروید و روی آیکون «gear» در گوشه سمت راست بالای صفحه کلیک کنید.
از منویی که باز می شود گزینه دانلود را انتخاب کنید. اکنون یک پنجره باز می شود که به شما هشدار می دهد سوابق جستجوهای خود را در یک رایانه عمومی دانلود نکنید زیرا حاوی حجم زیادی از اطلاعات حساس است.

پاک کردن اطلاعات جستجو در گوگل
اگر قصد ادامه داشتید، روی گزینه ایجاد آرشیو «create archive» کلیک کنید. حال اگر نمی خواهید اطلاعات را دانلود کنید و ترجیح می دهید از شر آنها خلاص شوید می توانید آنها را پاک کنید البته دلایلی وجود دارد که به گوگل اجازه دهید اطلاعات جستجوهای شما را نگه دارد. برای مثال، این سوابق نتایج سریع تر جستجو را تضمین می کند.
همچنین گوگل با این سوابق تمام تازه ترین اطلاعات مرتبط به شما را دارد. اگر این سوابق را پاک کنید نتایج جستجوهای شما مطابق عادات شما نخواهدبود.

اگر می خواهید سوابق جستجوهای خود را پاک کنید، به این طریق است:
گفتنی است که اگر می خواهید اطلاعات خود را مخفی نگه دارید می توانید از گزینه حریم خصوصی مرورگر خود استفاده کنید که مانع ذخیره سازی اطلاعات از سوی گوگل می شود.
اگرچه همچنان شرکت ارایه دهنده اینترنت یا کارفرمای شما می تواند به آن دسترسی داشته باشد.
صرفا پاک کردن حافظه مرورگر باعث پاک شدن سوابق جستجوهای ذخیره شده به وسیله گوگل نمی شود زیرا شما فقط اطلاعات ذخیره شده توسط مرورگر را پاک می کنید نه اطلاعاتی که روی سرور گوگل ذخیره می شود.
برای این منظور به شکل زیر عمل کنید:
به صفحه «web and activity page» بروید و روی آیکون «gear» در سمت راست بالای صفحه کلیک کنید.
گزینه «items remove» را انتخاب و از پنجره ای که باز می شود گزینه «the beginning of time» را انتخاب کنید.
آیکون «remove» را بزنید و اطلاعات خود را پاک کنید. به این ترتیب سوابق تمام جستجوهای شما در گوگل پاک خواهد شد و دیگر لازم نیست نگران اطلاع گوگل از برنامه های خود باشید.

تاکنون به این موضوع فکرکرده اید که گوگل اطلاعات جستجویتان را در اختیار دارد؟ شما به وسیله قابلیت سابقه گوگل می توانید این موضوع را بررسی کنید و همچنین سابقه تمام جستجوهای خود را ببینید و دانلود کنید.
کاربران با این قابلیت به آدرس هایی که جستجو کرده اند دسترسی پیدا می کنند حتی می توانند فهرستی از تصاویری را که هنگام جستجو روی آنها کلیک کرده اند مشاهده کنند. پاک کردن حافظه مرورگر موجب نمی شود که این اطلاعات پاک شوند.
اما دلیلی برای نگرانی وجود ندارد، زیرا علاوه بر دانلود سوابق جستجوهای خود می توانید آنها را پاک کنید. در ابتدا برای دانلود سوابق جستجوها به این شکل عمل کنید.
به صفحه «google web and app activity» بروید و روی آیکون «gear» در گوشه سمت راست بالای صفحه کلیک کنید.
از منویی که باز می شود گزینه دانلود را انتخاب کنید. اکنون یک پنجره باز می شود که به شما هشدار می دهد سوابق جستجوهای خود را در یک رایانه عمومی دانلود نکنید زیرا حاوی حجم زیادی از اطلاعات حساس است.


آموزش صفر تا صد مبانی سطحی وب

 
  • تشکر
Reactions: ALENIM، TiNAX007، gandom و 2 نفر دیگر

Afshin Javan

اخراج شده
کاربر اخراج شده
کاربر مسدود شده
عضویت
18/1/20
ارسال ها
2,337
امتیاز واکنش
13,208
امتیاز
323
زمان حضور
52 روز 9 ساعت 59 دقیقه
نویسنده این موضوع
پاک کردن سابقه جستجو چگونه است ؟
پاک کردن اطلاعات جستجو در گوگل
اگر قصد ادامه داشتید، روی گزینه ایجاد آرشیو «create archive» کلیک کنید. حال اگر نمی خواهید اطلاعات را دانلود کنید و ترجیح می دهید از شر آنها خلاص شوید می توانید آنها را پاک کنید البته دلایلی وجود دارد که به گوگل اجازه دهید اطلاعات جستجوهای شما را نگه دارد. برای مثال، این سوابق نتایج سریع تر جستجو را تضمین می کند.
همچنین گوگل با این سوابق تمام تازه ترین اطلاعات مرتبط به شما را دارد. اگر این سوابق را پاک کنید نتایج جستجوهای شما مطابق عادات شما نخواهدبود.

اگر می خواهید سوابق جستجوهای خود را پاک کنید، به این طریق است:
گفتنی است که اگر می خواهید اطلاعات خود را مخفی نگه دارید می توانید از گزینه حریم خصوصی مرورگر خود استفاده کنید که مانع ذخیره سازی اطلاعات از سوی گوگل می شود.
اگرچه همچنان شرکت ارایه دهنده اینترنت یا کارفرمای شما می تواند به آن دسترسی داشته باشد.
صرفا پاک کردن حافظه مرورگر باعث پاک شدن سوابق جستجوهای ذخیره شده به وسیله گوگل نمی شود زیرا شما فقط اطلاعات ذخیره شده توسط مرورگر را پاک می کنید نه اطلاعاتی که روی سرور گوگل ذخیره می شود.
برای این منظور به شکل زیر عمل کنید:
به صفحه «web and activity page» بروید و روی آیکون «gear» در سمت راست بالای صفحه کلیک کنید.
گزینه «items remove» را انتخاب و از پنجره ای که باز می شود گزینه «the beginning of time» را انتخاب کنید.
آیکون «remove» را بزنید و اطلاعات خود را پاک کنید. به این ترتیب سوابق تمام جستجوهای شما در گوگل پاک خواهد شد و دیگر لازم نیست نگران اطلاع گوگل از برنامه های خود باشید.
پاک کردن اطلاعات جستجو در گوگل
اگر قصد ادامه داشتید، روی گزینه ایجاد آرشیو «create archive» کلیک کنید. حال اگر نمی خواهید اطلاعات را دانلود کنید و ترجیح می دهید از شر آنها خلاص شوید می توانید آنها را پاک کنید البته دلایلی وجود دارد که به گوگل اجازه دهید اطلاعات جستجوهای شما را نگه دارد. برای مثال، این سوابق نتایج سریع تر جستجو را تضمین می کند.
همچنین گوگل با این سوابق تمام تازه ترین اطلاعات مرتبط به شما را دارد. اگر این سوابق را پاک کنید نتایج جستجوهای شما مطابق عادات شما نخواهدبود.

اگر می خواهید سوابق جستجوهای خود را پاک کنید، به این طریق است:
گفتنی است که اگر می خواهید اطلاعات خود را مخفی نگه دارید می توانید از گزینه حریم خصوصی مرورگر خود استفاده کنید که مانع ذخیره سازی اطلاعات از سوی گوگل می شود.
اگرچه همچنان شرکت ارایه دهنده اینترنت یا کارفرمای شما می تواند به آن دسترسی داشته باشد.
صرفا پاک کردن حافظه مرورگر باعث پاک شدن سوابق جستجوهای ذخیره شده به وسیله گوگل نمی شود زیرا شما فقط اطلاعات ذخیره شده توسط مرورگر را پاک می کنید نه اطلاعاتی که روی سرور گوگل ذخیره می شود.
برای این منظور به شکل زیر عمل کنید:
به صفحه «web and activity page» بروید و روی آیکون «gear» در سمت راست بالای صفحه کلیک کنید.
گزینه «items remove» را انتخاب و از پنجره ای که باز می شود گزینه «the beginning of time» را انتخاب کنید.
آیکون «remove» را بزنید و اطلاعات خود را پاک کنید. به این ترتیب سوابق تمام جستجوهای شما در گوگل پاک خواهد شد و دیگر لازم نیست نگران اطلاع گوگل از برنامه های خود باشید.


آموزش صفر تا صد مبانی سطحی وب

 
  • تشکر
Reactions: ALENIM، TiNAX007، gandom و 2 نفر دیگر

Afshin Javan

اخراج شده
کاربر اخراج شده
کاربر مسدود شده
عضویت
18/1/20
ارسال ها
2,337
امتیاز واکنش
13,208
امتیاز
323
زمان حضور
52 روز 9 ساعت 59 دقیقه
نویسنده این موضوع
ایمیل قدیمی


برای یافتن یک ایمیل قدیمی نیازی نیست تا رابط کاربری وب جیمیل را باز کنید زیرا با یک ترفند ساده می توانید از طریق نوار آدرس مرورگر کروم این کار را انجام دهید.
تمام آن چیزی که باید انجام دهید افزودن یک موتور جستجوی سفارشی است. مرورگر کروم را باز کرده و روی آیکون همبرگری در قسمت بالا سمت راست کلیک کنید. سپس در منو باز شده روی Settings کلیک کنید.
در صفحه Settings روی Manage search engines... در بخش Search کلیک کنید. اکنون پنجره ای با فهرستی از موتورهای جستجوی موجود نمایش داده می شود. زیر بخش Other search engines داده های زیر را از چپ به راست وارد کنید:
بخش اول: Gmail
بخش دوم: gm
بخش سوم: Gmail
روی Done کلیک کنید و سپس پنجره را ببندید.
از این به بعد هرگاه قصد داشتید تا در جیمیل جستجو کنید وارد نوار آدرس مرورگر کروم شده و gm را تایپ کنید و سپس دکمه Space صفحه کلید را فشار دهید. پس از انجام این کار Search Gmail را در نوار آدرس مشاهده خواهید کرد و می توانید آنچه را برای جستجو مد نظر دارید وارد کرده و Enter را فشار دهید. با انجام این کار نتایج مرتبط با جستار در صندوق ورودی یا اینباکس جیمیل نمایش داده می شوند.
اگر از چند حساب کاربری جیمیل استفاده می کنید نخستین حسابی که وارد آن شوید، جستجو خواهد شد.


آموزش صفر تا صد مبانی سطحی وب

 
  • تشکر
Reactions: ALENIM، TiNAX007، gandom و 2 نفر دیگر

Afshin Javan

اخراج شده
کاربر اخراج شده
کاربر مسدود شده
عضویت
18/1/20
ارسال ها
2,337
امتیاز واکنش
13,208
امتیاز
323
زمان حضور
52 روز 9 ساعت 59 دقیقه
نویسنده این موضوع
فایده تب تاریخچه چیست ؟

یکی از قابلیت‌های مفید کروم و دیگر مرورگرها، نمایش صفحات وب در تب‌های مختلف است. ممکن است به اشتباه تبی را ببندید که به آن نیاز دارید و نیز ممکن است قصد داشته باشید یک تب را که پیش از این بسته‌اید، دوباره مشاهده کنید.
در این شرایط استفاده از تاریخچه مرورگر و پیمایش میان همه صفحات مرور شده کمی دشوار است. دوست دارید با یک میانبر، بسیار ساده و سریع تب‌هایی را که به‌تازگی بسته شده‌اند به ترتیب از آخر به اول باز کنید؟ با این روش می‌توانید در شرایطی که فردی از رایانه شما استفاده می‌کند و با حضور شما تب باز شده در مرورگر را می‌بندد نیز غافلگیر کرده و تب بسته شده را دوباره فراخوانی کنید.
فراخوانی مجدد تب‌های بسته شده
1 ـ انجام این کار در مرورگر کروم، فایرفاکس و اپرا بسیار ساده است؛ کافی است کلید میانبر Ctrl+Shift+T را همزمان فشار دهید. با هر بار فشار این کلید، تب‌هایی که اخیرا بسته شده ‌است باز شده و به این ترتیب می‌توانید آنها را دوباره مرور کنید. (کلید Cmd+Shift+T در مرورگر کروم روی رایانه‌های مک و کلید Cmd+Z در مرورگر سافاری قابل استفاده است)
فهرست تب‌های بسته شده در کروم
در صورتی‌ که از بسته شدن یک تب مدتی گذشته باشد و نتوانید در میان ده یا حتی 20 تب اخیر آن را پیدا کنید، پیشنهاد می‌کنیم از قابلیت مرور تب‌ها در حافظه مرورگر کروم کمک بگیرید. برای دسترسی به این بخش باید پس ا ز مراجعه به منوی اصلی روی History and recent tabs کلیک کنید. در منوی به‌نمایش درآمده فهرستی از تب‌هایی که اخیرا بسته شده‌اند در اختیار شما قرار می‌گیرد و با کلیک روی هرکدام فراخوانی آن تب اجرا می‌شود.
توجه داشته باشید در صورتی‌که صفحه وب موردنظر شما مدت‌ها (روزها) پیش بسته شده باشد تنها راه فراخوانی دوباره آن استفاده از تاریخچه مرورگر است که با کلیک روی گزینه History یا فشار کلید میانبر Ctrl+H دسترسی به آن امکان‌پذیر است.
فراخوانی دوباره بازماندگان در پنجره‌ها
شرایط دیگری که ممکن است در وبگردی رخ دهد، بسته شدن ناگهانی پنجره مرورگر است که این پنجره ممکن است چند تب باز را در خود جای داده باشد. در چنین شرایطی برای مرور و فراخوانی تب‌های موجود در پنجره‌ بسته شده باید قابلیت اجرای مرورگر با تب‌های بازمانده را فعال کنید.
1 ـ به منوی اصلی مرورگر کروم مراجعه کرده و روی Settings کلیک کنید.
2 ـ در بخش On startup گزینه Continue where you left off را فعال کنید.
3 ـ از این پس چنانچه پنجره مرورگر بسته شود و تب‌های مختلفی در آن باز مانده باشد با اجرای دوباره مرورگر، تب‌های بسته نشده فراخوانی می‌شوند.


آموزش صفر تا صد مبانی سطحی وب

 
  • تشکر
Reactions: ALENIM، TiNAX007، gandom و 2 نفر دیگر

Afshin Javan

اخراج شده
کاربر اخراج شده
کاربر مسدود شده
عضویت
18/1/20
ارسال ها
2,337
امتیاز واکنش
13,208
امتیاز
323
زمان حضور
52 روز 9 ساعت 59 دقیقه
نویسنده این موضوع
ارتباط مروگر و RAM سیستم

هم‌اکنون هم کروم و هم فایرفاکس جزو برنامه‌هایی هستند که RAM سیستم را به شدت مغفول می‌کنند؛ هر چند فایرفاکس در استفاده از RAM هنوز بهتر از گوگل کروم عمل می‌کند، ولی هر دو‌ این مرورگر‌ها می‌توانند گاه‌ حتی بیش از یک گیگابایت از حافظه RAM ما را از آن خود کند.
اگر بر روی سیستم خود از میزانی مطلوب از RAM همچون ۴ یا ۸ یا بالا‌تر برخوردار هستید این موضوع شاید زیاد برای شما نگران‌کننده نباشد؛ اما برای آن دسته از کاربرانی که از میزان کمتری از RAM بر روی سیستم خود برخوردار هستند، این امر بسیار حیاتی است.
در اینجا شما را با ابزارهایی آشنا می‌سازیم که می‌توانند به شکل کلی و ویژه استفاده مرورگر‌ها از حافظه RAM شما را بهینه کرده و میزان استفاده از RAM را کاهش دهند. این ابزار‌ها در دو بخش نرم‌افزارهای Desktop و افزونه‌ها برای مرورگر‌ها دسته‌بندی شده است.





نرم‌افزارهای Desktop
نرم‌افزارهایی که در زیر معرفی می‌شوند، تلاش دارند تا با استفاده از API های مختلف حافظه سیستم را آزاد کنند. تأثیر آن‌ها بر عملکرد کلی سیستم بسیار مشهود است.
Fireman
این ابزار همان کاری را می‌کند که ویندوز در زمانی که RAM بیش از حد اشغال می‌شود صورت می‌دهد. این ابزار تابع EmptyWorkingSet که یک تابع API در سیستم است را در یک حلقه فراخوانی می‌کند تا حافظه را آزاد کند. تأثیر این ابزار موقتی است و به همین دلیل است که تابع مذکور را در یک حلقه به شکل مداوم فراخوانی می‌کند.





در داخل برنامه می‌توانید ‌با استفاده از یک لغزنده، زمان فراخوانی تابع را تعیین کنید. این ابزار به ویژه برای کاربران فایرفاکس مناسب است.
Wise Memory Optimizer
می‌توانید این برنامه را به گونه‌ای تنظیم کنید که در زمانی که حافظه RAM از یک حدی بیشتر به کار گرفته شد، به شکل خودکار اجرا شده و حافظه سیستم را آزاد کند. این ابزار نه یک پروسه ویژه مانند پروسه فایرفاکس بلکه RAM در کلیت آن را بهینه می‌کند.






به نظر می‌رسد که این ابزار نیز از همان تابع API که Fireman استفاده می‌کند، بهره می‌برد.
SpeedyFox
این ابزار یک ابزار فوق‌العاده است که فایرفاکس، گوگل کروم و بسیاری از ابزارهای دیگر را به روشی متفاوت بهینه می‌کند. به جای آزادسازی مستقیم حافظه، این ابزار پایگاه داده‌های این برنامه‌ها را بهینه‌سازی می‌کند.





این امر منجر به آن می‌شود که با سبک شدن پایگاه داده‌های این نرم‌افزارها، سرعت بارگذاری آن‌ها بیشتر شده و در عین‌ حال مصرف RAM آن‌ها به شکل چشمگیری کاهش یابد.
افزونه‌ها برای مرورگرها
این افزونه‌ها رم را به شکل کلی و با فراخوانی API ها آزاد نمی‌کنند، بلکه مرورگرها را به شکلی متفاوت بهینه‌سازی می‌کنند.
Free Memory (فایرفاکس)
این افزونه در واقع یک رویه برای صفحه about:memory در فایرفاکس است. با این افزونه می‌توانید مستقیم‌ ابزارهای موجود در این صفحه را یافته و دستورهای لازم را از جمله آزادسازی حافظه اجرا کنید.





(گوگل کروم)
این افزونه تب‌های غیرفعال یعنی آن دسته‌ای که برای مدت زمانی مشخص بیکار بوده‌اند، به حالت Sleep می‌برد و در نتیجه به آزاد شدن حافظه RAM کمک می‌کند.
The Grate Suspender (گوگل کروم)
این افزونه یک تب یا همه تب‌ها را در یک پنجره کروم به حالت تعلیق در‌می‌آورد. این کار تب‌ها را بدون آنکه آن‌ها را ببندد، Unload می‌کند.





Unload Tab (فایرفاکس)
این افزونه می‌تواند به شکل خودکار یا بنا به درخواست شما تب‌ها را Unload کند. همچنین از تنظیمات قدرتمندی برای کنترل Unload کردن تب‌ها برخوردار است.




این‌ها ابزارهای خارجی برای مدیریت RAM در فایرفاکس و کروم هستند. نکته آخر اینکه می‌توانید از ابزارهای داخلی این مرورگرها نیز برای این منظور استفاده کنید. در فایرفاکس about:memory و در گوگل کروم chrome://memory-redirect/ را در نوار آدرس وارد کنید تا به این ابزارها دسترسی پیدا کنید.


آموزش صفر تا صد مبانی سطحی وب

 
  • تشکر
Reactions: ALENIM، TiNAX007، gandom و 2 نفر دیگر
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا