- امتیاز واکنش
- 761
- زمان حضور
- 6 روز 2 ساعت 6 دقیقه
نویسنده این موضوع
میدانی یارا؟
سرماخوردگی بیماری عجیبی است!
نه درد آنچنانی دارد که اشکت را دربیاورد، نه خطر و احتمال مرگ دارد!
اما همین بیماری کوچک و ساده یادآور افرادی میشود که تو را بیبهانه دوست دارند!
کسانی که بیدلیل برای همین بیماری جزئی که میدانند زودگذر است، نگرانت میشوند و غر، غرها و گند اخلاقیهایت را تحمل میکنند و حتی با دیدن چهرهی مظلومت غم چهرهشان را دربر میگیرد!
و من به این نتیجه رسیدهام که قلبم مدتی است سرما خورده است!
درست از همان زمانی که من و یادت در زیر قطرات باران قدم میزدیم و شهر را نظاره میکردیم؛ آن زمانی که من و افکار منتهی به توام دست در دست هم در لبهی پنجره اتاقم مینشستیم و به رقص برفها از آسمان خیره میشدیم!
و داستان، آنجایی داستان میشود که این بیماری ساده برای من لاعلاج شده!
و تنها مسکنش «تویی» است که لبخندت مرا در دنیای بیخبری غرق میکند!
و «من» نقش کودکی را دارد که تمام سعیاش در نبستن چشمانش برای ثانیهای بیشتر دیدن دکتری است که هم درد را میدهد و هم درمان را!
سرماخوردگی بیماری عجیبی است!
نه درد آنچنانی دارد که اشکت را دربیاورد، نه خطر و احتمال مرگ دارد!
اما همین بیماری کوچک و ساده یادآور افرادی میشود که تو را بیبهانه دوست دارند!
کسانی که بیدلیل برای همین بیماری جزئی که میدانند زودگذر است، نگرانت میشوند و غر، غرها و گند اخلاقیهایت را تحمل میکنند و حتی با دیدن چهرهی مظلومت غم چهرهشان را دربر میگیرد!
و من به این نتیجه رسیدهام که قلبم مدتی است سرما خورده است!
درست از همان زمانی که من و یادت در زیر قطرات باران قدم میزدیم و شهر را نظاره میکردیم؛ آن زمانی که من و افکار منتهی به توام دست در دست هم در لبهی پنجره اتاقم مینشستیم و به رقص برفها از آسمان خیره میشدیم!
و داستان، آنجایی داستان میشود که این بیماری ساده برای من لاعلاج شده!
و تنها مسکنش «تویی» است که لبخندت مرا در دنیای بیخبری غرق میکند!
و «من» نقش کودکی را دارد که تمام سعیاش در نبستن چشمانش برای ثانیهای بیشتر دیدن دکتری است که هم درد را میدهد و هم درمان را!
دلنوشته مشکی مات | ~Yäs کاربر انجمن رمان ٩٨
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
آخرین ویرایش توسط مدیر: