خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

yas1824

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
3
زمان حضور
16 ساعت 13 دقیقه
سلام وقت بخیر
دنبال رمانی هستم که دختره باخالش(یا داییش) زندگی میکردخالش(زن داییش) باهاش خوب نبود پسر خالش (پسر داییش)هم دختره رودوست داشت ولی خالش دوست نداشت زن پسرش بشه دختره استاد دانشگاه بود تو کلاس خیلی جدی بود.باباش مرده مامانش شوهر کرده یه خواهر کوچیک هم داره

شوهر مامانش پولداره مرده مامانش خونه ای که توش زندگی میکنه بنام دختره میزنه دختره اصلا پیش مامانش نمیره بعدا مامانش هم میمیره شوهر مامانش دوتا پسرداشت

یکیش شوخ ویکیش جدی ومغرور دختره میره پیش اینا زندگی میکنه عاشق پسر بزرگه میشه پسره پلیس مخفی هم بود یه روز یه باند خلافکار هردو رو میگیرن میخوان دختررو عذاب بدن تاپسر حرف بزنه اینا که میرن بیرون دختربه پسره میگه خودت بکشم یه تیر بیشتر داخل اسلحه نیست پسره دختره میکشه بعد مامورای پلیس میان برا نجاتشون

~♦•پیدا کردن رمان‌های گمنام•♦~

mahsa0000

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
11 دقیقه
سلام من دنبال یک رمان میگردم که اسمش را فراموش کردم . ماجرا دختری بود که با دوست برادرش که اوضاع خوبی داره ازدواج میکنه . مه و دختر عمه پسره مدام اذیتشون میکنن ... بچه دار میشن و برای درمان فرزندشون میرن المان و...

Hsusjx

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
22 دقیقه
سلام ببخشید من دنبال این رمان میکردم کسی اسمو می‌دونه
دو برادر که عاشق دو دختر از روستای مختلف میشن ولی هر کدوم از این ها با کسی که برادرش دوست داشته ازدواج می‌کنه اسمش چیه

آخرین ویرایش توسط مدیر:

nila_aml

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1
زمان حضور
8 دقیقه
سلام وقت بخیر

دنبال یک رمانی هستم که یه پسری پدرش که حاجی بوده فوت میکنه،این حاجی یه زنی دوباره گرفته بود به اسم آذر،آذر یه دختری داشت که اونموقع حدودا ۱۳ سال داشت و زیبا نبود،داستان گذشت این پسره فکر کنم که از خارج برگشت اومد سر خاک حاجی و دید یه دختری نشسته سر خاک و داره بد و بیراه میگه به حاجی ،(خودشم خوشش نمیومد از پدرش)دختره همون دختر اذر بود ولی خیلی خوشگل و بزرگ شده بود و خیلی عوض شده بود و پسره متوجه نشد که همون دختره، پسره معروفم بود در شبکه های مجازی یک بار ازدواج کرده بود با یه دختر معروف(فکر کنم بازیگر بود) که از هم جدا شده بودن،پسره یه بچه پسر هم داشت و پسره تتو های عجیبی هم داشت و اینکه دختره دبیرستانی بود

آخرین ویرایش:
  • جذاب
Reactions: Deana

mary1992

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
2
زمان حضور
3 ساعت 37 دقیقه
سلام
رمانی بوددختر داستان همسرش فوت شده بودتنها زندگی میکرد برادرشوهرش خواستگارش بودهمسایه روبروییش یه مرد افسرده زنباز بود دختربچشو میزاشت بیرون ازخونه بچه ساعتها تو راهرو بود این خانم دلش براش میسوخت میاورد پیش خودش

• عالی
Reactions: Deana

msh0016

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
14
زمان حضور
2 ساعت 27 دقیقه
سلام
دنبال یه رمانم که دختره سر یه تصادف فکر کنم پدر مادرشو از دست میده و خودشم کور میشه بعد برادر ناتنیش برای انتقام از دختره بهش به دروغ میگه راهی نیست که چشمتو عمل کنیم و هی اذیتش میکنن بعد با دختره عاشق هم میشن ولی وقتی دختره واقعیت و میفهمه فرار میکنه و میره پیش خالش خارج فکر کنم وقتی میخوان چشمشو عمل کنن میفهمن دختره حاملس از پسره
اگه کسی اسمشو میده لطفا بگه

ha2001

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
38 دقیقه
سلام ی رمانی دو سال پیش خونده بودم درباره دختری ک خانواده اش رو تو زلزله از دست میده و چندتا از بچه های فامیل ک سالم موندن رو ب سرپرستی میگیره بعد با ی وکیلی اشنا میشه ک ی بچه هم داره، میشه اسمش رو اگه میدونین راهنمایی کنین، ممنون

ha2001

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
38 دقیقه
سلام دوستان دنبال یک رمان هستم با این مضمون،برای دختری پاپوش درست کردن با ارسال عکس ونامه به خواهرش ووانمود کردن دختر با نامزد خواهرش در ارتباطه وعاشقشه،به خاطر همین خواهرش که ناتنی هم بوده خودکشی می‌کنه و دختر به شدت از طرف خانواده و نامزد خودش طرد میشه،با آن که با خانواده زندگی می‌کنه خودش خرجشو در میاره،بعد معلوم میشه تمام اتفاقات زیر سر یک دشمن پدرش هست و خواهرش کشته شده،لطفا کسی اسمشو می‌دونه اطلاع بده ممنون
اسمش سفر به دیار عشقه، همین الان تمومش کردم

Nazaninahmadi9012

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
2 ساعت 3 دقیقه
سلام من خیلی وقت پیش ی رمان خوندم ک خیلی قشنگ بود و اسمشو اصلا یادم نمیاد و خیلیم ذهنمو درگیر کرده
رمان اینطوریه ک دختره بخاطر ی پروژه و دستور پدرش که سردار بوده به مرز فرستاده میشه تو راه دائشیا دختررو گیر میندازن ولی فرمانده سپاه مرز اونجا ک پسری کورد به اسم یل بود اونو نجات میده پسره داستان ی پسر کوچیک داشته و همسرشم ولش کرده بود بعد مدتی دختره و یل عاشق هم میشن ولی دائشیا ک هدفشون دختره بود دوباره دختررو میدزدن و اینبارم یل نجاتش میده و عاشق هم میشند و خلاصه در اخر ازدواج میکنند
اگه کسی اسم رمانشو نیدونه لطفا بگه
با تشکر

mary1992

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
2
زمان حضور
3 ساعت 37 دقیقه
سلام ی رمانی دو سال پیش خونده بودم درباره دختری ک خانواده اش رو تو زلزله از دست میده و چندتا از بچه های فامیل ک سالم موندن رو ب سرپرستی میگیره بعد با ی وکیلی اشنا میشه ک ی بچه هم داره، میشه اسمش رو اگه میدونین راهنمایی کنین، ممنون
شکیبا باش

shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا