M O B I N A
سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
![24702 Messages xentr_full_reputation_master](/styles/XENTR/ReputationSystem/completed-star.png)
- امتیاز واکنش
- 63,850
- زمان حضور
- 273 روز 9 ساعت 39 دقیقه
نویسنده این موضوع
بسمهو
درود خدمت کاربران عزیز انجمن۹۸![Tongueym :tongueym: :tongueym:](/styles/yahmas/smiles/tongueym.gif)
هماکنون، با فخر و افتخار پنجمین سالگرد انجمن رمان۹۸ رو در تاریخ ۱۴۰۱/۱۱/۲۱ تبریک عرض میکنم.
به همین سبب، بنده تصمیم گرفتم مسابقهای ویژه با ایدهی جدید، در اختیار خانوادهی زیبا و بزرگ رمان۹۸ بگذارم![Hee Hee :hee_hee: :hee_hee:](/styles/yahmas/smiles/hee_hee.gif)
از عنوان مشخصه!
"نقاشی با طعم رمان۹۸"
و اما مثل همیشه، این مسابقه هم قانون و قوائد خودش رو داره که باید قبل از اعلام آمادگی این قوانین و از بر باشید.
در غیر اینصورت، هیچگونه طرحی رو بدون رعایت قوانین تایید نخواهم کرد!
و اما قوانین:
*به هیچوجه نامکاربری یا اسمتون روی برگه نباشه!
*عکس کارهاتون با کیفیت بالا و واضح باشه.
*درج آدرس انجمن روی نقاشی فراموش نشه (تاکید میکنم؛ بدون ادیت!)
*از پذیرش نقاشها در مسابقه معذوریم!
*برای شرکت در مسابقه در همین تاپیک اعلام آمادگی کنید.
*تا ۲۵ام فرصت دارید طرح لوگو رو تحویل بدید.
*انصراف بدون دلیل قانع کننده، رد میشه!
و اما سوال پیش میاد که خانوم مدیر جذابمون، چیباید بکشیم حالا؟![Thinking :thinking: :thinking:](/styles/yahmas/smiles/thinking.gif)
طرح خفنی که من برای مسابقه و سالگرد انجمن درنظر گرفتم لوگوی رمان۹۸ هست.
طرح مورد نظر:
این هم طرح خفنمون![dirol :aiwan_light_dirol: :aiwan_light_dirol:](/styles/default/xenforo/smilies/aiwan/light/dirol.gif)
و اما یه نکتهی دیگه!
از متهدها و وفاداران انجمن کم نداریم و مطمئنا خیلی از ماها حرفهای زیادی با رمان۹۸، خانوادهی بزرگمون داریم و اینجا وقتشه خودمون رو نشون بدیم.
هر کاربری که تو مسابقه شرکت کرد، با توجه به سالگرد انجمن پایینِ طرح متن تبریک یا صحبت با خانوادش رو مینویسه!
و اما تاریخ مسابقه
از به امروز ۲۱ اسفند تا ۲۵ اسفند ماه تاپیک برای اعلام آمادگی باز خواهد بود.
و اما میرسیم به بخش خفن جوایز این مسابقه![sun_bespectacled :aiwan_light_sun_bespectacled: :aiwan_light_sun_bespectacled:](/styles/default/xenforo/smilies/aiwan/light/sun_bespectacled.gif)
دوست دارم بذارمتون تو خماری؛ ولی چه کنم که دل رحمم و نمیتونم این کار رو باهاتون کنم![morning :morningb: :morningb:](/styles/bamazeh/smiles/morning-coffee-smiley.gif)
نفر اول: مدال طلا مسابقات + رنک نقاش آزمایشی
نفر دوم: مدال نقره مسابقات + رنک نقاش آزمایشی
نفر سوم: مدال برنز مسابقات + رنک نقاش آزمایشی
به نفعتونه رنک آزمایشی رو به دست بیارید؛ حالا مابقیش بمونه سوپرایزی خفن براتون![morning :morningb: :morningb:](/styles/bamazeh/smiles/morning-coffee-smiley.gif)
تشکر از مدیرکل جذابم YeGaNeH بابت پوستر زیبا
نظرسنجی این مسابقه بر عهده تیم نقاش بنده و کادر مدیریت هست و روز ۲۸ام نتایح اعلام خواهد شد.
سوالی بود به پروفایل بنده رجوع کنید.
وسلام!
سرپرست بخش فرهنگ و ادب
درود خدمت کاربران عزیز انجمن۹۸
![Tongueym :tongueym: :tongueym:](/styles/yahmas/smiles/tongueym.gif)
هماکنون، با فخر و افتخار پنجمین سالگرد انجمن رمان۹۸ رو در تاریخ ۱۴۰۱/۱۱/۲۱ تبریک عرض میکنم.
به همین سبب، بنده تصمیم گرفتم مسابقهای ویژه با ایدهی جدید، در اختیار خانوادهی زیبا و بزرگ رمان۹۸ بگذارم
![Hee Hee :hee_hee: :hee_hee:](/styles/yahmas/smiles/hee_hee.gif)
از عنوان مشخصه!
"نقاشی با طعم رمان۹۸"
![](https://s2.uupload.ir/files/negar_۲۰۲۳۰۳۰۸_۲۲۰۶۵۰_2mbm.png)
و اما مثل همیشه، این مسابقه هم قانون و قوائد خودش رو داره که باید قبل از اعلام آمادگی این قوانین و از بر باشید.
در غیر اینصورت، هیچگونه طرحی رو بدون رعایت قوانین تایید نخواهم کرد!
و اما قوانین:
*به هیچوجه نامکاربری یا اسمتون روی برگه نباشه!
*عکس کارهاتون با کیفیت بالا و واضح باشه.
*درج آدرس انجمن روی نقاشی فراموش نشه (تاکید میکنم؛ بدون ادیت!)
*از پذیرش نقاشها در مسابقه معذوریم!
*برای شرکت در مسابقه در همین تاپیک اعلام آمادگی کنید.
*تا ۲۵ام فرصت دارید طرح لوگو رو تحویل بدید.
*انصراف بدون دلیل قانع کننده، رد میشه!
و اما سوال پیش میاد که خانوم مدیر جذابمون، چیباید بکشیم حالا؟
![Thinking :thinking: :thinking:](/styles/yahmas/smiles/thinking.gif)
طرح خفنی که من برای مسابقه و سالگرد انجمن درنظر گرفتم لوگوی رمان۹۸ هست.
طرح مورد نظر:
![](https://s2.uupload.ir/files/pwec_1_wg21.png)
این هم طرح خفنمون
![dirol :aiwan_light_dirol: :aiwan_light_dirol:](/styles/default/xenforo/smilies/aiwan/light/dirol.gif)
و اما یه نکتهی دیگه!
از متهدها و وفاداران انجمن کم نداریم و مطمئنا خیلی از ماها حرفهای زیادی با رمان۹۸، خانوادهی بزرگمون داریم و اینجا وقتشه خودمون رو نشون بدیم.
هر کاربری که تو مسابقه شرکت کرد، با توجه به سالگرد انجمن پایینِ طرح متن تبریک یا صحبت با خانوادش رو مینویسه!
و اما تاریخ مسابقه
از به امروز ۲۱ اسفند تا ۲۵ اسفند ماه تاپیک برای اعلام آمادگی باز خواهد بود.
و اما میرسیم به بخش خفن جوایز این مسابقه
![sun_bespectacled :aiwan_light_sun_bespectacled: :aiwan_light_sun_bespectacled:](/styles/default/xenforo/smilies/aiwan/light/sun_bespectacled.gif)
دوست دارم بذارمتون تو خماری؛ ولی چه کنم که دل رحمم و نمیتونم این کار رو باهاتون کنم
![morning :morningb: :morningb:](/styles/bamazeh/smiles/morning-coffee-smiley.gif)
نفر اول: مدال طلا مسابقات + رنک نقاش آزمایشی
نفر دوم: مدال نقره مسابقات + رنک نقاش آزمایشی
نفر سوم: مدال برنز مسابقات + رنک نقاش آزمایشی
به نفعتونه رنک آزمایشی رو به دست بیارید؛ حالا مابقیش بمونه سوپرایزی خفن براتون
![morning :morningb: :morningb:](/styles/bamazeh/smiles/morning-coffee-smiley.gif)
تشکر از مدیرکل جذابم YeGaNeH بابت پوستر زیبا
نظرسنجی این مسابقه بر عهده تیم نقاش بنده و کادر مدیریت هست و روز ۲۸ام نتایح اعلام خواهد شد.
سوالی بود به پروفایل بنده رجوع کنید.
وسلام!
سرپرست بخش فرهنگ و ادب
مسابقه نقاشی با طعم رمان۹۸ | ویژه پنجمین سالگرد انجمن
![forum.roman98.com](https://forum.roman98.com/styles/default/xenforo/Roman98.png)
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
![roman98.com](https://roman98.com/wp-content/uploads/34.png)