خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Tak2

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
3
زمان حضور
26 دقیقه
سلام دنبال یه رمان هستم که دختر بعد از فوت پدرش از خارج بر میگرده پیش خانواده پدریش اونجا نامزد میشه بعد یه شب تو جشن خانوادگیشون تو خواب بهش بی احترامی شد و حامله میشه از فامیل طرد میشه و به کمک پسر عمه اش میره خارج دوباره و بچش دنیا میاره بعدا معلوم میشه کار همون نامزدشه که عاشقش بود بخاطر انتقام از پدر دختر که مربی باشگاه پسره بوده و تو کودکی به پسر بی احترامی کرده اینکار کرده ممنون میشم یادتونه راهنمایی کنید.

~♦•پیدا کردن رمان‌های گمنام•♦~

samane_543

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
21 دقیقه
سلام!
من یه رمانی خودندم که مال چند سال پیش هستش اسمش یادم نمی یاد! میشه کمکم کنید_
رمان درباره که پدر پسر دوست هست که زنش همش دختر میاره. بعد از به دنیا اومده چندین دختر مادره و دایه با هم دست به یکی میکنن و آخرین دختری که به دنیا می آرن و به جای پسر جا می زنند. رمان از اونجایی شروع میشه که دختر که بزرگ شده و فکر میکنم مادرش میمیره و همه ی زندیگش و توی دختر خاطراتش نوشته و پسر عموش که بهترین دوستش هست از موضوع مطلع میشه!
متاستفانه همین قدرش و یادم میاد!

Tak2

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
3
زمان حضور
26 دقیقه
سلام من دنبال یه رمان میگردم که دختره از خارج برگشته بود از جایی که پدرش اون و از بچگی فرستاد تا توی یه خوابگاه درس بخونه. حالا برگشته با کلی خاطره تلخ.
این دختره یه دختر عمویی داره که فک کنم اسمش ماهرخ بود ولی ماهی صداش میکردن. ماهرخ با یه پسری نامزد میشه. این دختره باباش میخواسته بهش بی احترامی کنه اما فرار میکنه دختره و میره پیش نامزد ماهی اونم فراریش میده تو یه روستا و ...

ممنون میشم اگه اسمشو بگید
رمان ناگفته ها

زینب اسلامی یگانه

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
1 ساعت 44 دقیقه
سلام من تازه عضو شدم
من دنبال اسم یک رمان بودم اسم شخصیت هارو نمیدونم متاسفانه ولی داستان رو میدونم تا حدودی شخصیت داستان استاد دانشگاه بود وفکرمیکنم دختر داستان دانشجوی خودش این دوتا باهم عقد میکنن ولی پسره مثل اینکه بیماری داره وباید عمل بشه روز عمل میرسه ودختره طاقت نمیاره بیمارستان بمونه میره داخل یه جنگل که یه کلبه داره اونجا میمونه دعا میکنه برای شوهرش ومنتظر میمونه تا بهش زنگ بزنن وخبر سلامتی شوهرش رو بگن ولی چون خبری نمیشه فکرمیکنه اتفاقی افتاده واز حال میره ووقتی بهوش میاد یه زنو شوهر پیر پیداش کردن وخودش هم حافظشو از دست داده وپیش اونا زندگی میکنه تا اینکه ۵سال میگذره وبه تهران میاد واونجا شوهرشو میبینه ویادش نمیاد که شوهرش ونمیشناسش ولی شوهرش هرکاری میکنه تا حافظه اشو بدست بیاره وبشناسش میخواستم اگه میدونین لطفا اسمشو به من بگین ممنون

سمیرامیس

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
16 دقیقه
دنبال رمانی هستم با این موضوع که پسر داروساز بود که یک دختر برای انتقام با دارو بیهوش میکنه و به امریکا میرند، لطفا اسمش میدونید بگید تشکر

سرزمین رویا

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
2
زمان حضور
3 ساعت 36 دقیقه
من دنبال رمانی هستم که صحنه اولش در فرودگاه زنی با مردی برخورد می کند و به نظرش این مرد را می شناسد
و کلیت داستان در مورد دختریه که پدر و مادرش را از دست میده و دایی او سرپرستی او و خواهرش را بر عهده میگیره ولی زنداییش از این کار راضی نیست با بزرگ شدن دختر داستان پسر داییش عاشقش میشه ولی زندایی مخالف این موضوعه برای همین پای یک خواستگار ناشناس به خونه داییش باز میشه کسی که به صورت غیابی دختر را عقد میکنه و سرپرستی خواهرش را همچنین قبول میکنه ادامش به طور دقیق یادم نیست و بالاخره دختر داستان به هویت این شخص پی میبره و با هم ازدواج میکنند و بچه دار هم میشند ولی مرد داستان بر اثر بیماری میمره و در آخر داستان دختر داستان با پسر داییش که یک ازدواج ناموفق داشته و یک دختر هم داره ازدواج میکنه فکر کنم رمان چاپی باشه

Mohijoun

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
4
زمان حضور
5 ساعت 50 دقیقه
سلام من دنبال رمانی میگردم که راجب یه پسر خلبان مغروره که توی یه پرواز اتفاقی با دختری که قراره سیستم هواپیما رو چک کنه آشنا میشه پسره تنها زندگی می‌کنه و خیلی دختربازه ولی آخرش عاشق همون دختره میشه
فکر میکنم رمان دون ژوان باشه که پسره به این همین بیماری هم مبتلاس

zoghalsang2

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
45 دقیقه
کوره تولید زغال لیمو

در کوره صنعتی زغال لیمو ، چوب کف را با ورق های ضخیم استیل می پوشانند. این کار برای این است که چوب ها با افزایش دما و حرارت دچار اکسید شدن و سوختگی نمی شوند. لازم به ذکر است که برای تولید کوره صنعتی زغال لیمو از پروفیل های صنعتی که مقاومت بالایی در برابر انبساط و انقباض دما دارند، استفاده می شود.

از مزایای این کوره صنعتی می توان به کارایی آسان آن اشاره نمود. نصب و راه اندازی راحت و ساختار مقاوم و محکم کوره صنعتی زغال لیمو و سود و بهره وری بالای آن از ویژگی های منحصر به فرد و مهم کوره صنعتی زغال لیمو می باشد. دستگاه تولید زغال لیمو مقرون به صرفه بودن از دیگر ویژگی های مهم این کوره می باشد.مزایای استفاده از زغال لیمو

از مهم ترین مزایای استفاده از زغال لیمو می توان به موارد زیر اشاره کرد:

حرارت بالا

دوام بالا

عدم جرقه حین سوختن

تولید خاکستر کم

مدت ماندگاری بالا

سریع روشن شدن

زود سرخ شدن

دیر خاموش شدنروش های تولید زغال لیمو

تولید زغال لیمو با استفاده از ۲ روش سنتی و صنعتی امکان پذیر می باشد.

روش سنتی

در روش سنتی چوب را در داخل کوره ای در بسته قرار می دهند. سپس چوب ها آتش می زنند و پس از تبدیل شدن چوب ها به زغال، زغال ها جمع آوری شده و مصرف می شوند.

روش صنعتی

در تولید زغال لیمو به روش صنعتی از کوره های صنعتی که چهار جداره بوده و اتلاف حرارت ندارد و مجهز به سیستم قطران گیری است استفاده می شود. کف کوره های صنعتی از ورق استیل می باشد که در دمای بالا دچار سوختگی و اکسید شدن نمی گردد. از کوره های صنعتی برای پخت زغال کبابی، زغال لیمو یا مجلسی، کربونیزاسیون زغال چینی و به عنوان خشک کن در زغال جکسون استفاده می شود. کوره صنعتی از طریق سیستم دیجیتال کنترل می گردد و نیازی به این که اپراتور به صورت مدام کنار دستگاه بایستد، ندارد. مدت زمان پخت زغال لیمو یا قلیان در این کوره ها ۴۰ تا ۲۴ ساعت می باشد. اما مدت زمان پخت در کوره های سنتی ۸ روز می باشد.

ویژگی های زغال لیمو

زغال های لیمو برای مصارف خانگی و قلیان بهترین نوع زغال محسوب می شوند. هنگامی که در کوره تولید زغال لیمو، چوب برای تولید زغال آماده می شود، در مراحل ابتدایی و اول، محصولی به نام سرکه چوب به دست می آید. از سرکه چوب در صنایع کشاورزی استفاده می شود. از جمله مهم ترین ویژگی های زغال لیمو عبارتند از:

از مهم ترین نکاتی که باید ذکر کرد این است که یک زغال خوب باید رخ و نمای خوبی داشته باشد. این نکته باعث می شود تا بیشتر و بهتر مورد توجه مصرف کنندگان قرار گیرد.

همچنین یک زغال خوب باید بدون ترک باشد.

یک زغال خوب هنگامی که روشن می شود باید بدون دود، بدون بو و بدون خاموشی باشد.

تولید زغال لیمو چند روز زمان می‌ برد؟

تولید زغال لیمو با استفاده از کوره های سنتی حدود ۱۸ الی ۲۵ روز زمان می برد. اما تولید زغال با استفاده از کوره های صنعتی حداکثر تا ۳ روز به طول می انجامد.

سرزمین رویا

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
2
زمان حضور
3 ساعت 36 دقیقه
سلام!
من یه رمانی خودندم که مال چند سال پیش هستش اسمش یادم نمی یاد! میشه کمکم کنید_
رمان درباره که پدر پسر دوست هست که زنش همش دختر میاره. بعد از به دنیا اومده چندین دختر مادره و دایه با هم دست به یکی میکنن و آخرین دختری که به دنیا می آرن و به جای پسر جا می زنند. رمان از اونجایی شروع میشه که دختر که بزرگ شده و فکر میکنم مادرش میمیره و همه ی زندیگش و توی دختر خاطراتش نوشته و پسر عموش که بهترین دوستش هست از موضوع مطلع میشه!
متاستفانه همین قدرش و یادم میاد!
من دختر نیستم از پگاه بختیاری

سرزمین رویا

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
2
زمان حضور
3 ساعت 36 دقیقه
سلام دنبال یه رمان هستم که دختر بعد از فوت پدرش از خارج بر میگرده پیش خانواده پدریش اونجا نامزد میشه بعد یه شب تو جشن خانوادگیشون تو خواب بهش بی احترامی شد و حامله میشه از فامیل طرد میشه و به کمک پسر عمه اش میره خارج دوباره و بچش دنیا میاره بعدا معلوم میشه کار همون نامزدشه که عاشقش بود بخاطر انتقام از پدر دختر که مربی باشگاه پسره بوده و تو کودکی به پسر بی احترامی کرده اینکار کرده ممنون میشم یادتونه راهنمایی کنید.
رمان بن بست از منا معیری

shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا