خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Usage for hash tag: نادر_ابراهیمی

1. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

...هر کس به سهم خود و از جانب خود گفته است. «زن در موقعیت اجتماعی ما، خیلی راحت می‌تواند مردش را به بیراه بکشاند، ذلیل کرده و به زمین بزند، و خیلی راحت می‌تواند او را سرپا نگه‌دارد و حمایت کند و نگذارد که بشکند و خم بشود.» - در یک کلام: ما بدون زنان خوب ، مردان کوچکیم. ☆ ابن مشغله...
  2. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

...همیشه . جامِ بلور ، تنها یك بار می شكند . میتوان شكسته اش را ، تكه هایش را ، نگه داشت . اما شكسته های جام ،آن تكه های تیزِ برَنده ، دیگر جام نیست . احتیاط باید كرد . همه چیز كهنه میشود و اگر كمی كوتاهی كنیم ، عشق نیز . بهانه ها جای حسِ عاشقانه را خوب می گیرند.. ☆یک_عاشقانه_ارام...
  3. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

⊱ هیچ پایانی به راستی پایان نیست. در هر سرانجام، مفهوم یک آغاز نهفته است. چه کسی می تواند بگوید «تمام شد» و دروغ نگفته باشد؟ ☆بار دیگر، شهری که دوست می‌داشتم #نادر_ابراهیمی
  4. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

در زمان ما خنده ارزان نیست... خنده از ته دل... تا بخواهی پوزخند و زهرخند و ریش‌خند اما یک خنده‌ی پاک. کاش می‌جستی، قایمش میکردی و به دیوار اتاقت می‌کوبیدی ! ☆آتش_بدون_دود #نادر_ابراهیمی
  5. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

ما را نگاه کن که به آزادی و سفره‌ای خالی قانعیم، اما آنها همین را هم قبول نمی‌کنند شاید برای اینکه میدانند در آزادی هیچ سفره‌ای خالی نمی‌ماند! ☆آتش_بدون_دود #نادر_ابراهیمی
  6. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

...می گذارد. محبوب من! هم او باعث شده که گل برای همه کس نباشد. او، هزارخانه را بدون گل نگه می دارد تا هرروز هزار گلایول در گلدانهای خانه ی خود داشته باشد؛ اما تو، به من بگو، آن زن را دوست داری یا آن هزار خانه ی بدون گل را؟ +هیچکدام را. من فقط گل را دوست دارم. ☆رونوشت_بدون_اصل #نادر_ابراهیمی
  7. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

...باور کرده، اصل بودن پنداشته، به آن معتاد شده، و به تنها پنجره اش که بسیار بالاست دل خوش کرده... و آن پنجره تویی ای عزیز! آن پنجره ، آن در، آن میله ها، و جمیع صداهایی که از دور دستها می آیند تا لحظه ای، پروانه اش، بر بوته ی ذهن من بنشینند، تویی... ☆چهل_نامه_کوتاه_به_همسرم #نادر_ابراهیمی
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا