رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمانها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.
...را کجا نگه دارم؟
گذشته را توی جیب نمیشود گذاشت. برای مرتب چیدنش خانهای باید داشت. من مالک چیزی جز تنم نیستم.
مردی یکه و تنها با هیچ چیزی جز تنش نمیتواند یادبودها را وا ایستاند.
یادبودها از میانش میگذرند.
نباید شِکوه کنم.
من فقط خواهان آن بودهام که آزاد باشم.
☆ تهوع...
او همه چيز را فراموش میكرد، از خودش میگريخت، هر آن ممكن بود خودش را هم فراموش كند، فراموش میكرد بخورد ، فراموش میكرد بخوابد. يک روز نفس كشيدن را هم فراموش میكرد و كارش تمام میشد.
☆سن عقل
#ژان_پل_سارتر
...به ماجرا شود، کافی است و لازم است که آن را تعریف کنم.
این همان چیزی است که مردم را گول میزند، آدم همیشه قصه گوست. با قصههای خودش و دیگران زندگی میکند. هر چه را که برایش رخ میدهد، از خلال همین قصهها میبیند، و تلاش میکند طوری زندگی کند که انگار دارد آن را نقل میکند.
☆تهوع...
...را کجا نگه دارم؟
گذشته را توی جیب نمیشود گذاشت. برای مرتب چیدنش خانهای باید داشت. من مالک چیزی جز تنم نیستم.
مردی یکه و تنها با هیچ چیزی جز تنش نمیتواند یادبودها را وا ایستاند.
یادبودها از میانش میگذرند.
نباید شِکوه کنم.
من فقط خواهان آن بودهام که آزاد باشم.
تهوع...
⊱او همه چيز را فراموش میكرد، از خودش میگريخت، هر آن ممكن بود خودش را هم فراموش كند، فراموش میكرد بخورد ، فراموش میكرد بخوابد. يک روز نفس كشيدن را هم فراموش میكرد و كارش تمام میشد.
☆سن_عقل
#ژان_پل_سارتر
⊱ تمام زندگی ما آلوده به دروغ است؛ چگونه انتظار داریم دیگران راز ما را نگاه دارند، در حالی که ما خودمان نتوانستهایم آن را نگاه داریم!
☆فاجعه_بزرگ
#ژان_پل_سارتر
...میشناسم:
خوبی همان عشق و محبت به همنوع است ولی حقیقت اینست که آدمها همدیگر را دوست نمیدارند. میدانی مانع دوستی چیست؟ اختلاف طبقاتی، فقر، مذلت. پس باید اینها را از میان برداشت.
من سردار جنگیام: من نبردِ نیکی را شروع میکنم و میخواهم آناً و بیخونریزی پیروز شوم.
☆شیطان_و_خدا
#ژان_پل_سارتر
⊱ چنان تنهایی وحشتناکی حس می کردم که خیال خودکشی به سرم زد؛تنها چیزی که جلویم را گرفت این فکر بود که من در مرگ،تنهاتر از زندگی خواهم بود.
☆تهوع
#ژان_پل_سارتر