رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمانها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.
...را کجا نگه دارم؟
گذشته را توی جیب نمیشود گذاشت. برای مرتب چیدنش خانهای باید داشت. من مالک چیزی جز تنم نیستم.
مردی یکه و تنها با هیچ چیزی جز تنش نمیتواند یادبودها را وا ایستاند.
یادبودها از میانش میگذرند.
نباید شِکوه کنم.
من فقط خواهان آن بودهام که آزاد باشم.
☆ تهوع...
ما مدتهاست مرده ایم، یعنی از وقتی که دیگر نتوانستیم استفاده برسانیم، آنچه از ما باقی مانده فقط وجود بی ارزشی پس از مرگ است، چند ساعتی که باید تلف شود.
☆ مرده های بی کفن و دفن
#ژان_پل_سارتر
...که میتوانم مردم اینجا را با حرف متقاعد کنم. تو دیدی چه شد؟ آنها دردِ خود را دوست دارند، به زخمِ مانوسی احتیاج دارند که با ناخنهایِ کثیفشان آن را بخراشند و به دقت حفظش کنند. فقط با خشونت است که میتوان مداوایشان کرد! زیرا درد را جز با درد دیگری نمیتوان مغلوب کرد ...
☆ مگسها...
- نه میتوانیم بمیریم، نه میتوانیم زندگی کنیم.
+ نه میتوانیم همدیگر را ببینیم، نه میتوانیم همدیگر را ترک کنیم.
- به تنگنای عجیبی افتاده ایم.
☆ گوشه نشينان آلتونا
#ژان_پل_سارتر
اگر من یک آدم را تحقیر کنم، فقط یک نفر را، حتی یک جلاد را ...
دیگر به هیچ کس نمیتوانم احترام بگذارم!
حرمت آدمها میشکند ...
☆ گوشه نشينان آلتونا
#ژان_پل_سارتر
از این حقیقت که روزگار نامساعد است بهانه ای بزرگ برای توجیه کاهلی ها و سست عنصری ها می سازیم؛ بی آنکه یک دم به تاثیر کوشش آدمی در سرنوشت خود بیاندیشیم و بی آنکه برای کوشش های فرهنگی و هنری ارزش قائل شویم. سستی نیاز به اندیشه ندارد ...
☆ اگزیستانسیالیسم و اصالت بشر
#ژان_پل_سارتر
او همه چيز را فراموش میكرد، از خودش میگريخت، هر آن ممكن بود خودش را هم فراموش كند، فراموش میكرد بخورد ، فراموش میكرد بخوابد. يک روز نفس كشيدن را هم فراموش میكرد و كارش تمام میشد.
☆ سن عقل
#ژان_پل_سارتر
بر روی این زمین خاکی ، انسان خردمند ، هیچ آرزویی نمی تواند داشته باشد ، جز آنکه روزی بتواند شری را که از دیگران ، دامن او را گرفته به خودشان برگرداند .
☆ مگسها
#ژان_پل_سارتر
گاهی باید به دور خود یک دیوار تنهایی کشید نه برای اینکه دیگران را از خودت دور کنی،
بلکه ببینی چه کسی برای دیدنت دیوار را خراب میکند!
☆دستهای آلوده
#ژان_پل_سارتر
من هرگز انتخاب نمیکنم..
مرا انتخاب کردهاند. نُه ماه قبل از تولدم، اسمم را، کارم را، اخلاقم را، سرنوشتم را دیگران انتخاب کردند ...
☆ گوشه نشينان آلتونا
#ژان_پل_سارتر
...خوبی همان عشق و محبت به همنوع است ولی حقیقت اینست که آدمها همدیگر را دوست نمیدارند. میدانی مانع دوستی چیست؟ اختلاف طبقاتی، فقر، مذلت. پس باید اینها را از میان برداشت.
من سردار جنگیام: من نبردِ نیکی را شروع میکنم و میخواهم آناً و بیخونریزی پیروز شوم.
☆ شیطان و خدا
#ژان_پل_سارتر