رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمانها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.
...بنوشم، خواهان گریز از آن آهویم که نه نیکش بخواهم، نه دوزخش و نه پهلوی راست گیر و دارش با دلدار سرخجامهام⁴!
#تیرالین
#بزم_خون
#تیغ_و_شکاف
#دل_نوشته
#جوهر_هزارتو
1: برگرفته از آهنگ Dear reader by Taylor Swift
2: پروردگار از اندوه نهفته در دلم آگاه شود.
3: راستی و صداقت او صدها بار بر...
...بنشانده؟!
پس در این میان، اگرش شِکوهی این تیغ و شکاف نزد اهورای آتشکده بَرَم، ایزد و فرستادگانش مرا به نیایش بردباری همیبخوانند، تا بزمی پسین که از هموخ آن خزانزاد بَراید.
#تیرالین
#بزم_خون
#تیغ_و_شکاف
#دل_نوشته
#جوهر_هزارتو
1: خرداد
2: هیزم
3: آیا میداند، آیا شستش خبردار شده.
4: بهتر
...بهبودی، در نمای بزمنشینان تیغی بر میان بندم و از شنیدن پرس و جوی دلبر میترازاد، شهد شیرین شور میبنوشم.
#تیرالین
#یخ_و_میخ
#بزم_خون
#تیغ_و_شکاف
#تیغ_آفتاب
#دل_نوشته
#جوهر_هزارتو
1: خرداد
2: آیا این موضوع در ذهنت پرورش پیدا کرده.
3: نام ماه اول تابستان و ماه دهم از ماه رومیان
4: با...
...پس، سوگند بر ایزدی که در حُقّهی باور پنهان میسپاری، تیرالین شور تو را از جای غبار اندوهت در جان تعبیه³ خواهد کرد!
#تیرالین
#بزم_خون
#تیغ_و_شکاف
#دل_نوشته
#جوهر_هزارتو
1: اشاره به موضوع سیاه شدن رنگ خون در زیر نور ماه کامل و به معنی: بگذار صادق و روراست باشم و بازی نکنم.
2: مخفف درخشش...
...میگزینم، که دل پاره پارهام، به نگار کهترانش میبپسندد و در روز کارزار افریدون با ضحاکش، هُردات گونه شادیها کند.⁵
#تیرالین
#بزم_خون
#تیغ_و_شکاف
#دل_نوشته
#جوهر_هزارتو
1: نوشتههای بیگانه با عوام و فرهنگایشان.
2: کسی که فقط اسمی شبیه شاهان داشت، نه سیرت ایشان.
3: در آخر
4: رخهایی به...
...شاهنشین دام و تور افکندهای!
پس ای تیغِ بر شکاف! چگونهات تیرالین در پسافکن این نمایش خیمه شب بازی، یاریگری یگانه باشد، مادامی که سکههای سیاهت سر و دستم بر گِل زخم و خون بِسِرشت و هنگامهای که آهویت تو را دلبری نیک و پسندیده میبخواند؟!
#تیرالین
#بزم_خون
#تیغ_و_شکاف
#دل_نوشته...
...بهاری⁴ به یاری جاودانه و پاکآیین در رسی. به راستی نمیتوان در ژرفای دوزخ پر آتش، بر گلی یاس و همیشه سبز در رسید. "
#تیرالین
#بزم_خون
#تیغ_و_شکاف
#دل_نوشته
#جوهر_هزارتو
1: باقیمانده
2: سوزاندم
3: کهن الگوی زنانهای که به الههی خرد و تدبیر مشهور است.
4: موقعیتهای بسیار گذرا و ناپایدار
...اینبار نیز بگذار با تَر کردن دو لَب از جامِ پروا، گامی دیگر از سنگ رود آشنایی برداریم و به خویش بازگشتهات دریابم، که در هنگامهی تیر کشیدن بر کمان، یک دستت بر سر شانه و دست دیگرت بر کمانم خانه کرده باشد؛ ای دلبرم، تیغ و شکاف!
#تیرالین
#بزم_خون
#تیغ_و_شکاف
#دل_نوشته
#جوهر_هزارتو
1...
...و پردهدار را پاس دار و پا به پایم گام بردار و پای کوب، تا مگر دست سرنوشت در روزی زیباتر بر دروازهی پایانمان برساند.
#تیرالین
#بزم_خون
#تیغ_و_شکاف
#دل_نوشته
#جوهر_هزارتو
1: خون بنشسته بر مچ اشاره به رفتار و کردارهای رایج و معمول در میان جوانان دارد که از قضا عیب و عار آنچنانی محسوب...
...چاشنی یاران بگریزد و بهر جان دوباره، بر تیر و کمان به زیور تیغِ آب⁵ بگراید. تا مگر نسیمی از خم پسین این دلدادگی فرایش میرسد.
#تیرالین
#بزم_خون
#تیغ_و_شکاف
#دل_نوشته
#جوهر_هزارتو
1: متولد چند روز قبل از شب یلدا
2: عسل
3: احتمالی
4: که عاشقی تو را از مدتی قبل پیشبینی کرده بود.
5...
...بیخِردی تو مرا خوشتر و شیرینتر از خِرد محالم باشد و راست گفتهاند مردم باستان تا بدین روزگار، که دل و کارش دردی نه دواپذیر بدست چیرهی خِرد باشد.
#تیرالین
#بزم_خون
#تیغ_و_شکاف
#دل_نوشته
#جوهر_هزارتو
1: صحبت کردنِ حداقل
2: وصف
3: کمتر
4: نوازنده، خواننده
5: نگاهی که شور و شوق متعادل...
...آن دیوانهی بیدل، دلدارِ منِ خون دل است و شورَش بر زرّ خِردِ سوگلان میندهم! ]
و با این هزار هزار نوای سرگردانی، پروا و شور چکیده از عطر نوجوانی، مرا از سرانجام و ریشهداری این بزم، تو و شورَم آگاهی مینیاید، که نیاید!
#تیرالین
#بزم_خون
#تیغ_و_شکاف
#دل_نوشته
#جوهر_هزارتو
1: منظور یاس و قاصدک...
...با جامهی بلند و ابریشم ] از بر سنگهای رودِ آشنایی گذر دهد، تا آنجا که شاید پس از آن رود بر کاخ شور و دوستي رسیم و شاید دست از مچ یکدیگر برانیم و هر یک بر جنگلی پسین از زندگی راه یابیم!
#تیرالین
#بزم_خون
#تیغ_و_شکاف
#تیغ_آفتاب
#دل_نوشته
#جوهر_هزارتو
1: کنایه از خداوند
2: استعاره از معشوق پیشین
...فرود مرا از شهر ویانا به در رانده¹، اگرش بر سنگ و سبوی آشکاری سپارم، بر خاک رسواییام میکشاند و تو را همان بس سزا باشد که از این آتش نهان، تنها گوشهی چشم و لَبخندی شمرده و گوارا به چنگ آید!
#تیرالین
#بزم_خون
#تیغ_و_شکاف
#دل_نوشته
#جوهر_هزارتو
1: ویانا: خردمندی، فرزانگی؛ مرا دیوانه و بیخرد...
...راستی و بیپرواییات هیچ ندیدم، سخنان آن مهتران بر برگ و کاهِ پَست است! چرا که هر دَم بر آتشم آید، " دوستت دارم، چون برگی بال و پر گرفته در گلدانی تهی و بیریشه! "
#تیرالین
#بزم_خون
#تیغ_و_شکاف
#دل_نوشته
#جوهر_هزارتو
1: من ساده، بیتجربه و بسیار خام و معصومم.
2: اگر راز دلم را برایت فاش کنم
...عرقها میریختی، به تیغ رز آغشته میشدی و با عقاب قویپیکر درمیافتادی!
پس رشته و داستان ما اینگونه بوده است، مهترم، تیغ و شکاف!
#تیرالین
#تیغ_و_شکاف
#بزم_خون
#دل_نوشته
#جوهر_هزارتو
1: معادل شستت خبردار شد.
2: مثلث عشقی
3: اشاره به وقتگذرانی از سر هیجانات گذرا و نه چندان عمیق و روابطی که علی...
...که بر دامان دشت بدرودت سپارم یا که دامن از یاس بیباکی و باختگی راستین و نیکاوت پر کنم، دوستت دارم و دوستت دارم؛ گلتبارم!
#تیرالین
#بزم_خون
#یخ_و_میخ
#دل_نوشته
#تیغ_و_شکاف
#جوهر_هزارتو
1: سطحی، کوتاه
2: روز قیامت
3: عاقلان در دید و منطق عوام
4: واپسین پیامبر، واپسین برگزیده در ادیان الهی
...و خون بار نمیکند که هیچ! هر روز به دیدار گام و نگاهت، این من و دل خوشبزمم باشد، که به تباهی و خونباری کوی تو خوی فزون میگیرد!
#تیرالین
#بزم_خون
#تیغ_و_شکاف
#جوهر_هزارتو
#دل_نوشته
1: وَسوَسه
2: اول دلم را با بیرحمی مانند معنی نامت پاره پاره کردی.
3: دوستانی با کردار و گفتاری شبیه خودت.
...بر جان سپردهام و آن مرواریدهای خوش خند را گاه به گاه و راستنژاد به سویت میفرستم؛ و سوگند بر دل گسسته روی، این سوختگی² دوباره را تنها و تنها تَنی به راست سخنی و دیوانهرویی تو به ارمغان میآورد و دوات به کنار.
#تیرالین
#بزم_خون
#تیغ_و_شکاف
#جوهر_هزارتو
#دل_نوشته
1: بدتر
2: استعاره از دلباختگی