خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Usage for hash tag: تیغ_و_شکاف

1. Tiralin

منتخب جوهر هزارتو (جلد دوم پیچ و خم دنج) | Tiralin کاربر انجمن رمان ۹۸

...مهر نفرستاده باز پس گرفتم و از بیخ و بن گسستم‌. باری! هر کس در این جهان از چیزی سرخوش و پرشور است‌‌. من نیز سالهاست دل به اژدهای زرین و داستان‌های هزارم باخته‌ام. چرا که اگر از جای ایشان به کوچه گردی بروم، سرانجام مِی مردم دون از جانم می‌گسلد. #تیرالین #یاس_شرق #تیغ_و_شکاف #دل_نوشته #جوهر_هزارتو
  2. Tiralin

...و شکافش خوانده‌ام. گویی گلی سرخ چون رز بودم، بی تیغ و خار و به دست او تنها خون و اشکم مانده. یاری‌ام کن تا از این مرداب مرگبار رها شوم، که از ژرفای دل آرزو دارم تا مگر دوباره سرزنده باشم و تو تیز به رویم بازبخندی، زیبای من! #تیرالین #تیغ_و_شکاف #یاس_شرق #دل_نوشته #جوهر_هزارتو 1: معشـ*ـوقه...
  3. Tiralin

...بر است که من او را به دل اسیرم، تنها چون "دخت مهتابم" خطاب کرده. می‌داند که سراسر هویتش خوشی‌های ناراست و اهریمنی‌ست و من ناسو¹ با راه و آیین او، چون پروانه‌ای گرد بر گردش گرفته‌ام تا شاید آن عشق راستین و افسانه‌ای را دریابم. #تیرالین #تیغ_و_شکاف #اعتراف_پنهان #دل_نوشته #جوهر_هزارتو 1...
  4. Tiralin

...جدا بافته‌ای و بهتران خواهانم! تیرالین با این دل شیفته‌ی دیوانه می‌تواند از همه چیز و همه کس درگذرد که شاید دمی بارش¹ دهی و دستش برگیری‌. چندان چشم بر همه خِرد و فرزانگی بستم، که می‌توانم تا پایان این جهان از پی‌ات بدوم و بس. #تیرالین #تیغ_و_شکاف #اعتراف_پنهان #دل_نوشته #جوهر_هزارتو 1: اجازه
  5. Tiralin

...برآید، در وصف خال گونه و خم ابرویش کاغذها سیاه خواهم کرد، پنهان از چشم دوستان نیک‌خواه از برای جاذبه‌ی هزارش پای‌ها خواهم کوفت و دست‌یاری بسیار به سویش دراز خواهم کرد. #تیرالین #تیغ_و_شکاف #اعتراف_پنهان #دل_نوشته #جوهر_هزارتو برگرفته از آهنگ I can do it with a broken heart by Taylor swift
  6. Tiralin

...که سنت دیرین بشکستم و راز دل را پیش کشیدم. و گاهی دیگر به این می‌اندیشم که چون آهویی گریزپا بگریزم و دیگر هرگز دیدارت نکنم. ولی هر چه هست با این بس پریشانی، تیرالین همیشه، صادقانه و پاک‌وار این جوانِ بنشسته بر طور موسی را جانانه خواسته! #تیرالین #تیغ_و_شکاف #اعتراف_پنهان #دل_نوشته...
  7. Tiralin

...دلی تازه می‌بازی و خِرد را به نبردی دیگر می‌خوانی؟ گرچه... گوش تو را به این سخن‌ها بدهکار نباشد و پاسخی هم در میان می‌نیاید. #تیرالین #تیغ_و_شکاف #دل_نوشته #جوهر_هزارتو 1: به راستی چه هنگام یادخواهی گرفت که دست از توصیفات احساسی ظواهر آن به اصطلاح یار برداری. چال گونه اشتباه یک فرشته...
  8. Tiralin

...بر دل این ناگزیر افتاد. چرا که تو به هیچ چیز و هیچ کس وفا نکرده‌ای و به زودی زود از سرایم پر می‌‌کشیدی. و ای افسوس که من همچنان به نامت می‌نویسم، می‌خوانم و می‌گریم و چون این برف و زمستان بهانه‌ها می‌تراشم، تا شاید بازآیی و آن عاشقانه‌ی افسانه‌وار را برایم به ارمغان آوری. #تیرالین #تیغ_و_شکاف
  9. Tiralin

...از دست رفتنت چون غروب روز‌های غریبانه‌ی آبان دلم را تنگ و تیره می‌کند. ولی اگرت دل هزار بار بخواهد و آفرین‌گوید، هرگز بازنخواهم گشت. این صندوقچه‌ی خالی هم که اینک از بالای درّه پرتاب می‌کنم، باشد خاطره‌ای از این پیمان دردمند ولی خردمند! #تیرالین #تیغ_و_شکاف #دل_نوشته #جوهر_هزارتو 1: به هر حال
  10. Tiralin

...زیبایی‌اش هوش بسیار می‌برد، ولی چگونه می‌توانی شکاف تیغش بر دلت را فراموش کنی؟ بر خویش شو! معشـ*ـوقه‌ی هزار و یک کس تو را همدمی راستین و ماندگار می‌نشود." و کیست که با دلی لَبریز از زخم آن معشوق ستمگر، سخن‌های تلخ خِرَد را پذیرا نباشد! #تیرالین #تیغ_و_شکاف #بزم_خون_بزم_آتش #دل_نوشته...
  11. Tiralin

...آتش بوده است. " و اگر این منم، بهر دیدار سراپای برازنده‌ی تو از تیغ و آتش بسیار درمی‌گذرم، اگر این منم تیغ و شکافت را به جان می‌خرم و دوباره و دوباره همنشینت می‌شوم. گرچه تو مرا هیچ می‌خوانی و دریایی از اشک و اندوهم پیشکش می‌کنی، دلبر!" #تیرالین #تیغ_و_شکاف #بزم_خون_بزم_آتش #دل_نوشته #جوهر_هزارتو
  12. Tiralin

...شیرین‌تر از عسلت به سختی گذر از هفت‌خوان رستم است. و من بس خسته و رنج‌بارم، از دلی که مگر تو ای نامهربان هیچ نمی‌پسندد. پس خواهشم این است که همچنان بی‌مهر از برم درگذر و مهر جانانه‌ام را ریشخندی بازار بخوان، تا مگر این دلِ دیوانه روزی به خویش بازآید و زنجیر مهرت از هم بگسلد. #تیرالین #تیغ_و_شکاف
  13. Tiralin

..." ای کاش هیچ‌گاه از گوشه‌ی چشمش نمی‌نگریستم. آن سر و جامه‌ی برازنده، آن ریش‌های آذرتبار را همان بهتر که پَستانی چون خودش خوش دارند و بس. همان بهتر که در پی آهوان پسین زه کمانش پاره پاره شود و تیرالین به هیچ از ره این مهتران می‌نگذرد." #تیرالین #تیغ_و_شکاف #بزم_خون_بزم_آتش #دل_نوشته...
  14. Tiralin

...از برت درگذرم و زه کمانِ آرمان زندگی برکشم. چرا که تیرالین را زخمان بسیار از بزم‌هایت بر پای است و نیک‌تر آن می‌داند که سوارکاری بهر آرمان و تندبادهای زندگی بیاموزد. پس باز نیز بدرود ای دلبر تیغ و شکاف و ای پاییز خوانده‌ی هزار دلبر! #تیرالین #تیغ_و_شکاف #بزم_خون_بزم_آتش #دل_نوشته #جوهر_هزارتو
  15. Tiralin

...و با آگاهی بر سرشت پیوسته‌ی خود می‌دانم باید اشک‌هایی هر چه فزون و جوهری هر چه بیش‌تر از سر بگذرانم، تا مگر پرسه‌ی سوگ از سر و دل به نیکویی بگذرد. #تیرالین #تیغ_و_شکاف #بزم_خون_بزم_آتش #دل_نوشته #جوهر_هزارتو 1: فکر کردم کار خاصی انجام دادم. برگرفته از آهنگ The Prophecy by Taylor swift
  16. Tiralin

...سر می‌گذرانید، که تیرالین تنها نیک بیامد، تا به پهنای شانه‌ات پای‌ها کوبد، سوگ‌ها در باران اردیبهشت برانگیزد و پس از خونگر دیوانگی خویش قلم بردارد و تو را دلبر تیغ و شکاف داستان‌های هر روزه‌اش می‌بخواند! #تیرالین #تیغ_و_شکاف #بزم_خون_بزم_آتش #دل_نوشته #جوهر_هزارتو 1: مخالف 2: معشـ*ـوقه‌های...
  17. Tiralin

...شد‌. [ و هنوز بانگ عقابی که گواه آن شکار بود بر گوش می‌رسد. ] پس تیرالین زیبای من! دست از طلسم زندگی دوباره بر این پیکر بی‌جان بشوی، تن شاهدخت از سرای بیرون آور و بر خاک سپار، که اگرت سوگ بسیار از بُن جان برانگیزی خرده‌ات می‌نگیرم. #تیرالین #تیغ_و_شکاف #بزم_خون_بزم_آتش #دل_نوشته #جوهر_هزارتو
  18. Tiralin

...در بارانی سهمگین به دام افتاده‌ای! به یاد می‌آوری که تیرالین از تو هیچ نمی‌جویید، مگر روی خوش، خوی خوش و دیدار روزگار خوش! و تواش چه پیشکش کردی؟ روی زهر، خوی مرگ و دیدار روزگاری از ننگ! #تیرالین #تیغ_و_شکاف #بزم_خون_بزم_آتش #دل_نوشته #جوهر_هزارتو 1: بی‌منطق 2: هنگامی که موهایت سفید...
  19. Tiralin

...نبودی، فرمانروای دل و جانم شود. و در راستین این منم که جور تیر رنج میان سینِه را می‌کشم و خون و زخم بر کوی دیوانگی‌ام می‌فرستد. " ارزشی نیست از تبار گُل باشد یا آتشی سوزان! تنها ایزد والا دستم برگیرد و از این بیابان سرد رهایم می‌دهد! " #تیرالین #تیغ_و_شکاف #بزم_خون_بزم_آتش #دل_نوشته...
  20. Tiralin

...شمع شیدایی‌اس دست و جامه‌ام بسوخته! پس... " دوستت دارم، دیوانه‌ی من! دوستت دارم، ای برگزیده از چپ و راست! و نیز درمانده‌ی آن گوشه چشمت باشم، ای دلبرم، خزان تبار!" #تیرالین #تیغ_و_شکاف #بزم_خون_بزم_آتش #دل_نوشته #جوهر_هزارتو 1: اعتراف 2: خواناست./همه چیز درباره‌ی او عجیب به نظر می‌رسد.
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا