رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمانها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.
...راستی و بیپرواییات هیچ ندیدم، سخنان آن مهتران بر برگ و کاهِ پَست است! چرا که هر دَم بر آتشم آید، " دوستت دارم، چون برگی بال و پر گرفته در گلدانی تهی و بیریشه! "
#تیرالین
#بزم_خون
#تیغ_و_شکاف
#دل_نوشته
#جوهر_هزارتو
1: من ساده، بیتجربه و بسیار خام و معصومم.
2: اگر راز دلم را برایت فاش کنم
...به تیغ رز آغشته میشدی و با عقاب قویپیکر درمیافتادی!
پس رشته و داستان ما اینگونه بوده است، مهترم، تیغ و شکاف!
#تیرالین
#تیغ_و_شکاف
#بزم_خون
#دل_نوشته
#جوهر_هزارتو
1: معادل شستت خبردار شد.
2: مثلث عشقی
3: اشاره به وقتگذرانی از سر هیجانات گذرا و نه چندان عمیق و روابطی که علی رغم علاقه به سمت...
...روزی که بر دامان دشت بدرودت سپارم یا که دامن از یاس بیباکی و باختگی راستین و نیکاوت پر کنم، دوستت دارم و دوستت دارم؛ گلتبارم!
#تیرالین
#بزم_خون
#یخ_و_میخ
#دل_نوشته
#تیغ_و_شکاف
#جوهر_هزارتو
1: سطحی، کوتاه
2: روز قیامت
3: عاقلان در دید و منطق عوام
4: واپسین پیامبر، واپسین برگزیده در...
...و خون بار نمیکند که هیچ! هر روز به دیدار گام و نگاهت، این من و دل خوشبزمم باشد، که به تباهی و خونباری کوی تو خوی فزون میگیرد!
#تیرالین
#بزم_خون
#تیغ_و_شکاف
#جوهر_هزارتو
#دل_نوشته
1: وَسوَسه
2: اول دلم را با بیرحمی مانند معنی نامت پاره پاره کردی.
3: دوستانی با کردار و گفتاری شبیه خودت.
...بر جان سپردهام و آن مرواریدهای خوش خند را گاه به گاه و راستنژاد به سویت میفرستم؛ و سوگند بر دل گسسته روی، این سوختگی² دوباره را تنها و تنها تَنی به راست سخنی و دیوانهرویی تو به ارمغان میآورد و دوات به کنار.
#تیرالین
#بزم_خون
#تیغ_و_شکاف
#جوهر_هزارتو
#دل_نوشته
1: بدتر
2: استعاره از دلباختگی
...مروارید چشمانم را نهان نمیکنم و هیاهو و پیشداوریهای خردمندان را چون برگ و کاه بر رود میریزم، تا مگر با سبکبالی و خندههایی بیپرواتر از خوی او جام دیدار و گفتش برآرم و پایکوبیهای نامور.
#تیرالین
#بزم_خون
#دل_نوشته
#جوهر_هزارتو
1: هزار چهره، دورو
2: اشاره به بیپروایی زبان و کردار معشوق
...دیگری بر شما پیشکش شود! راه و کار خِرد بازآمده را باز پس پذیرید²، در پی آن زهر، در دل طوفان به آرامی جای گیرید و هنگام پذیرش آرامدخت³ به باوری ژرف سوی آن زیبای بیهمتا شوید.
#تیرالین
#بزم_خون
#دل_نوشته
#جوهر_هزارتو
1: استعاره از دو ابرو
2: دوباره قبول کنید
3: اشاره به تصمیم گیری آرام و...
...دیوانگی آن مهتر سوختهخام، با سَری که خاموشی آویخته بر دوش هیاهو پیشه کردهاست، باری دیگر، لَخت و بیپروایش گام گذارم، تا این دل بر سرای آرامدخت شود⁴ و برگ پسین بر فرود برگهای سبز بهارین بر نبشته آید.
#تیرالین
#بزم_خون
#دل_نوشته
#جوهر_هزارتو
۱: ناعادلانه
۲: لایه
۳: سوزاندم
۴: تا این دل...
...خاک سپردند.
باری! با این چند نگین جوان نشان این بالماسکه ما را چه ارمغان پس خواهد داد؟ پایکوبی درآمیخته با زر؟ نیش افسون؟ یا خونگری دو سر بر دستان بیخون؟ شاید هم تنها لَخت همنشینی با آن الماس تیغآلود؟!...
#تیرالین
#یخ_و_میخ
#بزم_خون
#به_هیچ_کس
#دل_نوشته
#جوهر_هزارتو
#TWICE...
...یگانگی"
و زین گزیده ارمغانها تو را بر جان و تَن نگاهبان خواهم بود! بر خویش و سرزمینهای تیرالین نام باز گرد و بر رنگ آرمانگرای، که این دیگر پایکوبی با سه نگین ارمغان بر رویدادی پَست و ریشخند بازار گراید!
#تیرالین
#بزم_خون
#یخ_و_میخ
#دل_نوشته
#جوهر_هزارتو
1: سرگذشت
2: نخواستن خود، غبطه
...خفته!
وز واپسین از زانو برپای میشوم، خون از تیغ بر گلبرگ میفشانم و گلِ خون بر سنگ مزار پرتاب میدارم.
بدرود و هاراماهامین¹، گرامی راست تبارم!
#تیرالین
#یخ_و_میخ
#بزم_خون
#تاریخ_آرتدال
#دل_نوشته
#جوهر_هزارتو
1: برگرفته از سریال تاریخ آرتدال؛ (اینجا): لفظی برای بدرقهی الهی و محترمانه.
...پایکوبی و خونگر کِشی برگزیدهاند، سنگ و کلوخ سرزنششان بسیار و جام خونشان سر ریزتر؛ چرا که گفتهاند، مردم انجمن را آشکاری پیشه ناخوش است.²
#تیرالین
#یخ_و_میخ
#بزم_خون
#دل_نوشته
#جوهر_هزارتو
۱:داستان / ماجرای جدیدی نیست.
۲:برگرفته از جملهی کتاب بازیها از اریک برن : جامعه از صراحت خوشش نمی...