خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است. هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

ZaHRa

سرپرست بخش جهانی دیگر
عضو کادر مدیریت
سرپرست بخش
ویراستار انجمن
  
عضویت
12/5/21
ارسال ها
1,629
امتیاز واکنش
19,304
امتیاز
373
زمان حضور
76 روز 4 ساعت 47 دقیقه
نویسنده این موضوع
معمولا برای پایه کیک‌های تولد از کیک اسفنجی و یا شیفون استفاده می‌شود. تفاوتی که کیک اسفنجی و شیفون با هم دارند در استفاده از روغن در مواد اولیه این کیک است. همچنین، در اکثر رسپی‌های کیک شیفون، نیازی به جدا کردن زرده و سفیده نیز نیست. در ادامه با فوت و فن‌ها و طرز تهیه کیک اسفنجی ساده وانیلی و نحوه شکلاتی یا نسکافه‌ای کردن این کیک آشنا خواهیم شد.
فوت و فن‌های درست کردن کیک تولد اسفنجی
به طور کلی برای درست کردن کیک اسفنجی به ازای هر تخم مرغ ۶۰ گرمی، ۲۵ گرم آرد و ۲۵ گرم شکر استفاده کنید.
به ازای هر دو نفر یک تخم مرغ برای درست کردن کیک اسفنجی نیاز خواهید داشت.

برای درست کردن کیک اسفنجی شکلاتی شما مجاز هستید تا سقف ۲۵ گرم پودر کاکائو به آرد اضافه کنید و به همان میزان از آرد دستور کم کنید.
در صورتی که تمایل دارید کیک اسفنجی نسکافه‌ای درست کنید، یک قاشق غذاخوری (۱۰ گرم) پودر نسکافه را با یک قاشق آب جوش مخلوط کنید و به زرده‌ها اضافه کنید.
کیک اسفنجی نیازی به مایعات ندارد. اما، در صورتی که از شکر دانه درشت استفاده می‌کنید، بهتر است یک قاشق غذاخوری آب جوش به زرده اضافه کنید.
به منظور هوادهی آرد را حتما ۲ تا ۳ مرتبه الک کنید و این کار باید قبل از مصرف انجام شود.

قالب کیک اسفنجی به طور آکادمیک نیازی به چرب کردن ندارد. تنها کافیست یک ورقه کاغذ روغنی کف قالب پهن کنید.
برای اندازه گیری سایز قالب، می‌توانید به ازای هر پیمانه آب یک تخم مرغ در نظر بگیرید. یعنی حجم قالب برابر است با، تعداد پیمانه‌های آب برای پر شدن قالب.


طرز تهیه کیک تولد اسفنجی ساده

 
آخرین ویرایش:

ZaHRa

سرپرست بخش جهانی دیگر
عضو کادر مدیریت
سرپرست بخش
ویراستار انجمن
  
عضویت
12/5/21
ارسال ها
1,629
امتیاز واکنش
19,304
امتیاز
373
زمان حضور
76 روز 4 ساعت 47 دقیقه
نویسنده این موضوع
IMG__0287d4aa2efe7fc4.png

طرز تهیه:
1. قبل از هر چیز فر را با درجه حرارت ۱۸۰ روشن کنید.
2. زرده و سفیده تخم مرغ‌ها را از هم جدا کنید.
3. زرده تخم مرغ، ¾ شکر، وانیل و آب جوش را به کمک همزن برقی بزنید تا حجم آن دو برابر و کشدار شود. هم زدن را تا جایی ادامه دهید که ذرات شکر به طور کامل حل شود و زبری شکر زیر انگشتان حس نشود.
نکته: در صورتی که تمایل دارید کیک اسفنجی نسکافه‌ای درست کنید، در این مرحله ۱ قاشق غذاخوری نسکافه را در آب جوش دستور حل کنید و به زرده‌ها اضافه کنید.
4. در ظرف دیگری سفیده تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا از حالت لـ*ـختگی درآید.
5. زمانی که سفیده‌ها شروع به پف کردن کرد، مابقی شکر را در چند مرحله به سفیده‌ها اضافه کنید و هم زدن را تا جایی که سفیده‌ها با برگرداندن ظرف نریزد ادامه دهید.
نکته: در صورت تمایل می‌توانید برای اطمینان از پف سفیده ها، از ۱/۸ قاشق چایخوری کرم تارتار نیز در هنگام هم زدن سفیده‌ها استفاده کنید.
6. آرد را ۲ تا ۳ مرتبه از الک ریز رد کنید.
نکته: در صورتی که تمایل دارید کیک اسفنجی شکلاتی درست کنید، در این مرحله ۲۵ گرم از آرد دستور را کم کنید و با پودر کاکائو جایگزین کنید و به همراه آرد از الک رد کنید.
7. در این مرحله، سفیده تخم مرغ و آرد الک شده را متناوبا در ۳ مرحله به زرده‌ها اضافه کنید و به کمک لیسک به صورت دورانی شروع به فولد کردن مواد کنید.
8. مایه کیک اسفنجی را درون قالب ۲۰ تا ۲۲ سانتی متری که با کاغذ روغنی پوشانده شده است بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه درون فر گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ قرار دهید.
9. پس از ۳۰ دقیقه به کمک یک سیخ چوبی از پخت کامل کیک اطمینان حاصل کنید. در صورتی که با فرو کردن سیخ در وسط کیک، چیزی از مواد کیک به سیخ نچسبید، کیک اسفنجی شما آماده است.
نکته: ۳۰ دقیقه اول پخت کیک، به هیچ عنوان درب فر را باز نکنید.
10. پس از خارج کردن کیک از فر، جداره‌های کیک را به کمک پالت یا چاقو، از قالب جدا کنید و اجازه دهید کیک در محیط خنک شود.
در این فاصله می‌توانید خامه را یخ زدایی کنید و فرم دهید.


نکات مربوط به خامه کشی و فیلینگ گذاری کیک تولد
زمانی که کیک در دمای محیط خنک شد، بهتر است حداقل یک ساعت در یخچال به آن استراحت دهید تا در هنگام برش زدن، برش‌های صاف و تمیزی داشته باشید.
کیک اسفنجی به دلیل اینکه در ساختار آن از هیچ گونه مایعاتی استفاده نمی‌شود، باید در هنگام فیلینگ گذاری به کمک شیر، شربت و یا مخلوط آب و عسل مرطوب شود.
برای این منظور، باید هر لایه از کیک را قبل از خامه کشی ‌تر کنید. این کار باعث می‌شود که کیک رطوبت خامه را به خود جذب نکند و در نهایت بافت کیک شما لطیف‌تر باشد.
برای فیلینگ کیک تولد، می‌توانید از خامه قنادی فرم گرفته، سس دلسه دلچه، کارامل، نوتلا، مارمالاد، میوه و مغز‌های مختلف از گردو تا بادام و فندق تست شده استفاده کنید.
پس از فیلینگ کیک، نوبت به آسترکشی می‌رسد. برای این منظور، با خامه فرم گرفته کل کیک را با یک لایه نازک پوشش دهید و در یخچال به مدت حداقل یک ساعت استراحت دهید.
در نهایت سطح کیک را با خامه به صورت کامل کاور کنید. در صورت تمایل می‌توانید از رنگ‌های ژله‌ای یا مایع برای رنگی کردن خامه استفاده کنید.
نکته قابل توجه در هنگام رنگی کردن خامه این است که، رنگ را پس از فرم گرفتن خامه به آن اضافه کنید و از هم زدن بیش از حد خامه پس
از اضافه رنگ بپرهیزید.
برای صاف کردن سطح کیک، از وسیله‌ای به نام کاردک یا خط کش‌های خامه و گاناش کشی فلزی یا پلاستیکی استفاده کنید
در نهایت، کیک خود را با سس شکلات، میوه‌های فصل، گل‌های طبیعی و یا تزیینات فوندانتی تزیین کنید
در صورتی که تمایل دارید به جای کاور خامه از کاور فوندانت برای کیک تولد خانگی خود استفاده کنید، کیک را تا مرحله فیلینگ گذاری مطابق آنچه در بالا گفته شد، درست کنید و مابقی مراحل را مطابق آنچه از این پس آموزش خواهیم داد، ادامه دهید
تزیین کیک تولد خانگی با فوندان
برای تزیین کیک تولد با فوندانت شما می‌توانید از خمیر فوندانت‌های آماده موجود در بازار در رنگ‌ها و اندازه‌های مختلف بهره ببرید. شما همچنین می‌توانید، به راحتی آن را در منزل با استفاده از پودر شکر، پودر ژلاتین، گلوکز و روغن قنادی تهیه کنید!
منبع: ستاره


طرز تهیه کیک تولد اسفنجی ساده

 
آخرین ویرایش:

ZaHRa

سرپرست بخش جهانی دیگر
عضو کادر مدیریت
سرپرست بخش
ویراستار انجمن
  
عضویت
12/5/21
ارسال ها
1,629
امتیاز واکنش
19,304
امتیاز
373
زمان حضور
76 روز 4 ساعت 47 دقیقه
نویسنده این موضوع
•تزیین کیک تولد ساده!
•تزیین کیک تولد خانگی!

تزیین کیک تولد خامه ای با گل و شیرینی ماکارون
366135_345.jpg


تزیین کیک شکلاتی خانگی ساده با شکوفه و دریپ سس برای تولد
366134_631.jpg

تزیین کیک هویج خانگی برای تولد
366133_436.jpg


تزیین کیک تولد خانگی ساده با توت فرنگی و گل طبیعی
366132_576.jpg


تزیین کیک تولد خانگی شکلاتی ساده با دریپ سس و شکلات
366131_270.jpg


طرز تهیه کیک تولد اسفنجی ساده

 
آخرین ویرایش:

ZaHRa

سرپرست بخش جهانی دیگر
عضو کادر مدیریت
سرپرست بخش
ویراستار انجمن
  
عضویت
12/5/21
ارسال ها
1,629
امتیاز واکنش
19,304
امتیاز
373
زمان حضور
76 روز 4 ساعت 47 دقیقه
نویسنده این موضوع
•تزیین کیک تولد دخترانه!



تزیین کیک تولد دخترانه خامه ای با تزیین کوکی آیسینگی و ایزومالت
366138_258.jpg


تزیین کیک تولد دخترانه خامه ای با تم پری دریایی
366139_97234d7c6ea45f88a88.jpg


کیک تولد دخترانه خامه ای با تم پرنسسی
366136_165ae91ed3276cb5da8.jpg


تزیین کیک تولد دخترانه شکلاتی با فوندانت!
366137_634dca2b6ab6e913c61.jpg


طرز تهیه کیک تولد اسفنجی ساده

 
آخرین ویرایش:

ZaHRa

سرپرست بخش جهانی دیگر
عضو کادر مدیریت
سرپرست بخش
ویراستار انجمن
  
عضویت
12/5/21
ارسال ها
1,629
امتیاز واکنش
19,304
امتیاز
373
زمان حضور
76 روز 4 ساعت 47 دقیقه
نویسنده این موضوع
تزیین کیک تولد پسرانه!


تزیین کیک تولد پسرانه خامه ای با تم فوتبالی
366144_852.jpg


کیک تولد پسرانه خامه ای با تم عروسکی با تزیین کوکی آیسینگی
366141_220.jpg


تزیین کیک تولد پسرانه خامه ای با تم ماشینی
366142_946.jpg


تزیین کیک تولد پسرانه خامه ای با تم فوتبالی
366143_478.jpg


تزیین کیک تولد پسرانه خامه ای با تم باب اسفنجی
366145_467.jpg


طرز تهیه کیک تولد اسفنجی ساده

 
آخرین ویرایش:

ZaHRa

سرپرست بخش جهانی دیگر
عضو کادر مدیریت
سرپرست بخش
ویراستار انجمن
  
عضویت
12/5/21
ارسال ها
1,629
امتیاز واکنش
19,304
امتیاز
373
زمان حضور
76 روز 4 ساعت 47 دقیقه
نویسنده این موضوع
•تزیین کیک تولد همسرانه

تزیین کیک تولد خانگی برای همسر با گل مینا
366147_618.jpg


تزیین کیک رد ولوت خانگی به شکل قلب برای تولد همسر
366146_610.jpg


کیک تولد خامه ای با تزیین میوه و شکلات برای همسر
366150_610.jpg


تزیین کیک تولد برای همسر خامه ای با دریپ سس و شکلات
366149_546.jpg




طرز تهیه کیک تولد اسفنجی ساده

 

ZaHRa

سرپرست بخش جهانی دیگر
عضو کادر مدیریت
سرپرست بخش
ویراستار انجمن
  
عضویت
12/5/21
ارسال ها
1,629
امتیاز واکنش
19,304
امتیاز
373
زمان حضور
76 روز 4 ساعت 47 دقیقه
نویسنده این موضوع
•کیک برای تولد مادر!

تزیین کیک تولد خامه ای با گل طبیعی و شیرینی ماکارون برای مادر
366151_213.jpg


تزیین کیک تولد برای مادر با تزیین فوندانت به شکل گلدان یا باغچه گل
366152_601.jpg


تزیین کیک تولد برای مادر با تزیین فوندانت به شکل جعبه
366154_982.jpg


تزیین سابله کیک حروف برای تولد مادر با گل، توت فرنگی، ماکارون و مرنگ
366155_925.jpg


طرز تهیه کیک تولد اسفنجی ساده

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا