خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.
وضعیت
موضوع بسته شده است.

by_aSal_baek04

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1,128
زمان حضور
1 روز 20 ساعت 44 دقیقه
نویسنده این موضوع
قدر بودنت را میدانم اما تو ندانستی قدر داشتنت را میدانم تو ندانستی تنها مال تو بودم اما تو چی آیا تو هم همان طور که شب روز از تو میخوانم و می نویسم شب ها میگریم و روز ها انتظار می کشم برای یه لحظه آمدنت تو نیز این گونه ای؟!

نمیدانم که کجایی .تنها چیزی که از تو میدانم این است که دست هایم به عشق تومی نویسندوقلبم سراغ از روزهای باتوبودن رامی گیرد. نمیدانم که امده ای یا که سراب دارم می بینم سرابی شیرین مثل روزهایی که دستهایت را در دست می گرفتم و به چشمهای زیبایت خیره می شدم و درعمق وجودم فریاد شادی سر میدادم. کاش بودی والان با طنین صدایت می گفتی من امده ام،امده ام تا به حرفهایی که زدم عمل کنم امده ام تا پیشت بمانم و بر زخم قلبت مرحم بزارم به راستی این تو هستی ای عشق پاک من که امده ای یا این سراب است که می بینم.

دلایـــــــل بـــــــــــودنم را مــــــــــرور مــــی کنم هــــــــــرروز! هـــــــــر روز تعدادشان کــــــــــم مــــــــــی شود، آخـــرین بـــــــــــاری کــــــــــــه شمردمشان تنهــــــــــــا یکـــــــــــــــــ دلیل برایم مــــــانده بـــــــــــــــــود آنهـــــــــــــــــــــــــــــم "دیـــــــــــــدن" تــــــــــــــــــــــــــــو بــــــــــــــــود.

حرف دلم...

آخرین ویرایش توسط مدیر:

by_aSal_baek04

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1,128
زمان حضور
1 روز 20 ساعت 44 دقیقه
نویسنده این موضوع
ﺗﻨﻬﺎ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﻮ ﻣﯽ ﻧﻮﯾﺴﻢ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﻮ ﮐﻪ ﺑﺮﻕ ﭼﺸﻤﺎﻧﻢ ﺭﺍ ﺯﻧﺪﻩ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﺩﺳﺘﺎﻥ ﺗﻮ ﮐﻪ ﮔﺮﻣﺎﯼ ﻋﺸﻖ ﺭﺍ ﺧﺠﺎﻟﺖ ﺯﺩﻩ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ ﺑﺮﺍﯼ ﻟﺒﺎﻧﺖ ﮐﻪ ﺟﺰ ﺗﺮﻧﻢ ﻣﺤﺒﺖ ﺭﺍ ﻧﻤﯽ ﺑﻮﺳﻨﺪ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﭙﺶ ﻫﺎﯼ ﻗﻠﺒﺖ ﮐﻪ ﻧﺒﻀﻢ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺯﺩﻥ ﻭﺍ ﻣﯽ ﺩﺍﺭﺩ ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ ﮐﻪ ﺭﻭﺯ ﻭ ﺷﺒﻢ ﻣﻌﻨﺎ ﺩﺍﺭﺩ ﺗﻨﻬﺎ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﻮ ﻣﯽ ﻧﻮﯾﺴﻢ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﻮ ﮐﻪ !!!!... )ﺗﻮ ﭘﺮﻭﺍﺯ ﮐﺮﺩﯼ ﻭﻣﻦ ﺍﺯ ﺑﺎﺭﺵ ﭘﺮﻫﺎﯼ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺍﺕ ﻭﺿﻮ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﻡ ﻭﺑﺮﺳﺮ ﺁﺑﯽ ﺗﺮﯾﻦ ﺳﺠﺎﺩﻩ ﻫﺎ ﻧﻤﺎﺯ ﺻﺒﺮ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻧﻢ

در کویر سوزان تنهایی دلم عطش دیدار هر چند کوتاه تو دارد در این کویر بی انتها .تنها یاد توست که مر حم زخمهای بی قراری من است ای نازنین:بدان که بر شاخسار زبای طبیعت می توان نوشت که برگها می ریزند گل سرخ پرپر می شود وقطره اشک شبنم روزی عمرش به پایان می رسد اما عشق همواره پررنگتر می شود

حرف دلم...

آخرین ویرایش توسط مدیر:

by_aSal_baek04

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1,128
زمان حضور
1 روز 20 ساعت 44 دقیقه
نویسنده این موضوع
ﻏﻢ ﻧﮕﺎﻩ ﺁﺧﺮﺕ ﺗﻮ ﻟﺤﻈﻪ ﯼ ﺧﺪﺍحاﻓﻈﯽ ﮔﺮﯾﻪ ﯼ ﺑﯽ ﻭﻗﻔﻪ ﯼ ﻣﻦ ﺗﻮ ﺍﻭﻥ ﺭﻭﺯﺍﯼ ﮐﺎﻏﺬﯼ ﻗﻮﻝ ﺩﺍﺩﻩ ﺑﻮﺩﯾﻢ ﻣﺎ ﺑﻪ ﻫﻢ ﮐﻪ ﺗﻦ ﻧﺪﯾﻢ ﺑﻪ ﺭﻭﺯﮔﺎﺭ ﭼﻪ ﺑﯽ ﺩﻭﻭﻡ ﺑﻮﺩ ﻗﻮﻟﻤﻮﻥ ﺟﺪﺍ ﺷﺪﯾﻢ ﺁﺧﺮﮐﺎﺭ ﺗﻮ ﺣﺴﺮﺕ ﻧﺒﻮﺩﻧﺖ...
ﻣﻦ ﺑﺎ ﺧﯿﺎﻟﺘﻢ ﺧﻮﺷﻢ..ﺑﺎ ﺭﻓﺘﻨﻢ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺩﯾﺎﺭ ﺁﺭﺯﻭﻫﺎﻣﻮ ﻣﯿﮑﺸﻢ.ﮐﻮﻟﻪ ﺑﺎﺭﻡ ﭘﺮﻩ ﺣﺴﺮﺕ...ﺗﻮ ﺩﻟﻢ ﯾﻪ ﺩﻧﯿﺎ ﺩﺭﺩﻩﻣﺜﻞ ﺁﻭﺍﺭﻩ ﺍﯼ ﺗﻨﻬﺎﻡ ﺗﻮ ﺧﯿﺎﺑﻮﻧﯽ ﮐﻪ ﺳﺮﺩﻩ..!
ﺗﺎ ﺧﯿﺎﻟﺖ ﺑﻪ ﺳﺮﻡ ﻣﯿﺰﻧﻪ ﮔﺮﯾﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﻩ.
ﺁﺭﻭﻡ ﺁﺭﻭﻡ ﺩﻝ ﺗﻨﮕﻢ ﺩﺍﺭﻩ ﺑﯽ ﺗﻮ ﻣﯿﻤﯿﺮﻩ ﮔﻞ مغرﻭﺭ ﻗﺸﻨﮕﻢﻣﻦ ﻓﺮﺍﻣﻮﺷﺖ ﻧﮑﺮدم!

حرف دلم...

by_aSal_baek04

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1,128
زمان حضور
1 روز 20 ساعت 44 دقیقه
نویسنده این موضوع
اینجامن هستم;سکوتی محض سکوتی شکسته ودرهم بخاطرهرروزندیدن تو اینجامن هستم;
تهی اززندگی وروزمره گی خالی ترازهمیشه;باکلافی درهم وپیچ درپیچ معنای سکوتم رابارهابرایت بارهاباچشمانم فرستاده ام.
اینجامن هستم باآوازی که هرگزنشنیدی من هستم وسازی مبهم اینجامن مانده ام تنهادرپس اندوه صدای کهنه سازم من هستم وگلی پرپرشده ازعشقی کور من هستم ویکرنگی شکسته ام اینجامن مانده ام درشهری دوربه انتظارهرلحظه که میآیی درشهری خاک گرفته وغروبی تنگ که سـ*ـینه ام راهر آن می درد.اینجامن مانده ام وسرمایی که استخوانم راداغان کرده است.من هستم سیمایی شکسته ترازهمیشه"اینجامن هستم وخیال همیشگی".

حرف دلم...

by_aSal_baek04

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1,128
زمان حضور
1 روز 20 ساعت 44 دقیقه
نویسنده این موضوع
كاش امشب خنده هاجان ميگرفت.
ماجراى دردپايان ميگرفت.آه ازاين روزگاربدسرشت.سرنوشتم راچه نازيبانوشت. دردهاامشب فراموشم كنيد.
بادهاى مرگ خاموشم كنيد.كاروانى ازپرستوهاگذشت.قسمت من حسرت وافسوس گشت.
اى آدمها ازشماجامانده ام باهزاران دردتنهامانده ام

یکی تنها،بی کس ویار همدمش غصه شدانگار بانگاهی سردوبی روح دلشوشکستن
هربار یکی چشماش خیس اشکه حسرت ی بال پرواز یکی هم سرش تولاکه یکی توخیال پرواز یکی توخلوت کوچه نگران و
دل شکسته ادمامیانو میرن امااون تنهانشسته بله...زندگی همینه یکی رفته یکی مونده زیرگنبده کبوده قصه ی بودونبوده

حرف دلم...

آخرین ویرایش توسط مدیر:

by_aSal_baek04

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1,128
زمان حضور
1 روز 20 ساعت 44 دقیقه
نویسنده این موضوع
ﻣﻬﻤـ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻬـ ﺩﯾﮕﻬـ ﺑﺎﺷﯽ ﯾﺎ ﻧﻬـ . ﻣﻬﻤـ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻬـ ﺩﯾﮕﻬـ ﺩﻭﺳﺘﻤـ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯽ ﯾﺎ ﻧﻬـ.
ﻣﻬﻤـ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻬـ ﺩﯾﮕﻬـ ﻣﻨﻮ ﺑﻬـ ﺧﺎﻃﺮ ﺑﯿﺎﺭﯼ ﯾﺎ ﻧﻬـ . ﻣﻬﻤـ ﻧﯿﺴﺖ ﺩﯾﮕﻬـ ﺗﻮﺭﻭ ﺑﺎ ﯾﮑﯽ ﺩﯾﮕﻬـ ﻣﯿﺒﯿﻨﻤـ ﯾﺎ ﻧﻬـ .
ﻣﻬﻤـ ﺍﯾﻨﻬـ ﮐﻬـ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﮐﻬـ ﺗــﻨﻬﺎ ﻣﯿﺸﯽ.. . ﺯﻣﺎﻧﯽ ﮐﻬـ ﺩﻟﺖ ﻣﯿﮕﯿﺮﻩ ... ﭼﺠﻮﺭﯼ ﻭ ﺑﺎ ﭼﻬـ ﺭﻭﯾﯽ ﺳﺮ ﺑﻬـ ﺍﺳﻤﻮﻥ ﺑﻠﻨﺪ ﻣﯿﮑﻨﯽ ﻭ ﻣﯿﮕﯽ: "
ﺧﺪﺍﯾـــــﺎ ﻣﻦ ﮐﻬـ ﮔﻨﺎﻫﯽ ﻧﮑﺮﺩﻣـ .. . ﭘﺲ ﭼﯽ ﺷﺪ؟! ؟؟ !؟

حرف دلم...

by_aSal_baek04

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1,128
زمان حضور
1 روز 20 ساعت 44 دقیقه
نویسنده این موضوع
ﻫﻨﻮﺯ ﻫﻢ ﺗﻨﻬﺎﻳﻢ ، ﺗﻨﻬﺎﻱ ﺗﻨﻬﺎ ؛ ﺗﻨﻬﺎ ﻗﻠﻢ ﻣﻴﻔﻬﻤﺪ ﺣﺮﻓﻢ ﺭﺍ ...
ﻗﻠﻢ ﻣﻴﺪﺍﻧﺪ ﺩﺭﺩﻡ ﺭﺍ ، ﭼﻮﻥ ﻣﻴﺪﺍﻧﺪ ﺭﺍﺯ ﻟﺮﺯﺵ ﺩﺳﺖ ﻫﺎﻳﻢ ﺭﺍ ... ﺑﺮﮒ ﻫﺎﻱ ﺧﻂ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﻭ ﺳﻴﺎﻩ ﺩﻓﺘﺮﻡ ﻣﻴﻔﻬﻤﻨﺪ ﻋﻤﻖ ﺍﻧﺪﻭﻫﻢ ﺭﺍ ...
ﻣﻴﻔﻬﻤﻨﺪ ﭼﻮﻥ ﺩﻳﺪﻩ ﺍﻧﺪ ، ﭼﺸﻴﺪﻩ ﺍﻧﺪ ﻋﻤﻖ ﺷﻮﺭﻱ ﺍﺷﮏ ﻫﺎﻳﻢ ﺭﺍ ...
ﻭ ﺗﻨﻬﺎ ﺍﯾﻦ ﺯﯾﺮ ﺳﯿﮕﺎﺭﯼ ﻣﯿﻔﻬﻤﺪ ﮐﻪ ﭼﮕﻮﻧﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﭘﺎ ﺑﻪ ﭘﺎﯼ ﺳﯿﮕﺎﺭﻫﺎﯾﻢ ﻣﯿﺴﻮﺯﻡ ﭼﻮﻥ ﺩﯾﺪﻩ ﺭﻧﺞ ﻧﻬﻔﺘﻪ ﺩﺭ ﻧﮕﺎﻫﻢ ﺭﺍ ، ﻏﻢ ﻧﻬﻔﺘﻪ ﺩﺭ ﭘﮏ ﻫﺎﯼ ﻋﻤﯿﻖ ﺳﯿﮕﺎﺭﻡ ﺭﺍ

حرف دلم...

by_aSal_baek04

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1,128
زمان حضور
1 روز 20 ساعت 44 دقیقه
نویسنده این موضوع
دنیا کوچکتر از ان است که گم شده ای را در ان یافته باشی.
هیچ کس اینجا گم نمیشود ،ادم ها به همان خونسردی که امده اند چمدانشان را میبندند و ناپدید می شوند یکی در مه یکی در غبار ،
یکی در باد و بی رحم ترینشان در برف .انچه بر جا میماند رد پایی است و خاطره ای که هراز گاهی پس میزند
مثل نسیم سحر پرده های اتاقت را..

حرف دلم...

by_aSal_baek04

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1,128
زمان حضور
1 روز 20 ساعت 44 دقیقه
نویسنده این موضوع
ﯾﻪ ﻭﻗﺘﺎﯾﯽ ﻫﻢ ﻫﺴﺖ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﻪ ﺩﻟﺖ ﻧﻤﯿﺨﻮﺍﺩﮐﺴﯽ ﺑﻪ ﺯﻧﺪﮔﯿﺖ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﺑﺸﻪﺩﯾﮕﻪ ﺣﺘﯽ ﺣﻮﺻﻠﻪ ﯼ ﺍﯾﻨﻮ ﻧﺪﺍﺭﯼ ﮐﻪ ﺑﺸﻨﻮﯼ
ﭼﺮﺍ ﻣﺴﯿﺠﻤﻮ ﺩﯾﺮ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﺍﺩﯼ ؟ﺩﯾﮕﻪ ﺍﺻﻦ ﺩﻟﺖ ﻧﻤﯿﺨﻮﺍﺩ ﯾﻪ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺍﺯ ﺭﻭﺯﺕ ﺭﻭﺻﺮﻑ ﺍﯾﻦ ﮐﻨﯽ ﮐﻪ ﻣﺘﻘﺎﻋﺪﺵ ﮐﻨﯽ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺶﺩﺍﺭﯼ ﯾﺎ ﻧﻪﮔﻮﺷﯿﺘﻮ ﻣﯿﻨﺪﺍﺯﯼ ﯾﻪ ﮔﻮﺷﻪ ﻭ ﺑﻪ ﺯﻧﺪﮔﯿﺖﻣﯿﺮﺳﯽﯾﻪ ﺷﺎﺭﮊ ﺩﻭ ﺗﻮﻣﻨﯽ ﮐﻢِ ﮐﻢ ﯾﻪ ﻫﻔﺘﻪ ﻣﯿﻤﻮﻧﻪﻭﺍﺳﺖﺑﺎ ﻫﺮ ﮐﺪﻭﻡ ﺍﺯ ﺩﻭﺳﺘﺎﺕ, ﭼﻪ ﭘﺴﺮ ﺑﺎﺷﻦ ﻭ ﭼﻪﺩﺧﺘﺮ ﺭﺍﺣﺖ ﺣﺮﻑ ﻣﯿﺰﻧﯽﻭ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﺍﯾﻨﻢ ﻧﯿﺴﺘﯽ ﮐﻪ ﭘﺲ ﻓﺮﺩﺍ ﺑﮕﻪ
"ﻓﻼﻧﯽﮐﯽ ﺑﻮﺩ? " ﯾﻪ ﻭﻗﺘﺎﯾﯽ ﺍﻧﻘﺪ " ﺗﻨﻬﺎﯾﯿﺖ " ﻭﺍﺳﺖ ﺍﺭﺯﺷﻤﻨﺪﻣﯿﺸﻪﮐﻪ ﺩﯾﮕﻪ ﺟﺎﯼِ ﺧﺎﻟﯽِ ﮐﺴﯽ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯿﺖ ﺣﺲﻧﻤﯿﺸﻪ ....

حرف دلم...

by_aSal_baek04

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1,128
زمان حضور
1 روز 20 ساعت 44 دقیقه
نویسنده این موضوع
دیگه بهم ثابت شده که ما بهم نمیرسیم اشکای من بی فایده ست،
دستای تو تو دست اونه،جشن عروسی تونه خداحافظ تودیگه میری میدونم نمیتونم به تو برسم عزیزم دارم میمیرم ،
دیگه اینجا جای من نیست دیگه دستتات مال من نیست دیگه اون غروربی حد عزیزم همراه من نیست.
خداحافظ عزیزم که اگر چه دیره کاش بغضم وا شه گریه م بگیره اما انگار که قسمت همینه عشقت توی همین جاده بمیره خداحافظ عزیزم ازهمین جاده که رفتی پی بختت منم میرم عزیزم بی تو میمیرم دیگه دنیا جای من نیست دیگه فردا ماله من نیست دیگه دستای نجیبت عزیزم همراه من نیست!!!

حرف دلم...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا