- امتیاز واکنش
- 1,244
- زمان حضور
- 1 روز 20 ساعت 33 دقیقه
نویسنده این موضوع
به نام خدا
نام رمان: سودای خیال
نویسنده: فاطمه شریفزاده عبدی کاربر انجمن رمان ۹۸
ناظر: Mitra_Mohammadi
منتقدان: haniiikhanoom YeGaNeH
ژانر: عاشقانه، اجتماعی
خلاصه:
دختری بودم که تمام زندگیم در سنت ها و روزمرگی هایم به تاراج رفته بود. داشتههایم را دفن و امیدوار به اولین ریسمانی که به دستم رسید چنگ زدم. اولین جرقهی امید، تمام زندگیم را به آتش کشید. مسرور اما ندانسته، بال هایم را باز کردم. غافل از اینکه بال هایی که تمام عمر در بند کشیده شده اند اکنون نمیتوانند به درستی پرواز کنند. می بایستی سقوط می کردم اما تو تمام سیاهی ها را با نور پر کردی و بر زخم بال هایم مرحم نهادی. من و تو برای داشتن هم جنگیدیم و کنار هم به پرواز در آمدیم؛ غافل از آیندهی پیش رویمان!
لینک اثر: در حال تایپ - سودای خیال | crying_lollipop کاربر انجمن رمان ۹۸
نام رمان: سودای خیال
نویسنده: فاطمه شریفزاده عبدی کاربر انجمن رمان ۹۸
ناظر: Mitra_Mohammadi
منتقدان: haniiikhanoom YeGaNeH
ژانر: عاشقانه، اجتماعی
خلاصه:
دختری بودم که تمام زندگیم در سنت ها و روزمرگی هایم به تاراج رفته بود. داشتههایم را دفن و امیدوار به اولین ریسمانی که به دستم رسید چنگ زدم. اولین جرقهی امید، تمام زندگیم را به آتش کشید. مسرور اما ندانسته، بال هایم را باز کردم. غافل از اینکه بال هایی که تمام عمر در بند کشیده شده اند اکنون نمیتوانند به درستی پرواز کنند. می بایستی سقوط می کردم اما تو تمام سیاهی ها را با نور پر کردی و بر زخم بال هایم مرحم نهادی. من و تو برای داشتن هم جنگیدیم و کنار هم به پرواز در آمدیم؛ غافل از آیندهی پیش رویمان!
لینک اثر: در حال تایپ - سودای خیال | crying_lollipop کاربر انجمن رمان ۹۸
نقد و بررسی رمان سودای خیال | crying_lollipop کاربر رمان ۹۸
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
آخرین ویرایش: