خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

ZaHRa

سرپرست بخش جهانی دیگر
عضو کادر مدیریت
سرپرست بخش
ویراستار انجمن
  
عضویت
12/5/21
ارسال ها
1,726
امتیاز واکنش
20,469
امتیاز
418
محل سکونت
☁️
زمان حضور
83 روز 4 ساعت 29 دقیقه
نویسنده این موضوع
پای زغال اخته ( به انگلیسی : Blueberry crumble Pie ) همانند دیگری شیرینی های پای، با خمیر پای تهیه می شود و آن را با زغال اخته پر کرده و با جو پرک بو داده شده تزیین می کنیم.
مواد لازم برای تهیه پای زغال اخته
مواد پوسته:

5 و 1/2 فنجان ( 800 گرم ) زغال اخته تازه
1/2 فنجان ( 100 گرم ) شکر دانه ای
1/3 فنجان ( 40 گرم ) آرد همه منظوره
1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
1 قاشق غذاخوری آب لیمو
2 قاشق چای خوری پوست لیمو
نمک مقداری
مواد رویه و تزیین:
1/2 فنجان ( 100 گرم ) شکر قهوه ای
6 قاشق غذا خوری ( 50 گرم ) آرد همه منظوره
1 قاشق چایخوری دارچین
6 قاشق سوپخوری ( 85 گرم ) کره
2/3 فنجان ( 50 گرم ) جو دو سر پرک
جدول ارزش غذایی پای زغال اخته

کالری 300

سدیم 290 میلی گرم

چربی 14 گرم

پتاسیم 0 میلی گرم

چربی اشباع شده 7 گرم


طرز تهیه پای زغال اخته

 
  • تشکر
Reactions: YeGaNeH

ZaHRa

سرپرست بخش جهانی دیگر
عضو کادر مدیریت
سرپرست بخش
ویراستار انجمن
  
عضویت
12/5/21
ارسال ها
1,726
امتیاز واکنش
20,469
امتیاز
418
محل سکونت
☁️
زمان حضور
83 روز 4 ساعت 29 دقیقه
نویسنده این موضوع
کربن 44 گرم
فیبر 1 گرم
منگنز 0 گرم
قند 25 گرم
پروتئین 3 گرم
کلسترول 0 میلی گرم
ویتامین آ 0٪
کلسیم 0٪
ویتامین سی 0٪
آهن 2٪

روش تهیه پای زغال اخته
پوسته: در یک کاسه بزرگ آرد و نشاسته ذرت و شکر و نمک را مخلوط کرده سپس کره را با چنگال تکه تکه کرده و در مواد ریخته و مخلوط کنید.
تهیه مواد داخل پای: در یک کاسه بزرگ، زغال اخته، شکر دانه ای، آرد، نشاسته ذرت، آب لیمو و پوست لیمو را ترکیب کنید. سپس در یخچال بگذارید.
فر را تا دمای 400 درجه فارنهایت ( 204 درجه سانتیگراد ) گرم کنید.

خمیر را روی سطح کار گذاشته و کمی ورز دهید و به اندازه 9 اینچ باز کنید و در ظرف پخت گذاشته و با انگشت به ظرف بچسبانید و پهن کنید. سپس مواد داخل پای را با قاشق وسط آن بریزید.
تهیه مواد تزیین پای: در یک کاسه متوسط شکر قهوه ای، آرد و دارچین را با هم مخلوط کنید. سپس تکه های کره را در آن انداخته و روی پای ریخته و جو دو سر پرک روی آن بپاشید.

زمان پخت پای 25 دقیقه است. درجه حرارت فر را به دمای 375 درجه فارنهایت ( 190 درجه سانتیگراد ) کم کنید و 30 تا 35 دقیقه دیگر بگذارید پای بپزد. بعد از 20 دقیقه برای اینکه لبه های پای نسوزد، روی آن را در فویل آلومینیومی بپیچید.
سپس از فر خارج کرده و بعد از 3 ساعت که کاملا خنک شده برش بزنید و سرو کنید.
منبع: شیرینی فروش


طرز تهیه پای زغال اخته

 
  • تشکر
Reactions: YeGaNeH
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا