نویسنده این موضوع
پای زغال اخته ( به انگلیسی : Blueberry crumble Pie ) همانند دیگری شیرینی های پای، با خمیر پای تهیه می شود و آن را با زغال اخته پر کرده و با جو پرک بو داده شده تزیین می کنیم.
مواد لازم برای تهیه پای زغال اخته
مواد پوسته:
5 و 1/2 فنجان ( 800 گرم ) زغال اخته تازه
1/2 فنجان ( 100 گرم ) شکر دانه ای
1/3 فنجان ( 40 گرم ) آرد همه منظوره
1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
1 قاشق غذاخوری آب لیمو
2 قاشق چای خوری پوست لیمو
نمک مقداری
مواد رویه و تزیین:
1/2 فنجان ( 100 گرم ) شکر قهوه ای
6 قاشق غذا خوری ( 50 گرم ) آرد همه منظوره
1 قاشق چایخوری دارچین
6 قاشق سوپخوری ( 85 گرم ) کره
2/3 فنجان ( 50 گرم ) جو دو سر پرک
جدول ارزش غذایی پای زغال اخته
کالری 300
سدیم 290 میلی گرم
چربی 14 گرم
پتاسیم 0 میلی گرم
چربی اشباع شده 7 گرم
مواد لازم برای تهیه پای زغال اخته
مواد پوسته:
5 و 1/2 فنجان ( 800 گرم ) زغال اخته تازه
1/2 فنجان ( 100 گرم ) شکر دانه ای
1/3 فنجان ( 40 گرم ) آرد همه منظوره
1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
1 قاشق غذاخوری آب لیمو
2 قاشق چای خوری پوست لیمو
نمک مقداری
مواد رویه و تزیین:
1/2 فنجان ( 100 گرم ) شکر قهوه ای
6 قاشق غذا خوری ( 50 گرم ) آرد همه منظوره
1 قاشق چایخوری دارچین
6 قاشق سوپخوری ( 85 گرم ) کره
2/3 فنجان ( 50 گرم ) جو دو سر پرک
جدول ارزش غذایی پای زغال اخته
کالری 300
سدیم 290 میلی گرم
چربی 14 گرم
پتاسیم 0 میلی گرم
چربی اشباع شده 7 گرم
طرز تهیه پای زغال اخته
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com