خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

-FãTéMęH-

مدیر ارشد رمان ۹۸
عضو کادر مدیریت
مدیر ارشد انجمن
  
عضویت
28/5/23
ارسال ها
2,769
امتیاز واکنش
10,741
امتیاز
328
محل سکونت
بوشهر
زمان حضور
44 روز 17 ساعت 16 دقیقه
نویسنده این موضوع
مواد لازم برای تهیه موس کدو حلوایی

زمان پخت: 30
کدو حلوایی: 400 گرم
پوره پودر ژلاتین: 15 گرم
ماست: 450 گرم
دارچین: نصف قاشق چای ‌خوری
خامه قنادی: 450 گرم
زنجبیل: یک چهارم قاشق چای ‌خوری
شیر: یک پیمانه کم چرب
جوز هندی: یک چهارم قاشق چای‌ خوری
شکر: یک پیمانه

بهترین طرز تهیه موس کدو حلوایی

کدو حلوایی یا همان کدو تنبل جزو مواد بسیار مغذی است که خیلی از افراد طعم آن را به صورت طبیعی دوست ندارند و باید با روش های خاصی تهیه شود. برای پختن کدو حلوایی باید نکاتی را رعایت کنید تا تبدیل به یک دسر خوشمزه شود و از خوردن آن لـ*ـذت ببرید.
کدو حلوایی خاصیت های زیادی دارد و برای سلامت چشم ها و پروستات مفید است و باعث کاهش ابتلا به سرطان می‌شود. همچنین عصاره کدو تنبل به تقویت سیستم ایمنی بدن و کاهش قند خون کمک می‌ کند.

با مطالعه طرز تهیه موس کدو حلوایی که در ادامه معرفی می کنیم می‌ توانید یک دسرخوشمزه از این ماده پرخاصیت تهیه کنید و به همراه خانواده میل نمایید.

unnamed-1.jpeg


موس کدو حلوایی

 
  • تشکر
Reactions: ~Hasti~

-FãTéMęH-

مدیر ارشد رمان ۹۸
عضو کادر مدیریت
مدیر ارشد انجمن
  
عضویت
28/5/23
ارسال ها
2,769
امتیاز واکنش
10,741
امتیاز
328
محل سکونت
بوشهر
زمان حضور
44 روز 17 ساعت 16 دقیقه
نویسنده این موضوع
تهیه این دسر کار بسیار آسانی است و حدود یک ساعت و نیم زمان می‌ خواهد و در کمتر از نیم ساعت آماده می‌شود. مواد لازمی که در ادامه مشاهده می‌ کنید برای 4 نفر تدارک دیده شده و در صورتی که بخواهید موس را برای تعداد نفرات کمتر یا بیشتر تهیه کنید باید با رعایت نسبت ها مقدار مواد اولیه را تغییر دهید.

دستور پخت موس کدو حلوایی
-
در اولین مرحله برای پختن این دسر باید داخل یک قابلمه یک پیمانه شیر به همراه پودر ژلاتین ریخته و مخلوط کنید و روی شعله ملایم گاز قرار دهید و بعد از اینکه شروع به بخار کردن نمود، قبل از اینکه به جوش بیاید قابلمه را از روی شعله بردارید تا خنک شود.
- در مرحله بعدی باید ماست، پوره کدو حلوایی، دارچین، شکر، جوز هندی و زنجبیل را داخل یک کاسه مخلوط کنید و با سرعت متوسط همزن به هم بزنید تا به خوبی یکدست و مخلوط شوند و کمی هم خامه قنادی فرم گرفته سولیانو را به آنها اضافه کرده و مجدداً هم بزنید و در این زمان همزن را با سرعت پایین روشن کنید و مخلوط شیر گرمی هم که تهیه کرده بودید را به آنها اضافه کنید و هم زدن را تا جایی ادامه دهید که محتویات یک دستی حاصل شود.
- در نهایت حدود 4 ساعت موادی که به دست آمده را داخل یخچال بگذارید تا کاملاً بسته شود. وقتی که دسر شما بسته شد می توانید داخل ظرف های مورد نظر سرو کرده و با دارچین و خامه روی آن را تزئین کنید. اکنون دسر کدو حلوایی شما آماده است و می توانید آن را نوش جان کنید.

pumpkin1.jpeg
unnamed-26f7ce27eb9be2c56.jpeg


منبع: آف دکور


موس کدو حلوایی

 
  • تشکر
Reactions: ~Hasti~
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا