- امتیاز واکنش
- 26,343
- زمان حضور
- 51 روز 13 ساعت 43 دقیقه
اسم و فامیل: فاطمه زارعی
!~Fatemeh zarei~!
تاریخ تولد: 1383/04/16
پایهتحصیلی: دیپلم انسانی
هدف در آینده: آرامش
الگوی زندگی: هیچکس
شعار همیشگی: شعاری ندارم
توصیف شخصی خودت در برابر شخصیتخودت: ---
نقطهیضعفت: زود اعتماد میکنم ، خیلی ها رو به عنوان دوستم حساب باز میکردم روشون ولی اشتباه فکر میکردم ، زود می رنجیم ، کینه ای ام به شدت
نقطهیقوتت: میتونم دوست خوبی باشم
توصیف ظاهر خودت: چهرمو دوست ندارم ولی خدا خواسته اینطوری باشه و باهاش کنار اومدم اما اعتماد به نفسم پایینه همچنان
علایق و اعتقادات: به خیلی چیزا علاقه دارم مثل تفریح و گشت و گذار ، یا دورهمی با دوستام ، دیدن فیلم و سریال و ...
من معتقدم اکثر آدما مهربون نیستن و خودشون رو زدن به مهربون بودن پس باید حواسمون به ادمای اطرافمون باشه
کارتون مورد علاقهی بچگی: آخرین تک شاخ
یکجمله یا شعر تقدیمی به رفیقای خودت در انجمن+تگرفیقهاتون:
Leila_r
~Kimia Varesi~
کوثر پورخضر
paeez81
چند تا از بچهها که اف خوردن ولی بازم تگ شون میکنم
NAZI_KH
عروس شب
Hadis.A 862
ASAL RIAZIAN
میخواستم بهتون بگم که خیلی دوستون دارم بچهها:)
امیدوارم بمونین برام
ببخشید اگه برای دوستی مون کم گذاشتم افسردگی و فشار روحی و روانی نمیزاره به هیچکی و هیچکس فکر کنم ولی هیچ وقت فرامشتون نمیکنم
افرادی که از قلم جا افتادن به این دلیل نبوده که یادم رفته تگشون کنم، بلکه به این دلیل بوده که یا دوستام نبودن و یا منو به عنوان دوست خودشون ندونستن و یا حالا هر چی خودشون بهتر میدونن.
ثبت تاریخ پر کردن فرم: 1402/05/7
!~Fatemeh zarei~!
تاریخ تولد: 1383/04/16
پایهتحصیلی: دیپلم انسانی
هدف در آینده: آرامش
الگوی زندگی: هیچکس
شعار همیشگی: شعاری ندارم
توصیف شخصی خودت در برابر شخصیتخودت: ---
نقطهیضعفت: زود اعتماد میکنم ، خیلی ها رو به عنوان دوستم حساب باز میکردم روشون ولی اشتباه فکر میکردم ، زود می رنجیم ، کینه ای ام به شدت
نقطهیقوتت: میتونم دوست خوبی باشم
توصیف ظاهر خودت: چهرمو دوست ندارم ولی خدا خواسته اینطوری باشه و باهاش کنار اومدم اما اعتماد به نفسم پایینه همچنان
علایق و اعتقادات: به خیلی چیزا علاقه دارم مثل تفریح و گشت و گذار ، یا دورهمی با دوستام ، دیدن فیلم و سریال و ...
من معتقدم اکثر آدما مهربون نیستن و خودشون رو زدن به مهربون بودن پس باید حواسمون به ادمای اطرافمون باشه
کارتون مورد علاقهی بچگی: آخرین تک شاخ
یکجمله یا شعر تقدیمی به رفیقای خودت در انجمن+تگرفیقهاتون:
Leila_r
~Kimia Varesi~
کوثر پورخضر
paeez81
چند تا از بچهها که اف خوردن ولی بازم تگ شون میکنم
NAZI_KH
عروس شب
Hadis.A 862
ASAL RIAZIAN
میخواستم بهتون بگم که خیلی دوستون دارم بچهها:)
امیدوارم بمونین برام
ببخشید اگه برای دوستی مون کم گذاشتم افسردگی و فشار روحی و روانی نمیزاره به هیچکی و هیچکس فکر کنم ولی هیچ وقت فرامشتون نمیکنم
افرادی که از قلم جا افتادن به این دلیل نبوده که یادم رفته تگشون کنم، بلکه به این دلیل بوده که یا دوستام نبودن و یا منو به عنوان دوست خودشون ندونستن و یا حالا هر چی خودشون بهتر میدونن.
ثبت تاریخ پر کردن فرم: 1402/05/7
~بیوگرافی جامع کاربران رمان ۹۸~
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
آخرین ویرایش: