خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Parmida_viola

مدیر آزمایشی تالار خانواده و زندگی
مدیر آزمایشی
گرافیست انجمن
  
عضویت
3/10/21
ارسال ها
1,738
امتیاز واکنش
6,635
امتیاز
233
محل سکونت
Sicily, italy
زمان حضور
29 روز 15 ساعت 18 دقیقه
نویسنده این موضوع
گوشت : 250-300 گرم
به : 500 گرم
سیب زمینی : یک عدد متوسط
پیاز : یک عدد کوچک
مربای آلبالو : 3 قاشق غذاخوری
آبلیمو : 2 قاشق غذاخوری
شکر : 2 قاشق غذاخوری
نمک : خیلی کم
روغن : یک قاشق غذاخوری
آب : 1.5 لیتر

دستور پخت:
روغن رو توی قابلمه می ریزیم و روی حرارت قرار میدیم.
پیاز رو خرد می کنیم و به روغن اضافه می کنیم و تفت میدیم.
گوشت رو اضافه می کنیم و باز هم کمی تفت میدیم.
آب رو اضافه می کنیم و درب قابلمه رو می بندیم و می گذاریم به مدت 1 تا 1.5 ساعت بپزه.
به و سیب زمینی رو خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم.
آبلیمو و مربای آلبالو رو هم به مواد قابلمه اضافه می کنیم و حرارت رو کم می کنیم تا آروم به مدت 1 ساعت بپزه و جا بیفته.
در مدت یک ساعت آخر ، اصلا نباید درب قابلمه رو باز کنیم ، تا خورش رنگ قرمز خیلی قشنگی پیدا کنه.
درب قابلمه رو که بعد از یک ساعت باز کردیم ، با توجه به میل خودمون ، کمی شکر رو به همراه یک نوک انگشت نمک به اون اضافه می کنیم و آب اون رو اندازه می کنیم.
آب این خورشت نباید زیاد باشه ، ولی نباید هم اصلا بدون آب باشه . با این مقادیری که گفتم باید حدود یک تا دو ملاقه آب توی قابلمه باشه.
بعد از 5 دقیقه خورشت ما آماده است. نوش جان
نکته: این نوع خورشت به، یه غذای کاملا اصفهانیه که هم به صورت کاملاً شیرین و هم به صورت ملس (ترش و شیرین) درست میشه. قبلاً این خورشت همراه نون خورده می شده، ولی الآن در کنار برنج خیلی خوشمزه است.

منبع: چی بپزم


طرز تهیه خورشت به اصفهان

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا