خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Parmida_viola

مدیر آزمایشی تالار خانواده و زندگی
مدیر آزمایشی
گرافیست انجمن
  
عضویت
3/10/21
ارسال ها
1,751
امتیاز واکنش
6,705
امتیاز
233
محل سکونت
Sicily, italy
زمان حضور
29 روز 15 ساعت 18 دقیقه
نویسنده این موضوع
مواد لازم برای تهیه جایرو گوشت
پیاز خورد‌شده نصف عدد
گوشت گوسفندی ۴۵۰ گرم
گوشت چرخ‌کرده ۴۵۰ گرم
سیر خورد‌شده یک قاشق غذاخوری
پونه کوهی خشک یک قاشق چای‌خوری
زیره آسیاب‌شده یک قاشق چای‌خوری
مرزنجوش خشک یک قاشق چای‌خوری
رزماری خشک یک قاشق چای‌خوری
آویشن یک قاشق چای‌خوری
فلفل یک قاشق چای‌خوری
نمک دریایی یک‌چهارم قاشق چای‌خوری


طرز تهیه جایرو گوشت:

مرحله اول
پیاز را ریز خورد کرده و آب آن را با یک پارچه تمیز بگیرید.

مرحله دوم
پیاز رنده‌شده، گوشت گوسفند، گوشت چرخ‌کرده، سیر، پونه کوهی، زیره، مرزنجوش، رزماری، آویشن، فلفل و نمک را در یک کاسه یا ظرف بزرگ به خوبی با یکدیگر ترکیب کنید. برای مخلوط شدن بهتر آن‌ها، از دست استفاده کنید. برای مزه گرفتن بهتر مواد، روی ظرف را پوشانده و آن را به مدت یک تا دو ساعت در یخچال بگذارید.

مرحله سوم
فر را با دمای ۱۶۵ درجه سانتی‌گراد «۳۲۵ درجه فارنهایت» گرم کنید.

مرحله چهارم
مخلوط گوشت را داخل غذاساز ریخته و به مدت یک دقیقه آن را ریز کنید تا بافت چسبناکی به خود بگیرند. مواد را داخل قالب ریخته و آن را تا حد امکان فشار دهید تا فشرده شوند. اجازه دهید مواد در دمای ۷۵ درجه سانتی‌گراد به مدت ۴۵ تا یک ساعت بپزد.

مرحله پنجم
چربی گوشت را گرفته و اجازه دهید که جایرو خنک شود. بعد از خنک شدن، به هر تعداد و اندازه‌ای که می‌خواهید آن‌ها را برش دهید.

مرحله ششم
درون نان‌های پیتا را خالی کرده، و با تکه‌های گوشت، کاهو و گوجه پر کنید، در آخر سس تزاتزیکی را روی آن بریزید.

منبع: کتاب کاله


طرز تهیه جایرو گوشت

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا