- عضویت
- 3/10/21
- ارسال ها
- 1,738
- امتیاز واکنش
- 6,635
- امتیاز
- 233
- محل سکونت
- Sicily, italy
- زمان حضور
- 29 روز 15 ساعت 18 دقیقه
نویسنده این موضوع
مواد لازم برای تهیه جایرو گوشت
پیاز خوردشده نصف عدد
گوشت گوسفندی ۴۵۰ گرم
گوشت چرخکرده ۴۵۰ گرم
سیر خوردشده یک قاشق غذاخوری
پونه کوهی خشک یک قاشق چایخوری
زیره آسیابشده یک قاشق چایخوری
مرزنجوش خشک یک قاشق چایخوری
رزماری خشک یک قاشق چایخوری
آویشن یک قاشق چایخوری
فلفل یک قاشق چایخوری
نمک دریایی یکچهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه جایرو گوشت:
مرحله اول
پیاز را ریز خورد کرده و آب آن را با یک پارچه تمیز بگیرید.
مرحله دوم
پیاز رندهشده، گوشت گوسفند، گوشت چرخکرده، سیر، پونه کوهی، زیره، مرزنجوش، رزماری، آویشن، فلفل و نمک را در یک کاسه یا ظرف بزرگ به خوبی با یکدیگر ترکیب کنید. برای مخلوط شدن بهتر آنها، از دست استفاده کنید. برای مزه گرفتن بهتر مواد، روی ظرف را پوشانده و آن را به مدت یک تا دو ساعت در یخچال بگذارید.
مرحله سوم
فر را با دمای ۱۶۵ درجه سانتیگراد «۳۲۵ درجه فارنهایت» گرم کنید.
مرحله چهارم
مخلوط گوشت را داخل غذاساز ریخته و به مدت یک دقیقه آن را ریز کنید تا بافت چسبناکی به خود بگیرند. مواد را داخل قالب ریخته و آن را تا حد امکان فشار دهید تا فشرده شوند. اجازه دهید مواد در دمای ۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۴۵ تا یک ساعت بپزد.
مرحله پنجم
چربی گوشت را گرفته و اجازه دهید که جایرو خنک شود. بعد از خنک شدن، به هر تعداد و اندازهای که میخواهید آنها را برش دهید.
مرحله ششم
درون نانهای پیتا را خالی کرده، و با تکههای گوشت، کاهو و گوجه پر کنید، در آخر سس تزاتزیکی را روی آن بریزید.
منبع: کتاب کاله
پیاز خوردشده نصف عدد
گوشت گوسفندی ۴۵۰ گرم
گوشت چرخکرده ۴۵۰ گرم
سیر خوردشده یک قاشق غذاخوری
پونه کوهی خشک یک قاشق چایخوری
زیره آسیابشده یک قاشق چایخوری
مرزنجوش خشک یک قاشق چایخوری
رزماری خشک یک قاشق چایخوری
آویشن یک قاشق چایخوری
فلفل یک قاشق چایخوری
نمک دریایی یکچهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه جایرو گوشت:
مرحله اول
پیاز را ریز خورد کرده و آب آن را با یک پارچه تمیز بگیرید.
مرحله دوم
پیاز رندهشده، گوشت گوسفند، گوشت چرخکرده، سیر، پونه کوهی، زیره، مرزنجوش، رزماری، آویشن، فلفل و نمک را در یک کاسه یا ظرف بزرگ به خوبی با یکدیگر ترکیب کنید. برای مخلوط شدن بهتر آنها، از دست استفاده کنید. برای مزه گرفتن بهتر مواد، روی ظرف را پوشانده و آن را به مدت یک تا دو ساعت در یخچال بگذارید.
مرحله سوم
فر را با دمای ۱۶۵ درجه سانتیگراد «۳۲۵ درجه فارنهایت» گرم کنید.
مرحله چهارم
مخلوط گوشت را داخل غذاساز ریخته و به مدت یک دقیقه آن را ریز کنید تا بافت چسبناکی به خود بگیرند. مواد را داخل قالب ریخته و آن را تا حد امکان فشار دهید تا فشرده شوند. اجازه دهید مواد در دمای ۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۴۵ تا یک ساعت بپزد.
مرحله پنجم
چربی گوشت را گرفته و اجازه دهید که جایرو خنک شود. بعد از خنک شدن، به هر تعداد و اندازهای که میخواهید آنها را برش دهید.
مرحله ششم
درون نانهای پیتا را خالی کرده، و با تکههای گوشت، کاهو و گوجه پر کنید، در آخر سس تزاتزیکی را روی آن بریزید.
منبع: کتاب کاله
طرز تهیه جایرو گوشت
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com