خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

ZaHRa

سرپرست بخش جهانی دیگر
عضو کادر مدیریت
سرپرست بخش
ویراستار انجمن
  
عضویت
12/5/21
ارسال ها
1,726
امتیاز واکنش
20,449
امتیاز
418
محل سکونت
☁️
زمان حضور
83 روز 40 دقیقه
نویسنده این موضوع
کیک نارگیلی یکی از انواع کیک های خوشمزه بین المللی است که معمولا برای عصرانه تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با چی شی همراه باشید.

طرز تهیه کیک اسفنجی
طرز تهیه کیک اسفنجی
مواد لازم کیک نارگیلی
آرد قنادی۲ لیوان
شیر۱ لیوان
شکر۱ لیوان
روغن مایع½ لیوان
پودر نارگیل½ لیوان
تخم مرغ۴ عدد
بکینگ پودر۱ قاشق غذاخوری
وانیل۱ پنس
دستور پخت کیک نارگیلی
مرحله اول
برای تهیه کیک نارگیلی خوشمزه ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا زمان اماده شدن مایه کیک کاملا گرم شود. برای شروع تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل داخل یک کاسه بزرگ مخلوط می کنیم.

مرحله دوم
زمانی که شکر به طور کامل حل شد و مخلوط تخم مرغ و شکر کرم رنگ شد، شیر را اضافه می کنیم و ۳۰ ثانیه مخلوط می کنیم تا با دیگر مواد یکدست شود. در ادامه روغن را نیز مانند شیر اضافه می کنیم و ۳۰ ثانیه مخلوط می کنیم.

مرحله سوم
در این مرحله آرد را به همراه بکینگ پودر دو مرتبه الک می کنیم، سپس کم کم و در چندین مرحله به مواد اضافه می کنیم و با لیسک مخلوط می کنیم تا مایه کیک یکدست شود و هیچ گونه گلوله آردی در مایه کیک باقی نماند.
مرحله چهارم
البته باید به این نکته هم توجه داشته باشیم که فقط مایه کیک را باید در حدی ترکیب کنیم که آرد و دیگر مواد یکدست شوند و بیش از حد مخلوط کردن مایه کیک باعث می شود که اثر بکینگ پودر از بین برود و کیک به خوبی پف نکند.
مرحله پنجم
پس از اینکه مایه کیک یکدست شدف پودر نارگیل را اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم تا با دیگر مواد یکدست شود. حالا یک قالب مناسب را با روغن جداکننده کیک چرب می کنیم یا در صورت نبود روغن جداکننده از کاغذ روغنی استفاده می کنیم.

مرحله ششم
در این مرحله مایه کیک را داخل قالب می ریزیم و چند بار محکم به سطح کار می کوبیم تا حباب های موجود در مایه کیک از بین بروند. حالا قالب را در طبقه وسط فر قرار می دهیم و ۴۰ تا ۴۵ دقیقه زمان می دهیم تا کیک بپزد.
مرحله هفتم
پس از گذشت ۴۰ دقیقه کیک را با خلال دندان یا سیخ چوبی تست می کنیم و در صورتی که به طور کامل پخته بود از فر خارج می کنیم. حالا صبر می کنیم تا کیک از حرارت بیفتد سپس آنرا از قالب خارج کرده و برش می زنیم.

نکات پخت کیک نارگیلی
روغن جداکننده کیک
در صورتی که کاغذ روغنی در دسترس ندارید می توانید با ترکیب مقداری کره، روغن مایع و آرد روغن مخصوص جداکردن کیک از قالب را تهیه کنید.
منبع: چی‌شی


کیک نارگیلی

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا