Z.a.H.r.A☆
مدیر تالار ماورا
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار انجمن
- امتیاز واکنش
- 9,398
- زمان حضور
- 168 روز 8 ساعت 55 دقیقه
نویسنده این موضوع
کودکان بدون شک بامزه و جذاب هستند اما به نظر میرسد گاهی میتوانند با نیروهای ماوراء الطبیعه نیز ارتباط داشته باشند و حرفهای ترسناکی بزنند. در این باره تئوریهای زیادی مطرح شده است که تمامی شان در یک نکته مشترک هستند، فرضیههای مذکور دلیل این موضوع را دور بودن کودکان از هنجارهای اجتماعی میدانند.
این ماجرا حقیقت داشته باشد یا نه قصد داریم در ادامه نگاهی داشته باشیم به برخی تجارب دلهره آور که والدین و بزرگترهای کودکان با ما در میان گذاشته اند، آنها حرفهایی از زبان بچه ها شنیده اند که واقعا تامل برانگیز و ترسناک است.
متوجه شدم پسرم آنقدر از آب میترسد که از دوش گرفتن امتناع میکند، علت ترسش را از او پرسیدم و او پاسخ داد: "چون قبلا غرق شده بودم از آب میترسم."
نیمههای شب دختر هفت ساله ام من را از خواب بیدار کرد و گفت: "مادر، مریم (Marry) میگوید باید از خانه اش برویم وگرنه ما را میکشد." نکته وحشتناک ماجرا این است که نام صاحب قبلی خانه مریم بود.
این ماجرا حقیقت داشته باشد یا نه قصد داریم در ادامه نگاهی داشته باشیم به برخی تجارب دلهره آور که والدین و بزرگترهای کودکان با ما در میان گذاشته اند، آنها حرفهایی از زبان بچه ها شنیده اند که واقعا تامل برانگیز و ترسناک است.
متوجه شدم پسرم آنقدر از آب میترسد که از دوش گرفتن امتناع میکند، علت ترسش را از او پرسیدم و او پاسخ داد: "چون قبلا غرق شده بودم از آب میترسم."
نیمههای شب دختر هفت ساله ام من را از خواب بیدار کرد و گفت: "مادر، مریم (Marry) میگوید باید از خانه اش برویم وگرنه ما را میکشد." نکته وحشتناک ماجرا این است که نام صاحب قبلی خانه مریم بود.
ترسناکترین جملات کودکان که باعث وحشت والدین می شود!
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com