- عضویت
- 12/5/21
- ارسال ها
- 1,726
- امتیاز واکنش
- 20,469
- امتیاز
- 418
- محل سکونت
- ☁️
- زمان حضور
- 83 روز 4 ساعت 29 دقیقه
نویسنده این موضوع
طرز تهیه بستنی کاستارد
بستنی کاستارد می تواند انتخاب خوبی برای شما باشد. کاستارد، این دسر قدیمی ایتالیایی، میان وعده ای غنی از زرده تخم مرغ، خامه و شیر است. معمولا کاستارد را در غلظت های متفاوتی سرو میکنند؛ به این صورت که بسته به مقدار تخم مرغ و آرد مصرفی در آن، میتوانید کاستارد را مثل یک سس بی نظیر روی تارت خود بریزید. و یا، همانطور که فرانسوی ها بیشتر این دسر را سرو میکنند، آن را مثل یک کرم غلیظ و به عنوان میان وعده ای مستقل در برنامه عصرانه خود داشته باشید.
مواد لازم برای تهیه بستنی کاستارد :
تخم مرغ ۲ عدد
زرده تخم مرغ ۴ عدد
شیر پر چرب ۲ پیمانه
شکلات شیری ۱۲۰ گرم
پودر شیر خشک ۱/۳ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
خامه ۲ و نیم پیمانه
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
طرز تهیه بستنی کاستارد :
این بستنی شیرینی زننده ای ندارد و مواد به کار رفته در آن، باعث سنگینی بیش از حد این دسر نشده است.
در تهیه بستنی کاستارد معمولا از شکلات های چیپسی استفاده میشود. اما شکلات تخته ای شیری خرد شده نیز جایگزین خوبی برای شکلات های چیپسی است.
مرحله اول:
شکلات های چیپسی و یا شکلات شیری خرد شده را در کاسه ای بزرگ بریزید
مرحله دوم:
پودر شیر خشک و نصف شکر را در قابلمه یا شیرجوش بزرگی بریزید و با یک همزن دستی، آن ها را مخلوط کنید. همزمان با هم زدن مخلوط به تدریج شیر را و سپس خامه را اضافه کرده، مخلوط را روی حرارت ملایم قرار دهید. همچنان مخلوط خود را هم زنید تا شروع به جوشیدن کند. هم زدن را تا دو دقیقه پس از اینکه مخلوط شروع به جوشیدن کرد ادامه دهید. سپس آن را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید خنک شود. هرازچندگاهی مخلوط را هم بزنید تا روی آن نبندد.
مرحله سوم:
در ظرفی دیگر، باقیمانده شکر را با تخم مرغ ها و زرده تخم مرغ ها مخلوط کنید. بهتر است اینکار را با همزن برقی انجام دهید تا مواد خوب ترکیب شوند و مخلوطی یکنواخت به دست آید. برای سهولت در هم زدن، بهتر است همزمان با هم زدن حدود یک پیمانه از مخلوط کاکائو و شکری را که اکنون کمی خنک شده است به تدریج به تخم مرغ ها اضافه کنید.
مرحله چهارم:
مخلوط شیر و شکر باقیمانده را به تدریج به شکلات های چیپسی اضافه کنید تا آب شوند. بهتر است اول یک سوم مخلوط را روی شکلات های چیپسی بریزید، کمی هم زده و سپس یک سوم دیگر را به آن اضافه کنید تا شکلات ها کامل آب شوند. و مخلوط یکدستی به دست بیاید.
مرحله پنجم:
مخلوط تخم مرغ را روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید. دقت کنید که حتما آن را پیوسته هم بزنید. در غیر اینصورت و درصورت حرارت دیدن بیش از حد تخم مرغ ها سفت میشوند و از مخلوط جدا میگردند. مخلوط را آنقدر حرارت دهید تا غلیظ شود. سپس سریعا از روی حرارت برداشته و حدود ۳۰ ثانیه هم بزنید تا یکنواختی خود را از دست ندهد.
مرحله ششم:
مخلوطی که در مرحله ۴ آماده کردید را به این مخلوط تخم مرغ اضافه کنید. اینکار را به تدریج انجام دهید. بهتر است ابتدا یک پیمانه از مخلوط تخم مرغ را به مخلوط شکلات اضافه کرده هم بزنید سپس مخلوط به دست آمده را به بقیه مخلوط تخم مرغ اضافه کنید. در این مرحله پودر وانیل را نیز به مواد اضافه کنید.
مرحله هفتم:
دسر خود را از صافی رد کنید. این کار به یکنواختی بیشتر آن کمک میکند. سپس روی بستنی کاستارد شکلات خود را پوشانده و حداقل ۶ ساعت در فریز قرار دهید. میتوانید آن را در یک بستنی ساز ریخته و سپس در فریزر بگذارید.
بستنی کاستارد شکلات شما آماده است. برای تزیینات روی آن میتوانید از ترافل های رنگی و یا شکلات رنده شده , میوه های مختلف نیز استفاده کنید.
نکته : در صورت عدم دسترسی به دستگاه بستنی ساز، میتوانید از راهکار جایگزین استفاده کنید به این صورت که مخلوط بستنی را داخل ظرفی فلزی ( مثل استیل) ریخته و داخل فریز بگذارید. سپس آن را هرچند ساعت یکبار از فریزر بیرون آورده با همزن هم بزنید. اینکار را حدود ۵ الی ۶بار انجام دهید تا بستنی، شکل مطلوب به خود بگیرد.
منبع:کیک نت
طرز تهیه بستنی کاستارد
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com