نویسنده این موضوع
معمولا برای پایه کیکهای تولد از کیک اسفنجی و یا شیفون استفاده میشود. تفاوتی که کیک اسفنجی و شیفون با هم دارند در استفاده از روغن در مواد اولیه این کیک است. همچنین، در اکثر رسپیهای کیک شیفون، نیازی به جدا کردن زرده و سفیده نیز نیست. در ادامه با فوت و فنها و طرز تهیه کیک اسفنجی ساده وانیلی و نحوه شکلاتی یا نسکافهای کردن این کیک آشنا خواهیم شد.
فوت و فنهای درست کردن کیک تولد اسفنجی
به طور کلی برای درست کردن کیک اسفنجی به ازای هر تخم مرغ ۶۰ گرمی، ۲۵ گرم آرد و ۲۵ گرم شکر استفاده کنید.
به ازای هر دو نفر یک تخم مرغ برای درست کردن کیک اسفنجی نیاز خواهید داشت.
برای درست کردن کیک اسفنجی شکلاتی شما مجاز هستید تا سقف ۲۵ گرم پودر کاکائو به آرد اضافه کنید و به همان میزان از آرد دستور کم کنید.
در صورتی که تمایل دارید کیک اسفنجی نسکافهای درست کنید، یک قاشق غذاخوری (۱۰ گرم) پودر نسکافه را با یک قاشق آب جوش مخلوط کنید و به زردهها اضافه کنید.
کیک اسفنجی نیازی به مایعات ندارد. اما، در صورتی که از شکر دانه درشت استفاده میکنید، بهتر است یک قاشق غذاخوری آب جوش به زرده اضافه کنید.
به منظور هوادهی آرد را حتما ۲ تا ۳ مرتبه الک کنید و این کار باید قبل از مصرف انجام شود.
قالب کیک اسفنجی به طور آکادمیک نیازی به چرب کردن ندارد. تنها کافیست یک ورقه کاغذ روغنی کف قالب پهن کنید.
برای اندازه گیری سایز قالب، میتوانید به ازای هر پیمانه آب یک تخم مرغ در نظر بگیرید. یعنی حجم قالب برابر است با، تعداد پیمانههای آب برای پر شدن قالب.
فوت و فنهای درست کردن کیک تولد اسفنجی
به طور کلی برای درست کردن کیک اسفنجی به ازای هر تخم مرغ ۶۰ گرمی، ۲۵ گرم آرد و ۲۵ گرم شکر استفاده کنید.
به ازای هر دو نفر یک تخم مرغ برای درست کردن کیک اسفنجی نیاز خواهید داشت.
برای درست کردن کیک اسفنجی شکلاتی شما مجاز هستید تا سقف ۲۵ گرم پودر کاکائو به آرد اضافه کنید و به همان میزان از آرد دستور کم کنید.
در صورتی که تمایل دارید کیک اسفنجی نسکافهای درست کنید، یک قاشق غذاخوری (۱۰ گرم) پودر نسکافه را با یک قاشق آب جوش مخلوط کنید و به زردهها اضافه کنید.
کیک اسفنجی نیازی به مایعات ندارد. اما، در صورتی که از شکر دانه درشت استفاده میکنید، بهتر است یک قاشق غذاخوری آب جوش به زرده اضافه کنید.
به منظور هوادهی آرد را حتما ۲ تا ۳ مرتبه الک کنید و این کار باید قبل از مصرف انجام شود.
قالب کیک اسفنجی به طور آکادمیک نیازی به چرب کردن ندارد. تنها کافیست یک ورقه کاغذ روغنی کف قالب پهن کنید.
برای اندازه گیری سایز قالب، میتوانید به ازای هر پیمانه آب یک تخم مرغ در نظر بگیرید. یعنی حجم قالب برابر است با، تعداد پیمانههای آب برای پر شدن قالب.
طرز تهیه کیک تولد اسفنجی ساده
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
آخرین ویرایش: