- عضویت
- 12/5/21
- ارسال ها
- 1,726
- امتیاز واکنش
- 19,889
- امتیاز
- 418
- محل سکونت
- ☁️
- زمان حضور
- 83 روز 9 ساعت 28 دقیقه
نویسنده این موضوع
دستور تهیه:
در یک کاسه خشک مقداری پودر ژلاتین بپاشید و روی آن نیز یک قاشق غذاخوری آب سرد بریزید
مجددا کمی پودر ژلاتین بپاشید و روی آن یک قاشق غذاخوری دیگر آب سرد بریزید (اگر پودر ژلاتین را یک مرتبه در کاسه بریزید و همه آب را روی پودر ژلاتین بریزید پودر ژلاتین گلوله میشود).
پس از آن آب و پودر ژلاتین را ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا ژلاتین حالت اسفنجی پیدا کند (دقت کنید که لایه آخر باید پودر ژلاتین باشد).
پس از اینکه ژلاتین به حالت اسفنجی رسید، ظرفی را از آب پر کنید (کتری) و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.
سپس ظرف ژلاتین را روی بخار آب قرار دهید تا ژلاتین رقیق و یکدست شود، در آخر ژلاتین را هم بزنید تا یک دست شود.
حالا به سراغ شکر و شیر میرویم؛ شکر را به خوبی در شیر حل کنید.
اگر شیر خیلی سرد است، کمی آن را گرم کنید. (در حدی که کمی گرم شود و تفاوت دمایی زیادی با ژلاتین بن ماری شده نداشته باشد.)
حال اگر دوست دارید ژله شیر با پودر ژلاتین شما کمی طعم دار شود، از اسانسهای دلخواه خود به آن اضافه کنید. (مثلا یک قطره اسانس وانیل یا حتی کمتر!)
در مرحله آخر، ژلاتین بن ماری شده را به آرامی به شیر اضافه کنید و سریع و تند هم بزنید تا مایع دسر یکدست شود.
مواد را درون قالب مورد نظرتان بریزید و به مدت ۲ تا ۴ ساعت (بسته به دمای یخچال) در یخچال قرار دهید.
منبع: ستاره
ژله با پودر ژلاتین و شیر
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com