- عضویت
- 3/7/20
- ارسال ها
- 686
- امتیاز واکنش
- 38,138
- امتیاز
- 348
- سن
- 20
- محل سکونت
- کنار مـ*ـاچخانومِ اژدرخان
- زمان حضور
- 263 روز 18 ساعت 20 دقیقه
نویسنده این موضوع
این روزها به دلیل اطلاعات بسیاری که در مورد خطرات مصرف سموم شیمیایی موجود در مواد غذایی در اختیار عموم است، اغلب افراد نسبت به سالم بودن مواد غذایی خود حساس تر شده اند. همان طور که سلامت مواد غذایی اهمیت دارد، استفاده از ظروف نا مناسب در آشپزخانه هم می تواند مضر و خطرناک باشد. توصیه ما به شما این است که اطلاعات خود را در مورد ظروف نیز بالا ببرید تا نا خواسته از ظروفی که ممکن است سلامتی شما را تهدید کنند استفاده نکنید. ما در این مقاله به رایج ترین ظروف آشپزخانه پرداخته ایم. با ما همراه باشید.
از چه ظروفی برای پخت و پز استفاده نکنیم؟
ظروف سرامیک پرچم دار ظروف؟
خیر! خیر! در ظروف سرامیکی علی رغم ظاهر شیک و تبلیغات دهن پرکن، پس از مدتی لایه سرامیکی از بین می رود. سرب و کادمیوم، دو ماده خطرناکی هستند که پس از خراشیدگی، به راحتی به مواد غذایی منتقل می شود. چه کار باید کرد؟ فریب تبلیغات و قیمت های پایین را نخورید. امکان ندارد ظروف سرامیک صد درصد، ارزان باشند . ظروف سرامیک صد در صد و مرغوب، بسیار با کیفیت و سالم هستند و بهتر است برای سلامتی تان روی خرید این ظروف سرمایه گذاری کنید.
آنفولانزای تفلون! از شایعه تا واقعیت
ظروف تفلون به دلیل نچسب بودن و قیمت مناسب، انتخاب بسیاری از افراد هستند. لایه نچسب روی این ظروف، از نوعی پلیمر پلاستیک تشکیل شده که در حرارت ۵۷۲ درجه فارنهایت از خود بخارهایی مسموم تولید می کند. آنفولانزای تفلون، در واقع در اثر همین سم است. نام دیگر آنفولانزای تفلون، تب بخار پلیمر است. این ماده سمی برای انسان ها و حیوانات خانگی به شدت مضر است.
ظروف تفلون، به دلیل ماده ی دیگری به نام اسید پرفلووروکاتانیک، می توانند باعث بیماری های تخمدان و سـ*ـینه و همین طور پروستات بشود. البته میزان این اسید در ظروف تفلون کم است اما اگر به سلامتی خود حساس هستید، نمی توانید به سادگی بی خیال این خطر بشوید.
خطر ظروف تفلون آسیب دیده را جدی بگیرید!
اگر ظرف تفلون شما دچار خراشیدگی شده است، بی هیچ معطلی استفاده از آن را متوقف کنید.
بهترین جایگزین تفلون چیست؟
ظروف چدن واقعی و مرغوب علاوه بر ماندگاری بالا، هیچگونه خطری ندارند. اگر تا به امروز به فکر خرید ظرف چدن نیفتاده بودید زمان آن رسیده که خرید ظروف چدن را در برنامه خود بگنجانید تا از سلامتی خود محافظت کنید.
از چه ظروفی برای پخت و پز استفاده نکنیم؟
ظروف سرامیک پرچم دار ظروف؟
خیر! خیر! در ظروف سرامیکی علی رغم ظاهر شیک و تبلیغات دهن پرکن، پس از مدتی لایه سرامیکی از بین می رود. سرب و کادمیوم، دو ماده خطرناکی هستند که پس از خراشیدگی، به راحتی به مواد غذایی منتقل می شود. چه کار باید کرد؟ فریب تبلیغات و قیمت های پایین را نخورید. امکان ندارد ظروف سرامیک صد درصد، ارزان باشند . ظروف سرامیک صد در صد و مرغوب، بسیار با کیفیت و سالم هستند و بهتر است برای سلامتی تان روی خرید این ظروف سرمایه گذاری کنید.
آنفولانزای تفلون! از شایعه تا واقعیت
ظروف تفلون به دلیل نچسب بودن و قیمت مناسب، انتخاب بسیاری از افراد هستند. لایه نچسب روی این ظروف، از نوعی پلیمر پلاستیک تشکیل شده که در حرارت ۵۷۲ درجه فارنهایت از خود بخارهایی مسموم تولید می کند. آنفولانزای تفلون، در واقع در اثر همین سم است. نام دیگر آنفولانزای تفلون، تب بخار پلیمر است. این ماده سمی برای انسان ها و حیوانات خانگی به شدت مضر است.
ظروف تفلون، به دلیل ماده ی دیگری به نام اسید پرفلووروکاتانیک، می توانند باعث بیماری های تخمدان و سـ*ـینه و همین طور پروستات بشود. البته میزان این اسید در ظروف تفلون کم است اما اگر به سلامتی خود حساس هستید، نمی توانید به سادگی بی خیال این خطر بشوید.
خطر ظروف تفلون آسیب دیده را جدی بگیرید!
اگر ظرف تفلون شما دچار خراشیدگی شده است، بی هیچ معطلی استفاده از آن را متوقف کنید.
بهترین جایگزین تفلون چیست؟
ظروف چدن واقعی و مرغوب علاوه بر ماندگاری بالا، هیچگونه خطری ندارند. اگر تا به امروز به فکر خرید ظرف چدن نیفتاده بودید زمان آن رسیده که خرید ظروف چدن را در برنامه خود بگنجانید تا از سلامتی خود محافظت کنید.
نکات ظروف زیانآور و ممنوعه در آشپزی
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com