- امتیاز واکنش
- 2,718
- زمان حضور
- 74 روز 21 ساعت 23 دقیقه
نویسنده این موضوع
بنام خدا
نام رمان: طالع سلطنت خونین
نام نویسنده: S.salehi
ناظر The unborn
منتقدین Elaheh_A فاطمه باقری
ژانر: تخیلی، عاشقانه، تراژدی
خلاصه: سقوط سلطنت پادشاه لویی دوم؛ به دست برادرش. نقطه عطف شروع یک تقدیر جدید برای پریسیلا پنسون بود. زمانیکه در پس آینهی اتاق ممنوعه قصر پنسونها، پرده از رازی چندین ساله برداشته میشود. یک طالع شوم؛ تاریخ دوباره تکرار میشود.
سخن نویسنده: قبل از هرچیز، میخواهم از منتقدین عزیزی که رمان من رو نقد میکنند تشکر کنم. رمان طالع سلطنت خونین همانطور که پیداست، یک رمان در ژانر تخیلیست و به همین سبب، ممکنه اتفاقات و رویدادهایی دور از تصور در آن رخ بدهد. و همچنین یک رمان طولانی مد نظرم هست و به همین خاطر شاید این تعداد پارت نتواند به خوبی ژانرها و خلاصه و مقدمه را پوشش بدهد. خیلی ممنون بابت همراهی شما دوستان گرامی.
نام رمان: طالع سلطنت خونین
نام نویسنده: S.salehi
ناظر The unborn
منتقدین Elaheh_A فاطمه باقری
ژانر: تخیلی، عاشقانه، تراژدی
خلاصه: سقوط سلطنت پادشاه لویی دوم؛ به دست برادرش. نقطه عطف شروع یک تقدیر جدید برای پریسیلا پنسون بود. زمانیکه در پس آینهی اتاق ممنوعه قصر پنسونها، پرده از رازی چندین ساله برداشته میشود. یک طالع شوم؛ تاریخ دوباره تکرار میشود.
سخن نویسنده: قبل از هرچیز، میخواهم از منتقدین عزیزی که رمان من رو نقد میکنند تشکر کنم. رمان طالع سلطنت خونین همانطور که پیداست، یک رمان در ژانر تخیلیست و به همین سبب، ممکنه اتفاقات و رویدادهایی دور از تصور در آن رخ بدهد. و همچنین یک رمان طولانی مد نظرم هست و به همین خاطر شاید این تعداد پارت نتواند به خوبی ژانرها و خلاصه و مقدمه را پوشش بدهد. خیلی ممنون بابت همراهی شما دوستان گرامی.
بـــــــرگزیده - رمان طالع سلطنت خونین | ساحل صالحیزاده کاربر انجمن رمان 98
سقوط سلطنت پادشاه لویی دوم؛ به دست برادرش. نقطه عطف شروع یک تقدیر جدید برای پریسیلا پنسون بود. زمانی که در پس آینهی، اتاق ممنوعه قصر پنسونها، پرده از رازی چندین ساله برداشته میشود. یک طالع شوم؛ تاریخ دوباره تکرار میشود.
forum.roman98.com
نقد و بررسی رمان طالع سلطنت خونین | S.salehiکاربر انجمن رمان ۹۸
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
آخرین ویرایش: