- امتیاز واکنش
- 986
- زمان حضور
- 13 روز 6 ساعت 13 دقیقه
نویسنده این موضوع
بسم الله الرحمن الرحیم
نام رمان: ویکتور
نام نویسنده: زهرا کرماجانی کاربر انجمن رمان ۹۸
ژانر: عاشقانه، جنایی_مافیایی
ناظر: ^~SARA~^
خلاصه: پشت سرم را که مینگرم، در نقطه ای دور، خانوادهای را میبینم که بایستی برای هرکسی پناه باشند؛ اما برای من، تنها یک دروغ تمسخرآمیز است. دوز و کلکهایی هستند که مرا به سمت مسیری متمایل کردهاند که خون با غلظت هر چه تمام، هر ثانیه راهی که طی کردهام را نقاشی میکند. با اقتدار ایستادهام و اطرافم را کوههای اسکناس و طلا قلاب کردهاند و قلب سیاه شدهام، یادآوری میکند چه کسی هستم که برای رسیدن به این جایگاه همه چیزم را فدا کردهام؛ منتها، او می تواند راه ورود به قلب خاموش و گناهکارم را پیدا کند، هرچقدر که ممنوعه و خطرناک باشد!
نام رمان: ویکتور
نام نویسنده: زهرا کرماجانی کاربر انجمن رمان ۹۸
ژانر: عاشقانه، جنایی_مافیایی
ناظر: ^~SARA~^
خلاصه: پشت سرم را که مینگرم، در نقطه ای دور، خانوادهای را میبینم که بایستی برای هرکسی پناه باشند؛ اما برای من، تنها یک دروغ تمسخرآمیز است. دوز و کلکهایی هستند که مرا به سمت مسیری متمایل کردهاند که خون با غلظت هر چه تمام، هر ثانیه راهی که طی کردهام را نقاشی میکند. با اقتدار ایستادهام و اطرافم را کوههای اسکناس و طلا قلاب کردهاند و قلب سیاه شدهام، یادآوری میکند چه کسی هستم که برای رسیدن به این جایگاه همه چیزم را فدا کردهام؛ منتها، او می تواند راه ورود به قلب خاموش و گناهکارم را پیدا کند، هرچقدر که ممنوعه و خطرناک باشد!
نقد و بررسی رمان ویکتور | ZahraKmi کاربر انجمن رمان ۹۸
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
آخرین ویرایش: