خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

M O B I N A

سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
  
  
عضویت
3/4/21
ارسال ها
25,238
امتیاز واکنش
64,092
امتیاز
508
سن
19
محل سکونت
BUSHEHR
زمان حضور
272 روز 9 ساعت 46 دقیقه
نویسنده این موضوع
ما در این مطلب برای شما طرز تهیه کباب برگ تابه ای را آماده کرده ایم
کباب ها جز لذیذ ترین غذاهایی هستند که در دور همی ها و مهمانی ها می توانید درست کنید، اما این مبار ما در این مطلب از پرشین وی قصد داریم برای شما عزیزان طرز تهیه کباب برگ تابه ای به همراه نکات و ترفندهای خوشمزه کردن آن را به اشتراک بگذاریم. تا انتهای این مطلب همراه ما باشید.

------1.jpg

کباب برگ تابه ای
مواد لازم:

گوشت دوبار چرخ شده مخلوط گوسفندی و گوساله ۵۰۰ گرم

پیاز یک عدد رنده شده

زعفران آب‌کرده یک قاشق غذاخوری

بیکینگ‌پودر یک قاشق چایخوری

روغن، نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه :
ابتدا پیاز، گوشت، نمک،فلفل، زعفران و بیکینگ‌پودر را با هم مخلوط کرده کاملا ورز داده و به مدت یک ساعت مایه را درونیخچال قرار می‌دهیم بعد کف تابه را با روغن، کمی چرب کرده سپس گوشت را درون تابه به قطر نیم‌سانتپهن می‌کنیم بعد آن را با کفگیر چوبی برش می‌دهیم تا برش‌ها به شکل کباب‌سیخی درآیند بعد ظرف را رویحرارت ملایم قرار داده تا گوشت پخته و سرخ شود سپس کباب‌ها را برگردانده تا طرف دیگر آنها نیز بهخوبی سرخ شوند، آن‌گاه در ظرف مناسب کشیده و اطراف آن را با گوجه و سبزی تزئین می‌کنیم.
کباب برگ تابه ای
بیشتر بدانید از ترفندهای کباب برگ
گوشت مورد استفاده برای تهیه کباب برگ سلطانی مجلسی حتما باید گوشتفیله باشد. برخی برای درست کردن کباب برگ از گوشت راسته گوسفند یا گوسالههم استفاده می‌کنند اما گوشت فیله به خصوص فیله گوسفند طعم لذیذتر و بافت نرم‌تری دارد.برای طعم‌دار کردن کباب برگ با جای پودرهای موسوم به پودر نرم کننده گوشت،از رزماری، سرکه قرمز، کره آب شده، روغن زیتون، برگ بو، میخک، جوز هندی و سیر استفاده کنید. این مواد عطر و بویی فوق‌العاده به کباب برگ شما می‌بخشند.
کباب برگ تابه ای
*برخی ترجیح می‌دهند برای نرم‌تر شدن گوشت کباب برگ، یک عدد کیوی به هنگام مزه‌دار کردن گوشت در مواد مرینیت گوشت رنده کنند. کیوی گوشت را نرم می‌کند. طرز تهیه کباب برگ با کیوی این است که کیوی را به صورت حلقه‌ای در مواد مزه‌دار کردن گوشت کباب برگ بریزید.
پخت کباب برگ تابه ای
*دقت کنید که وقتی گوشت را می‌کوبید، گوشت تکه تکه می‌شود. در هنگام سیخ زدن کباب باید تکه‌های گوشت را را روی تخته گوشت قرار می دهیم و با دست ثابت نگه می داریم سپس سیخ را از میان گوشت رد می کنیم و به همین ترتیب تمام گوشت ها را سیخ می کنیم.
*طرز تهیه کباب برگ با گوشت مرغ هم مرسوم است. برای تهیه کباب برگ با گوشت مرغ هم به همین ترتیب گوشت مرغ را مزه‌دار کنید، با بیفتک کوب بکوبید و کاری کنید و به سیخ بکشید. طرز تهیه کباب برگ با گوشت مرغ یک روش آسان کباب برگ خانگی است.
*طرز تهیه کباب برگ خانگی روی گاز و در ماهیتابه هم مرسوم است. اما توصیه آشپزان حرفه‌ای این است که برای طعم لذیذ کباب برگ بهتر است آن را روی آتش زغال تهیه کنید.
#پرشین_وی


طرز تهیه کباب برگ تابه ای

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا