خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

M O B I N A

سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
  
  
عضویت
3/4/21
ارسال ها
24,702
امتیاز واکنش
63,858
امتیاز
508
سن
19
محل سکونت
BUSHEHR
زمان حضور
273 روز 8 ساعت 22 دقیقه
نویسنده این موضوع
طرز تهیه باقلوای ترکی با خمیر یوفکا مرحله ‌به ‌مرحله
شاید تصورتان این باشد که درست کردن باقلوای ترکی کاری سخت و پیچیده بوده و ممکن است باعث هدر رفتن مواد اولیه این شیرینی شود؛ اما این‌طور نیست، تنها با کمی صبر و حوصله می‌توانید یک باقلوای بی‌نظیر را در منزل آماده کنید. چند دستور برای طبخ باقلوا وجود دارد که ما در این بخش می‌خواهیم طرز تهیه باقلوا ترکی با خمیر یوفکا را به‌صورت مرحله‌ به‌ مرحله آموزش دهیم. این خمیر (یوفکا یا همان فیلو) بافت بسیار نازکی داشته و موجب تردی و سبک شدن دسر شما خواهد شد. طرز تهیه باقلوای ترکی با خمیر یوفکا یکی از روش‌های راحت درست کردن باقلواست، هرچند که طرز تهیه خمیر باقلوا در خانه نیز امکان‌پذیر است اما برای نازک کردن خمیر ممکن است به مشکل خورده و لایه‌های خمیر یکدست برش داده نشوند. ما در این بخش هر دو روش را به‌طور کامل آموزش می‌دهیم.
مواد لازم برای طرز تهیه باقلوای ترکی با خمیر یوفکای آماده
1. خمیر یوفکای (فیلو) آماده
2. دویست گرم مغزیجات خرد یا پودر شده (پسته، فندق، بادام و...)
3. پودر قند چهار قاشق (غذاخوری)
4. پودر هل یک قاشق (غذاخوری)
5. پودر دارچین یک قاشق (غذاخوری)
6. گلاب یک قاشق (غذاخوری)
مواد لازم برای تهیه شربت مخصوص باقلوای ترکی
1. آب یک پیمانه (لیوان)
2. شکر یک پیمانه (از شکر قهوه‌ای هم می‌توان استفاده کرد)
3. گلاب 1/4 پیمانه (لیوان)
4. زعفران دم شده
5. آب لیموترش تازه یک قاشق (غذاخوری)
مرحله 1: بهتر است در ابتدا شهد (شربت) باقلوا را آماده کرده و سپس به سراغ مراحل بعدی کار بروید. در یک ظرف مناسب یک پیمانه شکر را در یک لیوان آب حل کرده و بر روی شعله گاز با حرارت بالا قرار دهید تا آب درون ظرف شروع به جوشیدن کند. حال شعله را کم کرده و با حرارت ملایم اجازه دهید شکر کاملاً در آب حل شود. بعد از اینکه از حل شدن شکر اطمینان پیدا کردید، یک قاشق آب لیموترش تازه را به محتویات درون ظرف اضافه کنید. بیست دقیقه شربت را روی شعله گذاشته تا به غلظت مناسب برسد. بعد از این زمان، گلاب و زعفران دم شده را اضافه کرده و دو دقیقه بعد، شربت را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید به دمای محیط برسد.
مرحله 2: حال می‌خواهیم طرز تهیه باقلوای ترکی با خمیر یوفکا را آموزش دهیم. پودر مغزیجات از هر نوع را به میزان دویست گرم با پودرهای هل، دارچین و پودر قند خوب مخلوط‌کنید. برای آنکه مزه باقلوای شما متفاوت باشد، دویست گرم مغز را به‌صورت ترکیبی از پسته، بادام و گردو و... به کار ببرید. برای مرطوبت کردن لایه‌های خمیر یوفکا در یک آب‌پاش تمیز مقداری آب را با یک قاشق غذاخوری گلاب حل کرده و در کناری قرار دهید. یک قالب با ابعاد مناسب (با توجه به تعداد لایه‌های خمیری که قرار است روی‌ هم چیده شود، قالب را انتخاب کنید) را با مقداری کره به‌ خوبی چرب کرده و یکی‌یکی خمیرهای یوفکای آماده را بر روی آن بچینید.
برای آنکه بعد از پخته شدن کامل مخلفات میانی باقلوا از زیرش خارج نشود، بهتر است برای لایه زیرین از سه لایه خمیر یوفکا استفاده کنید. این کار باعث انسجام بیشتر باقلوا خواهد شد. این نکته را هم در نظر داشته باشید که برای قرار دادن سه لایه خمیر باید هر لایه را به‌صورت مجزا با کره آب‌شده به‌ خوبی چرب کنید. اکنون وقت استفاده از مغزهای آجیلی است که از قبل آماده کردید. لایه آخر خمیر یوفکا را با این مواد بپوشانید و قبل از قرار دادن یک‌ لایه خمیر بر روی مغزها، با اسپری آب‌پاش روی آن‌ها ترکیب آب و گلاب را بپاشید.


طرز تهیه خمیر باقلوا استانبولی

 

M O B I N A

سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
  
  
عضویت
3/4/21
ارسال ها
24,702
امتیاز واکنش
63,858
امتیاز
508
سن
19
محل سکونت
BUSHEHR
زمان حضور
273 روز 8 ساعت 22 دقیقه
نویسنده این موضوع
باقی مراحل نیز به همین صورت است شما می‌توانید به‌ دلخواه خودتان برای هر لایه از چند ورق خمیر استفاده کنید فقط باید هر ورق را با کره چرب کرده و بعد ورق بعدی را بر روی آن قرار دهید؛ همچنین در زمان پر کردن لایه با مغزیجات می‌توان به‌صورت لایه‌ای مغزها را روی‌ هم بگذارید یعنی یک‌ لایه پسته ریخته و روی آن یک لایه فندق پودر شده و سپس یک لایه بادام خردشده و الی‌آخر. در انتها که ورق خمیر یوفکای پایانی را گذاشتید مجدداً آن را با یک برس مخصوص آغشته به کره چرب کنید. در اینجا با یک چاقوی تیز برش‌هایی سطحی به شکل دلخواه (مربع یا لوزی) زده و قالب را درون فر با درجه حرارت 180 قرار دهید. (حتماً فر به مدت 10 دقیقه از قبل گرم شود) در ابتدا اجازه دهید باقلوای ترکی شما بیست دقیقه با شعله زیرین کاملاً پخته شود بعد از آن پنج دقیقه دیگر اجازه دهید با شعله بالایی (در حالت گریل) روی باقلوا به رنگ طلایی درآید.مرحله 3: بعد از پخته شدن کامل باقلوا اجازه دهید کمی خنک شود و سپس برش‌های قبلی را عمیق‌تر کرده و تقریباً نصف شربت را روی آن بریزید. روی باقلواها را با فویلی پوشانده و دو ساعت آن را در دمای محیط بگذارید. بعد از گذشت این زمان فویل را بردارید و باقی را روی باقلواها ریخته و دوباره دو ساعت دیگر زمان دهید. حالا باقلوا آماده سرو است.

baklava-by-Theo-Bauhuis.jpg


طرز تهیه خمیر باقلوا استانبولی

 

M O B I N A

سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
  
  
عضویت
3/4/21
ارسال ها
24,702
امتیاز واکنش
63,858
امتیاز
508
سن
19
محل سکونت
BUSHEHR
زمان حضور
273 روز 8 ساعت 22 دقیقه
نویسنده این موضوع
اگر تمایلی به استفاده از خمیر یوفکای آماده ندارید، با داشتن مواد اولیه زیر می‌توانید آن را در خانه درست کنید. برای این کار به این مواد احتیاج دارید:
- یک عدد زرده تخم‌مرغ
- 1/4 پیمانه شیر
- دو قاشق (غذاخوری) ماست
- یک قاشق (غذاخوری) روغن یا کره
- یک و 1/4 لیوان آرد
- نصف قاشق چای‌خوری بیکینگ‌پودر
در یک ظرف گود زرده تخم‌مرغ را با همزن برقی حدود سه تا چهار دقیقه بزنید. کره، ماست و شیر را به زرده اضافه کنید و با قاشق قدری هم زده تا کاملاً مخلوط شود. در ظرفی دیگر ابتدا آرد و بیکینگ‌پودر را ترکیب کرده و دو تا سه بار الک کنید تا هوای بین ذرات آرد از آن خارج شود. سپس آرد الک شده را کم‌کم به مخلوط تخم‌مرغ، ماست و... اضافه کنید و خیلی آرام به حالت دورانی مواد را هم بزنید. حالا باید با دستتان خمیر را ورز داده و اگر احساس کردید هنوز به دست می‌چسبد کمی آرد الک شده اضافه کرده تا چسبندگی آرد برطرف شود. روی خمیر را با پارچه پوشانده و 60 دقیقه در دمای معمولی گذاشته تا خمیر استراحت کرده و عمل آید. پس از گذشت این زمان، خمیر را به پنج یا شش چانه تقسیم کرده و زیر سطح کار و روی چانه‌های خمیر، مجدداً آرد بپاشید. دوباره روی چانه‌ها را پوشانده و ده دقیقه دیگر استراحت دهید. بعد از ده دقیقه چانه‌های خمیر را روی یک سطح صاف (حتماً به سطح آرد بزنید تا خمیر به آن نچسبد) تا اندازه‌ای که نازک شود، بازکنید. خمیر در این مرحله آماده است و می‌توانید باقی مراحل را مانند دستور قبلی انجام دهید.
از ویژگی‌های خوب مواد اولیه باقلوا ترکیه این است که می‌توان آن را به فرم کیک باقلوا نیز درست کرد. بافت کیک باقلوا به دلیل پوک بودن آن بی‌نظیر بوده و استفاده از زعفران در آن موجب شده تا کیکی با عطر و طعمی متفاوت داشته باشید.
#فاینداتور


طرز تهیه خمیر باقلوا استانبولی

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا