M O B I N A
سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
- عضویت
- 3/4/21
- ارسال ها
- 24,702
- امتیاز واکنش
- 63,858
- امتیاز
- 508
- سن
- 19
- محل سکونت
- BUSHEHR
- زمان حضور
- 273 روز 8 ساعت 22 دقیقه
نویسنده این موضوع
طرز تهیه باقلوای ترکی با خمیر یوفکا مرحله به مرحله
شاید تصورتان این باشد که درست کردن باقلوای ترکی کاری سخت و پیچیده بوده و ممکن است باعث هدر رفتن مواد اولیه این شیرینی شود؛ اما اینطور نیست، تنها با کمی صبر و حوصله میتوانید یک باقلوای بینظیر را در منزل آماده کنید. چند دستور برای طبخ باقلوا وجود دارد که ما در این بخش میخواهیم طرز تهیه باقلوا ترکی با خمیر یوفکا را بهصورت مرحله به مرحله آموزش دهیم. این خمیر (یوفکا یا همان فیلو) بافت بسیار نازکی داشته و موجب تردی و سبک شدن دسر شما خواهد شد. طرز تهیه باقلوای ترکی با خمیر یوفکا یکی از روشهای راحت درست کردن باقلواست، هرچند که طرز تهیه خمیر باقلوا در خانه نیز امکانپذیر است اما برای نازک کردن خمیر ممکن است به مشکل خورده و لایههای خمیر یکدست برش داده نشوند. ما در این بخش هر دو روش را بهطور کامل آموزش میدهیم.
مواد لازم برای طرز تهیه باقلوای ترکی با خمیر یوفکای آماده
1. خمیر یوفکای (فیلو) آماده
2. دویست گرم مغزیجات خرد یا پودر شده (پسته، فندق، بادام و...)
3. پودر قند چهار قاشق (غذاخوری)
4. پودر هل یک قاشق (غذاخوری)
5. پودر دارچین یک قاشق (غذاخوری)
6. گلاب یک قاشق (غذاخوری)
مواد لازم برای تهیه شربت مخصوص باقلوای ترکی
1. آب یک پیمانه (لیوان)
2. شکر یک پیمانه (از شکر قهوهای هم میتوان استفاده کرد)
3. گلاب 1/4 پیمانه (لیوان)
4. زعفران دم شده
5. آب لیموترش تازه یک قاشق (غذاخوری)
مرحله 1: بهتر است در ابتدا شهد (شربت) باقلوا را آماده کرده و سپس به سراغ مراحل بعدی کار بروید. در یک ظرف مناسب یک پیمانه شکر را در یک لیوان آب حل کرده و بر روی شعله گاز با حرارت بالا قرار دهید تا آب درون ظرف شروع به جوشیدن کند. حال شعله را کم کرده و با حرارت ملایم اجازه دهید شکر کاملاً در آب حل شود. بعد از اینکه از حل شدن شکر اطمینان پیدا کردید، یک قاشق آب لیموترش تازه را به محتویات درون ظرف اضافه کنید. بیست دقیقه شربت را روی شعله گذاشته تا به غلظت مناسب برسد. بعد از این زمان، گلاب و زعفران دم شده را اضافه کرده و دو دقیقه بعد، شربت را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید به دمای محیط برسد.
مرحله 2: حال میخواهیم طرز تهیه باقلوای ترکی با خمیر یوفکا را آموزش دهیم. پودر مغزیجات از هر نوع را به میزان دویست گرم با پودرهای هل، دارچین و پودر قند خوب مخلوطکنید. برای آنکه مزه باقلوای شما متفاوت باشد، دویست گرم مغز را بهصورت ترکیبی از پسته، بادام و گردو و... به کار ببرید. برای مرطوبت کردن لایههای خمیر یوفکا در یک آبپاش تمیز مقداری آب را با یک قاشق غذاخوری گلاب حل کرده و در کناری قرار دهید. یک قالب با ابعاد مناسب (با توجه به تعداد لایههای خمیری که قرار است روی هم چیده شود، قالب را انتخاب کنید) را با مقداری کره به خوبی چرب کرده و یکییکی خمیرهای یوفکای آماده را بر روی آن بچینید.
برای آنکه بعد از پخته شدن کامل مخلفات میانی باقلوا از زیرش خارج نشود، بهتر است برای لایه زیرین از سه لایه خمیر یوفکا استفاده کنید. این کار باعث انسجام بیشتر باقلوا خواهد شد. این نکته را هم در نظر داشته باشید که برای قرار دادن سه لایه خمیر باید هر لایه را بهصورت مجزا با کره آبشده به خوبی چرب کنید. اکنون وقت استفاده از مغزهای آجیلی است که از قبل آماده کردید. لایه آخر خمیر یوفکا را با این مواد بپوشانید و قبل از قرار دادن یک لایه خمیر بر روی مغزها، با اسپری آبپاش روی آنها ترکیب آب و گلاب را بپاشید.
شاید تصورتان این باشد که درست کردن باقلوای ترکی کاری سخت و پیچیده بوده و ممکن است باعث هدر رفتن مواد اولیه این شیرینی شود؛ اما اینطور نیست، تنها با کمی صبر و حوصله میتوانید یک باقلوای بینظیر را در منزل آماده کنید. چند دستور برای طبخ باقلوا وجود دارد که ما در این بخش میخواهیم طرز تهیه باقلوا ترکی با خمیر یوفکا را بهصورت مرحله به مرحله آموزش دهیم. این خمیر (یوفکا یا همان فیلو) بافت بسیار نازکی داشته و موجب تردی و سبک شدن دسر شما خواهد شد. طرز تهیه باقلوای ترکی با خمیر یوفکا یکی از روشهای راحت درست کردن باقلواست، هرچند که طرز تهیه خمیر باقلوا در خانه نیز امکانپذیر است اما برای نازک کردن خمیر ممکن است به مشکل خورده و لایههای خمیر یکدست برش داده نشوند. ما در این بخش هر دو روش را بهطور کامل آموزش میدهیم.
مواد لازم برای طرز تهیه باقلوای ترکی با خمیر یوفکای آماده
1. خمیر یوفکای (فیلو) آماده
2. دویست گرم مغزیجات خرد یا پودر شده (پسته، فندق، بادام و...)
3. پودر قند چهار قاشق (غذاخوری)
4. پودر هل یک قاشق (غذاخوری)
5. پودر دارچین یک قاشق (غذاخوری)
6. گلاب یک قاشق (غذاخوری)
مواد لازم برای تهیه شربت مخصوص باقلوای ترکی
1. آب یک پیمانه (لیوان)
2. شکر یک پیمانه (از شکر قهوهای هم میتوان استفاده کرد)
3. گلاب 1/4 پیمانه (لیوان)
4. زعفران دم شده
5. آب لیموترش تازه یک قاشق (غذاخوری)
مرحله 1: بهتر است در ابتدا شهد (شربت) باقلوا را آماده کرده و سپس به سراغ مراحل بعدی کار بروید. در یک ظرف مناسب یک پیمانه شکر را در یک لیوان آب حل کرده و بر روی شعله گاز با حرارت بالا قرار دهید تا آب درون ظرف شروع به جوشیدن کند. حال شعله را کم کرده و با حرارت ملایم اجازه دهید شکر کاملاً در آب حل شود. بعد از اینکه از حل شدن شکر اطمینان پیدا کردید، یک قاشق آب لیموترش تازه را به محتویات درون ظرف اضافه کنید. بیست دقیقه شربت را روی شعله گذاشته تا به غلظت مناسب برسد. بعد از این زمان، گلاب و زعفران دم شده را اضافه کرده و دو دقیقه بعد، شربت را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید به دمای محیط برسد.
مرحله 2: حال میخواهیم طرز تهیه باقلوای ترکی با خمیر یوفکا را آموزش دهیم. پودر مغزیجات از هر نوع را به میزان دویست گرم با پودرهای هل، دارچین و پودر قند خوب مخلوطکنید. برای آنکه مزه باقلوای شما متفاوت باشد، دویست گرم مغز را بهصورت ترکیبی از پسته، بادام و گردو و... به کار ببرید. برای مرطوبت کردن لایههای خمیر یوفکا در یک آبپاش تمیز مقداری آب را با یک قاشق غذاخوری گلاب حل کرده و در کناری قرار دهید. یک قالب با ابعاد مناسب (با توجه به تعداد لایههای خمیری که قرار است روی هم چیده شود، قالب را انتخاب کنید) را با مقداری کره به خوبی چرب کرده و یکییکی خمیرهای یوفکای آماده را بر روی آن بچینید.
برای آنکه بعد از پخته شدن کامل مخلفات میانی باقلوا از زیرش خارج نشود، بهتر است برای لایه زیرین از سه لایه خمیر یوفکا استفاده کنید. این کار باعث انسجام بیشتر باقلوا خواهد شد. این نکته را هم در نظر داشته باشید که برای قرار دادن سه لایه خمیر باید هر لایه را بهصورت مجزا با کره آبشده به خوبی چرب کنید. اکنون وقت استفاده از مغزهای آجیلی است که از قبل آماده کردید. لایه آخر خمیر یوفکا را با این مواد بپوشانید و قبل از قرار دادن یک لایه خمیر بر روی مغزها، با اسپری آبپاش روی آنها ترکیب آب و گلاب را بپاشید.
طرز تهیه خمیر باقلوا استانبولی
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com