Mahla_Bagheri
مدیر تالار آموزش نویسندگی
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار انجمن
ناظر کتاب
نویسنده ویژه
مدرس نویسندگی
نویسنده این موضوع
«بسماللهالرحمنالرحیم»
سلام عزیزان. انجمن رمان ۹۸، با ایدهای نو، از مغز شریف بنده ، به استقبال شما خوشگلا اومده.
خب، ایده چیه؟ ماجرا چیه؟
عرضم به حضور پررنگ شما، توی تالار آموزش نویسندگی، اگه دقت کرده باشید، ساب تحلیل رمانهای برتر ایجاد شده!
خب قراره چی کار کنیم؟
رمانهای برتر سالانه رو، اثر بهترین نویسندگان ایرانی و خارجی، با شرح خلاصهای از رمان، مورد تحلیل و بررسی قرار میگیره.
حالا منظور از تحیل چیه؟
رمان چه ۲۰۰ صفحه باشه، چه ۷۰۰ صفحه، توسط تحیلگر «شخص شخیص بنده» خونده میشه. نقاط ضعف، قوت، دیالوگهای تو چشم، صحنههای زیبا و حساس کاراکتر، قسمتهای جالب، مونولگهای قوی..... همه و همه این موارد جذاب، قراره تحلیل و در تاپیک مخصوصی که برای خود رمان کامل زده میشه، برای علاقه و آگاهی شما عزیزان قرار میگیره.
حالا قسمت جذاب ماجرا چیه؟
من توی همین تاپیک، نظرسنجی از سهکتاب که در بهره اول مد نظرمه میزنم، شما میتونید کتابی که براتون جذابتره یا راجبش کنجکاوترین انتخاب کنید.
+
پذیرای رمانهای کامل و پرباری که معرفی میکنید هستم.
تا ایدهای دیگر بدرود!
نظرسنجی بالا فراموش نشه:)
۱۴۰۰/۸/۹
سلام عزیزان. انجمن رمان ۹۸، با ایدهای نو، از مغز شریف بنده ، به استقبال شما خوشگلا اومده.
خب، ایده چیه؟ ماجرا چیه؟
عرضم به حضور پررنگ شما، توی تالار آموزش نویسندگی، اگه دقت کرده باشید، ساب تحلیل رمانهای برتر ایجاد شده!
خب قراره چی کار کنیم؟
رمانهای برتر سالانه رو، اثر بهترین نویسندگان ایرانی و خارجی، با شرح خلاصهای از رمان، مورد تحلیل و بررسی قرار میگیره.
حالا منظور از تحیل چیه؟
رمان چه ۲۰۰ صفحه باشه، چه ۷۰۰ صفحه، توسط تحیلگر «شخص شخیص بنده» خونده میشه. نقاط ضعف، قوت، دیالوگهای تو چشم، صحنههای زیبا و حساس کاراکتر، قسمتهای جالب، مونولگهای قوی..... همه و همه این موارد جذاب، قراره تحلیل و در تاپیک مخصوصی که برای خود رمان کامل زده میشه، برای علاقه و آگاهی شما عزیزان قرار میگیره.
حالا قسمت جذاب ماجرا چیه؟
من توی همین تاپیک، نظرسنجی از سهکتاب که در بهره اول مد نظرمه میزنم، شما میتونید کتابی که براتون جذابتره یا راجبش کنجکاوترین انتخاب کنید.
+
پذیرای رمانهای کامل و پرباری که معرفی میکنید هستم.
تا ایدهای دیگر بدرود!
نظرسنجی بالا فراموش نشه:)
۱۴۰۰/۸/۹
تحلیل و بررسی رمانهای برتر | ویژه انجمن ۹۸
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com