باسلام گلدونه هستم
درخواست ناظر دارم
رمانم موضوعش معمایی ، عاشقانه ، طنز ، پلیسی مافیایی هست
نام رمان زندگی افرا هست البته شاید تغییر کنه
مضوعش درمورد دختری وکیل هست که با سن کمش تونسته بشه بهترین و ماهر ترین وکیل و از هرکی که سراغ یه وکیل کار کشته رو میگیرن اسم اون نام برده میشه
افرا زمانی که بیست ساله بوده یه اتفاقی براش میوفته که احساساتش نابود میشه و حالا بعد از شش سال با کسی آشنا میشه که دلیل اتفاقات ناگوار زندگیش به اون ربط داره
حالا ببینیم این دختر و پسر میتونن با هم کنار بیان یا توی این راه عاشق هم میشن ؟؟
پایان خوش
ناظر پیشنهادی : Fatemeh zare دلیل انتخابم نزدیکی ژانر داستان به نوشته های ناظر هست
درخواست ناظر دارم
رمانم موضوعش معمایی ، عاشقانه ، طنز ، پلیسی مافیایی هست
نام رمان زندگی افرا هست البته شاید تغییر کنه
مضوعش درمورد دختری وکیل هست که با سن کمش تونسته بشه بهترین و ماهر ترین وکیل و از هرکی که سراغ یه وکیل کار کشته رو میگیرن اسم اون نام برده میشه
افرا زمانی که بیست ساله بوده یه اتفاقی براش میوفته که احساساتش نابود میشه و حالا بعد از شش سال با کسی آشنا میشه که دلیل اتفاقات ناگوار زندگیش به اون ربط داره
حالا ببینیم این دختر و پسر میتونن با هم کنار بیان یا توی این راه عاشق هم میشن ؟؟
پایان خوش
ناظر پیشنهادی : Fatemeh zare دلیل انتخابم نزدیکی ژانر داستان به نوشته های ناظر هست
درخواست ▪ ■ تعـــیین ناظـــر رمـــان ■ ▪
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
آخرین ویرایش: