نویسنده این موضوع
۱۰۱ نکته کلیدی برای آشپزی بهتر
- برای آشپزی خوب محیطی عالی فراهم کنید. قبل از شروع ابزار و لوازم آشپزی تمیز در کنار خود داشته باشید و سعی کنید سطل زباله رو در فاصله ای بگذارید که دم دست باشه و مجبور نباشید جایی برید
- برای درست کردن رومال تخم مرغ یک عدد تخم مرغ رو با کمی آب مخلوط کنید و بعد روی نان یا شیرینی بمالید تا موقع پخت طلایی بشن. میتونید از این تخم مرغ به عنوان چسب برای چسبوندن لایه های شیرینی و یا خمیر هم استفاده کنید.
- برای پوست کندن گوجه فرنگی با چاقو یه ضربدر زیرش بزنید و ۱۰ ثانیه بندازید تو آب در حال جوش و بعد درش بیارید و بندازید تو آب سرد. پوستش راحت کنده میشه
- لباس راحت بپوشید و پیش بند بزنید. اینجوری دیگه نگران کثیف شدن لباس تون نیستید
- حتما یه ترازوی دیجیتال بخرید. هیچی مثل ترازوی دیجیتال نمیتونه بهتون کمک کنه مواد رو دقیق اندازه کنید
- قبل از پختن رسپی رو بخونید و دوباره هم بخونید تا با مراحل آشنا بشید
- همینجوری که کار میکنید لوازمی که استفاده میکنید رو هم تمیز کنید. سعی کنید دورتون پر از ظرفهای کثیف نشه
- موقع گریل کردن یا کباب کردن سعی کنید از دو تا سیخ چوبی استفاده کنید که کباب یا مرغ توش نچرخه
- اگر قصد پخت استیک رو دارید بسته با ذائقه تون مدت زمانش پخت رو از این مقاله بخونید
- اگر کره آب می کنید و میخواید یکم قهوه ای بشه برای جلوگیری از سوختنش یکم آبلیمو تو تابه بریزید
- از نمک غافل نشید. برای پخت از نمک معمولی استفاده کنید و برای طعم دهی از نمک دریا استفاده کنید
- اگر تو دستور پخت تون موسیر بود و پیدا نکردین میتونین از مخلوط پیاز و سیر استفاده کنید
- بعد از کار کردن با سیر برای اینکه بوی دست تون از بین بره دست تون رو به استیل بمالید. مثلا سینک ظرفشویی
- به فرهای خانگی و درجه شون اعتماد نکنید. اگر چیزی درست میکنید که نسبت به حرارت حساسه حتما یه دماسنج یا ترمومتر فر بگیرید
- لازم نیست همیشه مدت زمان رسپی تون رو دنبال کنید. از حس بویایی و دیداری خودتون کمک بگیرید
- مهمترین ابزار یه آشپز خوب یه چاقوی تیزه
- تمامی روش های درست کردن تخم مرغ رو یاد بگیرید.(نیمرو، پخته، عسلی، پوچ اگ….)
- اگر خواستین پوچ اگ درست کنین حتما یکم سرکه سفید به آب در حال جوش اضافه کنید تا سفیده از هم وا نشه
- برای درست کردن تخم مرغ پخته بهترین روش اینه که آب که جوش اومد زیرش رو خاموش کنید و تخم مرغ رو به مدت ۱۲ دقیقه داخل آب جوش بذارید و بعد بیرون بیارید. یه غذای سالم و خوشمزه برای وعده صبحانه است
- برای شکستن تخم مرغ یه دستمال کاغذی روی کانتر آشپزخانه بذارید و تخم مرغ رو با ضربه زدن روی اون بشکنید. نه پوسته های تخم مرغ جایی میریزه و نه تمیز کردنش سخته
۱۰۱ نکته کلیدی
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com