خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

• Zahra •

مدیر بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
27/10/20
ارسال ها
1,197
امتیاز واکنش
11,557
امتیاز
373
زمان حضور
90 روز 22 ساعت 34 دقیقه
نویسنده این موضوع
۱۰۱ نکته کلیدی برای آشپزی بهتر

  1. برای آشپزی خوب محیطی عالی فراهم کنید. قبل از شروع ابزار و لوازم آشپزی تمیز در کنار خود داشته باشید و سعی کنید سطل زباله رو در فاصله ای بگذارید که دم دست باشه و مجبور نباشید جایی برید
  2. برای درست کردن رومال تخم مرغ یک عدد تخم مرغ رو با کمی آب مخلوط کنید و بعد روی نان یا شیرینی بمالید تا موقع پخت طلایی بشن. میتونید از این تخم مرغ به عنوان چسب برای چسبوندن لایه های شیرینی و یا خمیر هم استفاده کنید.
  3. برای پوست کندن گوجه فرنگی با چاقو یه ضربدر زیرش بزنید و ۱۰ ثانیه بندازید تو آب در حال جوش و بعد درش بیارید و بندازید تو آب سرد. پوستش راحت کنده میشه
  4. لباس راحت بپوشید و پیش بند بزنید. اینجوری دیگه نگران کثیف شدن لباس تون نیستید
  5. حتما یه ترازوی دیجیتال بخرید. هیچی مثل ترازوی دیجیتال نمیتونه بهتون کمک کنه مواد رو دقیق اندازه کنید
  6. قبل از پختن رسپی رو بخونید و دوباره هم بخونید تا با مراحل آشنا بشید
  7. همینجوری که کار میکنید لوازمی که استفاده میکنید رو هم تمیز کنید. سعی کنید دورتون پر از ظرفهای کثیف نشه
  8. موقع گریل کردن یا کباب کردن سعی کنید از دو تا سیخ چوبی استفاده کنید که کباب یا مرغ توش نچرخه
  9. اگر قصد پخت استیک رو دارید بسته با ذائقه تون مدت زمانش پخت رو از این مقاله بخونید
  10. اگر کره آب می کنید و میخواید یکم قهوه ای بشه برای جلوگیری از سوختنش یکم آبلیمو تو تابه بریزید
  11. از نمک غافل نشید. برای پخت از نمک معمولی استفاده کنید و برای طعم دهی از نمک دریا استفاده کنید
  12. اگر تو دستور پخت تون موسیر بود و پیدا نکردین میتونین از مخلوط پیاز و سیر استفاده کنید
  13. بعد از کار کردن با سیر برای اینکه بوی دست تون از بین بره دست تون رو به استیل بمالید. مثلا سینک ظرفشویی
  14. به فرهای خانگی و درجه شون اعتماد نکنید. اگر چیزی درست میکنید که نسبت به حرارت حساسه حتما یه دماسنج یا ترمومتر فر بگیرید
  15. لازم نیست همیشه مدت زمان رسپی تون رو دنبال کنید. از حس بویایی و دیداری خودتون کمک بگیرید
  16. مهمترین ابزار یه آشپز خوب یه چاقوی تیزه
  17. تمامی روش های درست کردن تخم مرغ رو یاد بگیرید.(نیمرو، پخته، عسلی، پوچ اگ….)
  18. اگر خواستین پوچ اگ درست کنین حتما یکم سرکه سفید به آب در حال جوش اضافه کنید تا سفیده از هم وا نشه
  19. برای درست کردن تخم مرغ پخته بهترین روش اینه که آب که جوش اومد زیرش رو خاموش کنید و تخم مرغ رو به مدت ۱۲ دقیقه داخل آب جوش بذارید و بعد بیرون بیارید. یه غذای سالم و خوشمزه برای وعده صبحانه است
  20. برای شکستن تخم مرغ یه دستمال کاغذی روی کانتر آشپزخانه بذارید و تخم مرغ رو با ضربه زدن روی اون بشکنید. نه پوسته های تخم مرغ جایی میریزه و نه تمیز کردنش سخته


۱۰۱ نکته کلیدی

 
  • تشکر
Reactions: Ghazaleh.A

• Zahra •

مدیر بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
27/10/20
ارسال ها
1,197
امتیاز واکنش
11,557
امتیاز
373
زمان حضور
90 روز 22 ساعت 34 دقیقه
نویسنده این موضوع
برای اینکه نیمروی شما کاملا پخته بشه در ماهیتابه رو بذارید تا بخار زرده رو هم بپزه
قبل از اضافه کردن نمک و ادویه حتما غذا رو بچشید
زیر تخته گوشت تون یه پارچه نمدار بذارید تا تخته موقع کار حرکت نکنه
سعی کنید نحوه درست چاقو دست گرفتن رو یاد بگیرید. انگشت شست و سبابه رو روی تیغه بگیرید
پاستا رو آبکش نکنید
برای به دست آوردن طعم بهتر نصف لیمو ترش بریزید و نصف آب پرتقال
اگر خواستید سیر تفت بدید سعی کنید به جای رنده کردن سیر رو اسلایس کنید و به صورت ورقه ورقه دربیارید که سیر نسوزه
سعی کنید تو آشپزخونه ماهیتابه چدنی داشته باشید. این ماهیتابه ها حرارت رو به صورت یکنواخت پخش میکنن
برای جدا کردن ساقه از سبزی هایی مثل جعفری، ساقه رو نه دارید و برگه ها رو به آرومی بکنید
اگر در یه دستور پخت یا رسپی ماده اولیه باترمیلک داشتین به جاش میتونین به ازای هر لیوان از یه لیوان شیر و یه قاشق آبلیمو استفاده کنید
درست کردن سالاد قبل از سرو غذا خیلی بهتون کمک میکنه و در زمان صرفه جویی میشه. سالاد رو به صورت لایه لایه درست کنید و در یخچال بذارید سس رو هنگام سرو اضافه کنید
ادویه هاتون رو از حرارت و نور مستقیم دور نگه دارید و همینطور رطوبت. ادویه ها در مجاورت این سه عامل طعم خودشون رو از دست میدن
خرده نان هایی که از نان تست یا باگت میمونه رو خشک کنید و در غذاساز بریزید تا ازش یه پودر سوخاری عالی درست کنید. توی یه میسه فریزر میتونید تا ۶ ماه در فریزر نگهداری کنید
برای درست کردن استیک قبل از طعم دار کردن و گریل کردن اجازه بدید گوشت به دمای محیط برسه
برای تازه نگه داشتن گیاهان میتونید اونها رو داخل یه لیوان آب و در یخچال نگهداری کنید
برای اینکه اشک تون در نیاد ریشه پیاز رو قبل از رنده کردن یا خرد کردن جدا کنید
برای درست کردن چیپس یا سیب زمینی سرخ کرده ترد بعد از خرد کردن نشاسته روی سیب زمینی رو بشورید و خشک کنید و یک ساعت بعد سرخ کنید
اگر ساقه های کرفس بعد از یه مدت تو یخچال بودن شل میشن برای جلوگیری از این اتفاق کرفس ها رو داخل فویل آلومینیومی بپیچید و بعد در یخچال بگذارید
برای اینکه شکر قهوه ای که مونده و سفت شده رو دوباره نرم کنید داخل پلاستیکش یک تکه نون بذارید و اجازه بدید یک شب بمونه
برای اینکه موقع آب گرفتن لیمو تمام آبش بیرون بیاد قبل از آبگیری با کف دست روی کانتر آشپزخونه کمی بصورت ورز دادن لیمو رو فشار بدید


۱۰۱ نکته کلیدی

 

• Zahra •

مدیر بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
27/10/20
ارسال ها
1,197
امتیاز واکنش
11,557
امتیاز
373
زمان حضور
90 روز 22 ساعت 34 دقیقه
نویسنده این موضوع
این موارد رو حتما در آشپزخانه داشته باشید: روغن زیتون
آرد
عصاره گوشت یا مرغ
نمک
برنج سفید و پاستا
حبوبات
سرکه
شکر
تخم مرغ
سس سویا
برای اینکه آووکادویی که نصف کردین تازه تر بمونه هسته رو جدا نکنین و همینطور داخل یخچال بگذارید
برای اینکه سیب هایی که خرد کردین و میخواین نگه دارین تغییر رنگ نده و قهوه ای نشه کمی آب لیمو بهشون بپاشید. میتونید اسپری کنید
کره رو تا شش ماه میتونید توی فریزر نگه دارید
عسل هیچوقت فاسد نمیشه(البته اگر اصل باشه)
برای ماندگاری بهتر آرد رو بعد از باز کردن داخل فریزر نگه دارید
قارچ ها رو همیشه خشک نگه دارید. قارچ به راحتی رطوبت رو به خودش جذب میکنه
موقع تفت دادن مواد رو زیاد داخل ماهیتابه نریزید. اینجوری حرارت یکسان پخش نمیشه
برای خرد کردن میوه هایی مثل کیوی از دستگاه های برش تخم مرغ استفاده کنید
رسپی و دستور پخت ها فقط یک راهنما هستند. میتونید گاهی مواد رو کم و زیاد و یا جایگزین کنید. البته بیشتر برای آشپزی و برای قنادی نمیتونید این کار رو بکنید
برای اینکه گوجه فرنگی خشک شده رو دوباره نرم کنید به مدت ۲۰ دقیقه تو آب جوش بگذارید
برای درست کردن یه سس خوشمزه برای سالاد میتونید یک قسمت سرکه رو با سه قسمت روغن زیتون مخلوط کنید

منبع: شفان


۱۰۱ نکته کلیدی

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا