خب این شما و اینم آیدای عزیز!
آیدا رستمی
نویسنده برتر و از اون دخترهای مهربون و خوش مشرب انجمن، حالا وقتشه بیایم ببینیم چقدر می شناسیمش و چه حسی بهش داریم؛ مثبت یا منفی.
فقط کافیه سوالای پست پائین رو نقل قول بزنید و جوابا رو بنویسید. یا اگر می خواید سوالا رو کپی کنید و جواب بدید و بعد آیدا رو تگ کنید .
خب دیگه ...
بزن بریم.
1-نظرت راجع به نام کاربری و اسمِ واقعیِ سوژه ؟! اسمش زیبا خودش زیبا همه چی زیبا
2-جای سوژه بودی، نام کاربریتو چی می ذاشتی؟! همین خوبه
3-تو بودی به سوژه تو انجمن، چه رنکی می دادی؟! چـرا ؟! نویسنده افتخاری ناظر کتاب
4-فکر کن یهو آنلاین می شی می بینی سوژه تو تاپیک اخراج شدگان، تگ شده ؛ دلیلش چی می تونه باشه؟! تقصیر ساغره هر چی هست
5-اگه سـوژه ... ؟
کتاب بود، کتابِ مجبوری با من بمانی بود .
خواننده ایرانی بود، بود.
خواننده خارجی بود، ریحانا بود.
آهنگ بود، بود.
6-نظرت راجع به کارهای نویسندگیش چیه ؟! قلمش زیبا و خیلی بهدلیل میشینه فقط دیر دیرپارت میده
7-تصورت از ظاهر و باطنِ ســوژه چیه؟! ظاهر و باطن زیبا
8-اگه ده سال بگذره، اونو تو چه موقعیتی می بینی؟! انشاالله تو همون موقعیتی که خودش میخواد
9-بهتـرین دوستِ سـوژه ؟! من که خواهرشم @Saghar که زنش جز ما کی میتونه باشه
10-اگه یه روز بفهمی سوژه زیر آبت رو زده، واکنشت چیه؟! نمیزنه
11-تا حالا سوژه تو رو ناراحت کرده ؟! تو چی، اونو ناراحت کردی؟! امیدوارم نکرده باشم
12- کلا سوژه چه حسی بهت می ده ؟ مثبت ؟ منفی ؟ هیچی ؟ مثبت
13- نوع برخورد سوژه با دیگران ؟! مهربون گرم خودمونی
14-دوست داری سوژه رو تو واقعیت ببینی و باهاش دوست باشی؟! یه روزت با سوژه توی دنیای واقعی، رو تصور کن و توصیف کن. حالا انشاالله همون روز میگم
15-نظرت راجع به فعالیتش توی انجمن چیه؟! بچه خوبیه فقط احوال منو کم میگیره
16-یه سوتی یا یه خاطره ی خنده دار از سوژه بگو ؟!
18-توی موقعیت های زیر چی کار می کنی؟!
اگه ساعت چهار صبح زنگ بزنه و بگه می خواد خودشو از یه ساختمون پرت کنه پائین ... ساغرم با خودت ببر
اگه تو چت روم، جلوی همه تگت کنه و بنویسه "تو خیلی آدم مزخرف و مسخره ای هستی!"
اگه بفهمی یکی از رازهایی که بهش گفتی رو، به کسی که اصلاً ازش خوشتون نمیاد، گفته ...نمیگه
اگه یهو خبر ازدواجش بپیچه ... شام ندادی به من هنوز
موزیک پروف، آهنگ "سلام علیکم عذرا خانوم" رو گذاشته باشه ..
19-اگه بخوای براش تاپیک تولد بزنی ، سر تیتر موضوع چی می نویسی؟! حالا تا اون روز تصمیم میگیریم
20-اگه یه روز ببینی تاپیک رمان گروهی زده، فکر می کنی با کی رمان نوشته باشه؟ نمیدونم ولی دوست دارم باهم بنویسیم
21-بهترین و بدترین اخلاق سوژه ؟! سر تا پا خانمه بدی نداره
22-یه خاطره از سـوژه ؟!
23-یه عکس/یه آهنگ/یه شعر تقدیم سوژه کن: داستانگویی، چیزی بیش از تعریف زنجیرۀ رویدادهاست. باید طوری بنویسی که خوانندگان احساس کنند انگار همه چیز درست جلو چشمشان اتفاق میافتد. خواننده باید کردار شخصیتها را ببیند، گفتارشان را بشنود و محیط آنها را مشاهده کند تا از چندوچون قضایا سر درآورد و نهتنها به عاقبت کار علاقهمند شود، بلکه بکوشد آن را پیشبینی کند.
24-یه سوال از سوژه بپرس؟! سوال بمونه طلبم
تاپیک تنها یک هفته باز خواهد بود.
تاپیک جهت اعلام آمادگی در سوژه: کلیک کنید
*☆سوژه شو با حضور، آیدا رستمی☆*
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com