- امتیاز واکنش
- 13,207
- زمان حضور
- 29 روز 22 ساعت 6 دقیقه
نویسنده این موضوع
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان
به طور اتفاقی اولین جلسه استاد پناهیان رو گوش کردم و دیدم که به به! چقدر کاربردی و قشنگه!
اگه شما هم دوست دارید این مباحث رو دنبال کنین خصوصا تو این قرنطینه که جایی نمیشه رفت این تاپیک رو از دست ندین!
البته استاد پناهیان سخنرانی هاشون رو معمولا توی حسینیه آقای حق شناس (اگه اشتباه نکنم) یا مسجد امام صادق(ع) (که این سلسه توی همین مسجد انجام شده) دارن
و خب اینجور که من تصاویرش رو دیدم با رعایت فاصله اجتماعی و خیلی گوگولیه
اگه حس کردید این سخنرانی براتون مفید بود به دوستاتون توی انجمن معرفی کنین
(الان ملت میان میگن به جای این کارا برو رمانتو بنویس بیتربیت خب کار دارم ولم کنین بذارید استراحت کنم)
خب حالا من از هر جلسه که گوش میدم چند خط خلاصه میگم که موضوع اون جلسه چی بوده.
پس استفاده کنید و فیض ببرید وگرنه میزنم لهتون میکنما
+ظاهرا تعداد جلسات 25 تا هست! که هنوز درحال پخشه پس همچنان با ما همراه باشید
سلام دوستان
به طور اتفاقی اولین جلسه استاد پناهیان رو گوش کردم و دیدم که به به! چقدر کاربردی و قشنگه!
اگه شما هم دوست دارید این مباحث رو دنبال کنین خصوصا تو این قرنطینه که جایی نمیشه رفت این تاپیک رو از دست ندین!
البته استاد پناهیان سخنرانی هاشون رو معمولا توی حسینیه آقای حق شناس (اگه اشتباه نکنم) یا مسجد امام صادق(ع) (که این سلسه توی همین مسجد انجام شده) دارن
و خب اینجور که من تصاویرش رو دیدم با رعایت فاصله اجتماعی و خیلی گوگولیه
اگه حس کردید این سخنرانی براتون مفید بود به دوستاتون توی انجمن معرفی کنین
(الان ملت میان میگن به جای این کارا برو رمانتو بنویس بیتربیت خب کار دارم ولم کنین بذارید استراحت کنم)
خب حالا من از هر جلسه که گوش میدم چند خط خلاصه میگم که موضوع اون جلسه چی بوده.
پس استفاده کنید و فیض ببرید وگرنه میزنم لهتون میکنما
+ظاهرا تعداد جلسات 25 تا هست! که هنوز درحال پخشه پس همچنان با ما همراه باشید
مباحث حال خوب ماه رمضان 1400 استاد پناهیان
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
آخرین ویرایش: