- امتیاز واکنش
- 13,887
- زمان حضور
- 84 روز 17 ساعت 20 دقیقه
مدرسه ایرانی جاییه که دبیر تاریخ با کلی اعتماد به نفس راجب عکس یه مجسمه باستانی صحبت میکنه:
-بچه ها این اسفینیکسه که به اختصار بهش فینیکس هم گفته میشه و...
اینجاست ک منی که هرگز درس عبرت نگرفتم نباید با معلمم بحث کنم (نصف عمرم به این کار گذشته، الحق که اونا هم کم نیاوردن و تو کارنامه قشنگ جبران کردن) سر اینکه اسفنیکس همون فینیکس نیست و صرفا شباهت اسمیشون دلیل نمیشه یکی باشن بحث میکنم. اسفینیکس و فینیکس رو کامل براش تشریح میکنم، میگم کدوم از کجا اومده و در نهایت با گفتن "اسفینیکس رومیه اصلا، فینیکس مصری" با لبخندی از سر پیروزی سر جام میشینم
اونم نمرهای بهم میده که تا آخر عمر یادم بمونه فینیکس مخفف اسفینیکسه
-بچه ها این اسفینیکسه که به اختصار بهش فینیکس هم گفته میشه و...
اینجاست ک منی که هرگز درس عبرت نگرفتم نباید با معلمم بحث کنم (نصف عمرم به این کار گذشته، الحق که اونا هم کم نیاوردن و تو کارنامه قشنگ جبران کردن) سر اینکه اسفنیکس همون فینیکس نیست و صرفا شباهت اسمیشون دلیل نمیشه یکی باشن بحث میکنم. اسفینیکس و فینیکس رو کامل براش تشریح میکنم، میگم کدوم از کجا اومده و در نهایت با گفتن "اسفینیکس رومیه اصلا، فینیکس مصری" با لبخندی از سر پیروزی سر جام میشینم
اونم نمرهای بهم میده که تا آخر عمر یادم بمونه فینیکس مخفف اسفینیکسه
در مدارس ایرانی چه میگذرد؟!
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com